Een MacBook reparatie laat je natuurlijk bij iPhone Kliniek in Rotterdam doen. Hier werken uitsluitend monteurs met de expertise en kennis van Apple producten. IPhone Kliniek geeft dan ook 3 maanden garantie op een alle MacBook reparaties. Actueele en heldere prijsopgave staat op onze website te vinden. Kom je liever naar onze winkel op Westblaak 24 in Rotterdam, iPhone Kliniek is 7 dagen in de week open! Wij repareren ook overige Mac modellen. Neem hiervoor contact op via de contactpagina of bel met (010) 260 0293.  Lees verder

MacBook scherm vervangen

Is het scherm van je MacBook kapot? Laat dan je MacBook scherm vervangen. Dit doe je natuurlijk bij iPhone Kliniek. Zodra wij jouw scherm vervangen ziet je MacBook er weer als nieuw uit. Je MacBook scherm vervangen is veel goedkoper dan een nieuwe MacBook kopen. Daarom raden we je altijd aan om even langs te komen. Wij onderzoeken de MacBook gratis en bekijken dan wat de kosten zullen zijn. Dat is de service van iPhone Kliniek.

moederbord reparatie

Heeft u een Macbook of een iMac met problemen op het moederbord of is de videokaart van u MacBook of iMac defect? Dit kunnen wij vaak binnen 1 dag voor u repareren. Macbook die niet wilt opladen of dat uw Macbook geen beeld meer geeft, omdat de backlight niet werk? Deze worden bij ons dagelijks uitgevoerd. Tevens geven wij 1 jaar garantie op alle moederbord en Videokaart reparaties die wij uitvoeren. Wij gebruiken de beste kwaliteit videokaarten en chips die volledig origineel zijn!

Mac repareren

Je MacBook repareren laat je bij iPhone Kliniek doen. Verder kun je bij ons terecht voor service en onderhoud aan Apple producten zoals de iPhone, iPad en iPod of reparaties en problemen.
Daarnaast ben je bij iPhone Kliniek aan het juiste adres voor onderdelen en accessoires voor allerlei gadgets, zoals telefoons. Van alle grote merken hebben we wel hoesjes, onderdelen en doen we reparatie. Steeds meer tevreden klanten weten hun weg te vinden naar ons filiaal, onze website en ons verzendadres. Zo helpen we Nederland online te blijven. Heb je vragen over ons of over een product? Neem contact op. We helpen je dan snel verder.

MacBook Reparatie

Zoekt u een professioneel bedrijf voor uw MacBook reparatie? Dan bent u bij iPhone Kliniek bij het juiste adres! Met onze ruime ervaring en professionele reparateurs is uw MacBook in een mum van tijd gerepareerd. Lees minder