iPhone Kliniek Rotterdam

iPad Pro Kapot? Bij iPhone Kliniek Rotterdam combineren we technische expertise met snelle service om uw iPad Pro 12.9-inch weer in optimale staat te brengen. Met een reputatie die is opgebouwd over meer dan 1o jaar, zijn we niet alleen experts in reparatie en onderhoud, maar ook voorlopers in duurzame bedrijfsvoering. Of uw iPad Pro 12.9-inch nu kampt met schermproblemen, een verminderde batterijduur of softwarematige uitdagingen, ons team van ervaren professionals staat klaar om een oplossing te bieden. We begrijpen dat uw iPad een onmisbaar hulpmiddel is in uw dagelijks leven en daarom streven we naar reparaties van hoge kwaliteit, meestal voltooid op dezelfde dag. 

Lees verder

iPad Pro 12.9-inch reparatie bij iPhone Kliniek Rotterdam

Bij iPhone Kliniek Rotterdam begrijpen we dat uw iPad Pro 12.9-inch een onmisbaar onderdeel is van uw dagelijkse activiteiten, of dat nu voor zakelijke doeleinden, studie of vrije tijd is. Met meer dan 10 jaar ervaring in het veld zijn we goed uitgerust om een breed reeks aan reparaties uit te voeren.

Specialisatie in Apple reparaties
Onze technici zijn gespecialiseerd in het hoogwaardig repareren van Apple-producten. Wij hanteren de meest geavanceerde en beproefde technieken om de betrouwbaarheid en functionaliteit van uw apparaat te waarborgen.

Gebruik van kwaliteitsonderdelen
We gebruiken enkel hoogwaardige onderdelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor kunnen we de functionaliteit en levensduur van uw iPad Pro 12.9-inch optimaliseren.

Snelheid en gemak
Onze ruime voorraad aan onderdelen stelt ons in staat om de meeste reparaties snel uit te voeren. Een afspraak maken is niet nodig; u kunt gewoon bij ons binnenlopen. Echter, als u een afspraak maakt, zorgen we ervoor dat we direct aan uw reparatie beginnen zodra u arriveert.

Behoud van gegevens
We begrijpen dat uw data waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat alle reparaties worden uitgevoerd zonder dataverlies. U kunt uw iPad Pro 12.9-inch dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Door voor iPhone Kliniek Rotterdam te kiezen, kiest u voor een snelle, betrouwbare en hoogwaardige reparatieservice voor uw iPad Pro 12.9-inch.

 

Verschillende soorten iPad Pro 12.9 reparaties 

Ook in het geval van de iPad Pro 12.9 is de meest voorkomende reparatie een schermreparatie/vervanging van het scherm. Want ondanks het sterke frontglas of het gebruik van een screenprotector zit een ongeluk met het display in een klein hoekje en een ongeluk resulteert aan snel in vervelende zichtbare schade. Maar ook een aantal overige reparaties hebben wij standaard op ons menu staan. Denk dan aan:

  • Touchscreen werkt niet meer goed.
  • Oplaadpoort defect, iPad wil niet meer opladen.
  • Defecte aan-/uit knop of homebutton.
  • Volumeregelaar die niet meer goed werkt.
  • Batterij/accu versleten. Laadt niet meer volledig op.

Verder mag u ons altijd inschakelen voor het laten onderzoeken van uw iPad, het laten uitvoeren van periodiek onderhoud en chemische reiniging, bijvoorbeeld na waterschade. Daarnaast helpen wij u graag met software problemen of software herstel.

 

Opstuur service bij iPhone Kliniek Rotterdam

Niet in staat om fysiek langs te komen bij onze vestiging in Rotterdam? Geen probleem. Met onze opstuurservice maken we het u gemakkelijk om uw iPad Pro 12.9-inch te laten repareren zonder de deur uit te gaan.

Hoe werkt het?

Stap 1: Aanmelden 
Vul een eenvoudig online formulier in om uw reparatie aan te melden. En ontvang een gratis verzendlabel

Stap 2: Verzenden
Stuur uw iPad Pro 12.9-inch veilig op naar ons adres. U kunt kiezen voor aangetekende post voor extra zekerheid.

Stap 3: Diagnose en offerte
Zodra we uw apparaat ontvangen, voeren we een grondige diagnose uit en sturen we u een gedetailleerde offerte.

Stap 4: Goedkeuring en reparatie
Na uw goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw apparaat vakkundig te repareren.

Stap 5: Terugzending
Na de reparatie sturen we uw iPad Pro 12.9-inch terug via een beveiligde en verzekerd verzendmethode.

 

Uitgebreide garantie bij iPhone Kliniek Rotterdam

Bij iPhone Kliniek Rotterdam zijn we trots op de kwaliteit van onze dienstverlening en de gebruikte onderdelen. Daarom bieden wij standaard 12 maanden garantie op alle uitgevoerde reparaties van uw iPad Pro 12.9-inch en andere apparaten.

Wat houdt de garantie in?
Onze 12 maanden garantie dekt alle defecten die te maken hebben met de reparatie zelf of het vervangen van onderdelen. Mocht het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn mankementen vertonen, dan vervangen wij dit kosteloos. Let wel: de garantie is niet van toepassing als er sprake is van nieuwe schade veroorzaakt door de gebruiker, zoals val- of waterschade.

Online afspraak voor garantie claims
Heeft u eerder een reparatie bij ons laten uitvoeren en wilt u aanspraak maken op de garantie? U kunt eenvoudig online een afspraak inplannen. Zo weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben om uw claim zo snel mogelijk af te handelen.

Vragen over uw garantie?
Als u vragen heeft over de garantie, kunt u ons altijd bereiken via het online contactformulier of telefonisch. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

 

Aarzel niet, wij staan voor u klaar

We begrijpen hoe essentieel uw iPad Pro 12.9-inch is in uw dagelijks leven. Daarom zijn we er trots op dat we de expertise en middelen hebben om uw apparaat weer in optimale staat te brengen. Of u nu gebruikmaakt van onze efficiënte opstuurservice, onze fysieke vestiging in Rotterdam bezoekt, of een online afspraak wilt inplannen, wij bieden altijd service van hoge kwaliteit.

Heeft uw iPad dringend aandacht nodig? Neem gerust contact met ons op, plan een online afspraak of kom langs in onze winkel. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u natuurlijk altijd gebruikmaken van onze opstuurservice.

Indien u verdere vragen heeft of een reparatie wilt inplannen, kunt u ons eenvoudig bereiken via ons online contactformulier of telefonisch contact opnemen. U heeft ook de mogelijkheid om direct online een afspraak te maken. Wij zorgen er graag voor dat uw iPad Pro 12.9-inch weer als nieuw functioneert en kijken uit naar de mogelijkheid u van dienst te zijn.

Lees minder

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€389,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€299,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€99,-
Volume regelaar werkt niet meer
Volume regelaar werkt niet meer
€99,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€299,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€79,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPad Pro 12.9 reparatie Rotterdam
iPad Pro 2021 12.9 Specificaties
Scherm12.9 inch
Release2021
ModelnummerA2378, A2461