Een iPad Pro 11 inch reparatie laten uitvoeren die niet de hoofdprijs gaat kosten en bovendien snel geregeld is? Vakkundig geholpen worden? Dat kan bij de iPhone Kliniek. Wij zijn een ervaren Apple erkend reparatie bedrijf dat over de juiste kwalificaties en certificaten beschikt om iedere Apple reparatie uit te voeren. Bovendien weten we als geen ander hoeveel waarde onze klanten hechten aan een goed functionerende iPad. Daarom gebruiken we alleen originele door Apple goedgekeurde onderdelen zodat de werking van uw iPad hetzelfde blijft. Kom langs of maak een afspraak! Lees verder

iPad Pro 11 inch reparatie bij iPhone Kliniek

iPad laten repareren? De iPhone Kliniek biedt professionele en efficiënte reparaties aan voor iPads. Van schermreparaties, waterschade tot aan softwareproblemen of moederbord reparaties, iedere reparateur van de iPhone Kliniek heeft de juiste kennis en vaardigheden in huis om uw apparaat snel te repareren.

Bovendien worden alleen originele onderdelen gebruikt voor de reparaties, zodat u ook na reparatie verzekerd bent van de best denkbare kwaliteit. Wij staan bekend om onze snelle service en kunnen vrijwel iedere iPad reparatie binnen een half uurtje regelen. En u krijgt 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Plan direct uw afspraak in en wij helpen u graag. Dit geldt voor alle soorten iPad reparatie, maar ook voor reparaties aan uw iPhone, MacBook, iPod of Apple Watch.

iPad Pro 11 inch scherm reparatie

Helaas kan ook het geavanceerde iPad Pro 11 inch scherm beschadigen door bijvoorbeeld val- of stootschade. Gelukkig zijn daar oplossingen voor! Bij de iPhone Kliniek wordt ieder apparaat professioneel gerepareerd door technici met specifieke kennis en ervaring met Apple-producten. Hierdoor wordt gewaarborgd dat het scherm van de iPad Pro 11 inch weer snel als nieuw functioneert en belangrijker, er ook zo uitziet en u snel weer kan genieten van uw iPad.

Verschillende soorten iPad Pro 11 inch reparaties

iPad Air, iPad Mini of iPad kapot? Er zijn verschillende soorten reparaties die nodig kunnen zijn voor een iPad reparatie. Hieronder zijn enkele van de meest voorkomende problemen beschreven:

  • Camera: De camera van de iPad werkt niet meer of produceert alleen nog maar wazige foto’s van slechte kwaliteit.
  • Luidspreker/Microfoon: Als de geluidskwaliteit van de iPad afneemt of als er geen geluid meer uit de luidsprekers komt. Of u bent onverstaanbaar door ruis/luid gekraak.
  • Oplader: De oplaadpoort van de iPad kan beschadigen door verkeerd gebruik of een ongelukkige val.
  • Accu vervanging: Er zijn verschillende factoren van invloed op de prestaties van de batterij. In veel gevallen gaat het om slijtage door veelvuldig en intensief gebruik. Wij meten uw batterij door en plaatsen indien nodig direct een nieuwe.
  • iPad scherm vervangen: Zichtbare schade aan het beeldscherm zoals een gebarsten of beschadigd display kunnen wij verhelpen door een nieuw scherm te plaatsen.

Reparatie iPad Pro 11 inch in Rotterdam of stuur op

In Rotterdam en omstreken zijn wij één van de specialisten op het gebied van Apple/Mac reparaties. Al meer dan 15 jaar weten klanten onze goede service op waarde te schatten waardoor wij dagelijkse nieuwe klanten blij mogen maken met een toestel dat weer zo goed als nieuw is.

Niet in de buurt of geen tijd om de winkel te bezoeken? Geen nood. De iPhone Kliniek heeft een opstuur service voor reparatie of onderhoud aan de iPad Pro 11 inch. In het kort: u kunt uw device (een iPad of een ander Apple product) naar ons opsturen en krijgt het apparaat na reparatie teruggestuurd. Meld uw reparatie aan en wij sturen verdere instructies. Voor het opsturen rekenen we geen extra kosten! Lees minder

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€389,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€299,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€99,-
Volume regelaar werkt niet meer
Volume regelaar werkt niet meer
€99,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€299,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€79,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPad Pro 12.9 reparatie Rotterdam
iPad Pro 2021 11 Specificaties
Scherm11 inch
Release2021
ModelnummerA2377, A2459