Hoe goed is de nieuwe iPhone 11?  

De iPhone 11 is één van de nieuwe iPhones die Apple heeft uitgebracht op 20 september 2019, deze nieuwe iPhone 11 werd samen uitgebracht met de iPhone 11 Pro 5,8-inch scherm en de iPhone 11 Max met een 6,5-inch scherm.

De toestellen zijn de dertiende generatie van de iPhone en de opvolgers van de iPhone Xs en Xs Max die vorig jaar zijn uitgebracht.

1. Nieuwe kleuren van de iPhone 11

De nieuwe iPhone 11 is net als de iPhone XR in zes kleuren beschikbaar. Je kan nu kiezen uit de kleuren zwart, wit, geel, rood en de twee nieuwe kleuren groen en lavendel. Helaas zijn er twee kleuren niet meer beschikbaar, koraal en blauw.

2. Specificaties van de iPhone 11

De iPhone 11 heeft een 6,1-inch LCD-scherm. De resolutie blijft 1792 x 828 pixels met een pixeldichtheid van 326 pixels per inch. De nieuwe iPhone 11 is uitgerust met een snellere A13 Bionic-chip. Apple beweert dat deze chip het aller snelste ooit is in een smartphone.

Het is voor het eerst dat Apple twee camera’s op een 6,1-inch toestel heeft geplaatst. Je hebt nu ook een optische zoom en een wide angle lens waardoor je bredere foto’s kunt maken. Nog een nieuw snufje van de iPhone 11 is  de “Night Mode”, hiermee kun je zelfs in het donker mooie foto’s maken.

3. Verwachtingen van de iPhone 11

Apple beweert dat de iPhone 11 waterbestendig is tot 30 minuten en 2 meter diep, dus ook heel goed bestand is tegen morsen en spetters. Er wordt voorspeld dat er wereldwijd 75 miljoen exemplaren van de iPhone 11 verscheept gaan worden, dit is 5 miljoen meer dan verwacht!

Laat je mening achter en laat ons weten wat je van de iPhone 11 vindt.

Heb je verder nog vragen of hulp nodig met jouw iPhone? Bel ons of kom even langs bij één van onze winkels.