MacBook Pro A2780 16 inch Reparatie bij iPhone Kliniek Rotterdam

Ervaart u problemen met uw MacBook Pro A2780 16 inch en bevindt u zich in of rondom Rotterdam? Bij iPhone Kliniek Rotterdam begrijpen we volkomen hoe cruciaal uw MacBook is voor zowel uw professionele als persoonlijke bezigheden. Wij streven ernaar om een snelle en betrouwbare oplossing te bieden voor uw technische uitdagingen. Onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde monteurs staan klaar om uw MacBook Pro A2780 in de meeste gevallen binnen slechts één werkdag te herstellen. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat de kwaliteit en duurzaamheid van uw apparaat gewaarborgd blijft. Lees verder

 

Waarom kiezen voor iPhone Kliniek Rotterdam voor uw MacBook Pro Reparatie?

Wanneer uw MacBook defect is, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk en vakkundig wordt gerepareerd. Bij iPhone Kliniek Rotterdam garanderen we de hoogste kwaliteit van reparatie door alleen met gecertificeerde monteurs en originele Apple-onderdelen te werken. Als u langer wacht met het repareren van uw MacBook, kunnen de problemen verergeren en uiteindelijk leiden tot hogere reparatiekosten.

Voordat onze gecertificeerde monteurs aan de slag gaan, voeren we een grondige diagnostische test uit om het exacte probleem te identificeren. Of het nu een defect moederbord, een gebarsten scherm of een falende batterij betreft, deze diagnostische tests garanderen dat de reparatie zowel efficiënt als effectief wordt uitgevoerd.

 

Veelvoorkomende reparaties

Moederbord Reparatie

Is het moederbord van uw MacBook Pro A2780 16 inch beschadigd? Of heeft u problemen met de videokaart? Kom direct langs. Het moederbord is letterlijk en figuurlijk het hart van uw MacBook Pro A2780 16 inch. Van CPU en geheugen tot de aansluitingen en poorten; alles is verbonden met het moederbord. Daarom kan een defect moederbord verstrekkende gevolgen hebben voor de functionaliteit van uw apparaat. Het kan leiden tot problemen zoals een trage prestatie, oververhitting, of in het ergste geval, het volledig uitvallen van het systeem.

Waarom moederbord reparatie zo belangrijk is

Als het moederbord faalt, kunt u geconfronteerd worden met een veelheid aan problemen. Uw MacBook kan niet alleen ophouden met opladen, maar u kunt ook last krijgen van haperende graphics als gevolg van een defecte videokaart. In dergelijke situaties is het essentieel om onmiddellijke professionele hulp in te schakelen om verdere schade en dataverlies te voorkomen.

 

Scherm Reparatie

Een functionerend scherm is essentieel voor elke interactie die u met uw MacBook Pro A2780 16 inch heeft. Of u nu een grafisch ontwerper, een programmeur, een zakenprofessional of een student bent, een beschadigd scherm kan uw dagelijkse werkzaamheden en productiviteit ernstig beïnvloeden. Gelukkig is hulp nabij!

Veelvoorkomende Schermproblemen

Drukschade is een van de meest voorkomende redenen voor schermproblemen en kan variëren van lichte vervormingen tot ernstige kleurveranderingen en zelfs volledige uitval. Daarnaast kunnen inktvlekken op het LCD-scherm optreden als gevolg van lekkende componenten of externe druk. Soms kunt u ook te maken krijgen met een scherm dat helemaal geen beeld meer geeft, wat mogelijk duidt op een interne hardwarestoring.

 

Garantie en verzekering: Omdat uw gemoedsrust belangrijk is

We zijn zo zeker van de kwaliteit van onze reparaties dat we een uitgebreide garantie van 12 maanden aanbieden op alle MacBook Pro A2780 16 inch reparaties. En voor extra gemoedsrust kunnen onze reparaties vaak worden gedekt door uw inboedel-, aansprakelijkheids- of reisverzekering. We verstrekken u een gedetailleerde factuur of offerte die u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze diensten dat we een volledig jaar garantie aanbieden op alle reparaties aan het moederbord en de videokaart. Zo kunt u met een gerust hart uw MacBook aan ons toevertrouwen

 

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een efficiënte, betrouwbare en betaalbare MacBook Pro A2780 16 inch reparatie in Rotterdam? Zoek niet verder. Bel ons vandaag nog op 010 260 02 93 voor meer informatie of maak een afspraak. Bij iPhone Kliniek Rotterdam bent u geen nummer, maar een klant die hoogwaardige service en kwaliteit verdient!

 

 

MacBook Pro A2780 16 inch reparatie Rotterdam

 

Lees minder

 

 

Complete Bovenkant
Complete Bovenkant
€999,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€399,-
Trackpad
Trackpad
€399,-
Toetsenbord
Toetsenbord
€399,-
USB-C Aansluiting / Oplaadpunt
USB-C Aansluiting / Oplaadpunt
€349,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€49,-
Software herstel
Software herstel
€99,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€99,-
Moederboard reparatie
Moederboard reparatie
Op aanvraag
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
Specificaties
Scherm16,2 inch Liquid Retina XDR display
Resolutie3456 x 2234
IntroductieOktober 2021
Gewicht1.37 kg