De populaire iPhone 5c die sinds oktober 2013 in Nederland te koop is zien wij regelmatig voorbijkomen in onze werkplaats. Bij ons bent u aan het juiste adres indien uw iPhone 5c defect of beschadigd is. Wij hebben de juiste knowhow, zijn een Apple erkend herstelbedrijf en hebben alle onderdelen voor deze iPhone op voorraad. De ervaren experts van iPhone kliniek zorgen dat u iPhone 5c weer snel de oude is. Scherm reparatie, een defecte koptelefoon aansluiting of het plaatsen van een nieuwe batterij: Wij draaien onze hand er niet voor om!

Maak nu snel een afspraak voor een betrouwbare en professionele iPhone 5c reparatie. Lees verder

iPhone 5c reparatie bij iPhone Kliniek

Zoekt u een betrouwbaar en officieel Apple erkend herstelbedrijf om uw kapotte iPhone te laten repareren? De iPhone Kliniek in Rotterdam is al meer dan 15 jaar de expert op het gebied van iPhone reparaties. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het de afgelopen jaren langs zien komen in de werkplaats: Een kapotte of beschadigde camera, problemen met de oorspeaker, vastgelopen volumeknoppen, geen geluid meer tijdens het bellen, een beschadigde behuizing of achterkant of telefoons die vrijwel nergens meer op reageren. Onze reparateurs worden graag uitgedaagd, dus heeft u een probleem met uw smartphone? Dan kunt u ons inschakelen om dit snel te laten herstellen. Wij gebruiken alleen originele onderdelen van de hoogste kwaliteit uit eigen voorraad, werken zeer snel en geven standaard 12 maanden garantie op onze reparaties. Dit geldt ook voor reparaties aan andere Apple producten zoals uw iPad, iPod, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air of Apple Watch.

iPhone 5c scherm reparatie

Het touchscreen reageert niet meer of het beeldscherm en/of glas van uw iPhone 5c is gebarsten, bekrast of beschadigd. Het beste wat u kunt laten doen is dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Zodat u telefoon weer als vanouds functioneert, maar ook om erger te voorkomen doordat stof, vocht en vuil de telefoon kunnen binnendringen en daar schade kunnen aanrichten. De schermreparatie tarieven voor een iPhone 5c zijn onderstaand te vinden en daar zit alles in: de kosten voor nieuwe onderdelen en BTW. Geen onverwachte kosten en verrassingen bij ons dus.

iPhone 5c waterschade reparatie

Waterschade is erg vervelend. Maar meestal lijkt de schade erger dan het is en kunnen wij de ergste schade snel verhelpen. Altijd eerst doen: Meteen de telefoon uitzetten om erger te voorkomen. Daarna kunt u ons inschakelen. Wij reinigen de iPhone van binnen en van buiten en vervangen en herstellen eventuele onderdelen die te erg beschadigd zijn.

iPhone 5c microfoon reparatie

Is de microfoon van uw toestel defect? Dat merkt u snel genoeg doordat de persoon aan de andere kant voornamelijk ruis of gekraak hoort, of zelfs helemaal niets meer. Snel laten repareren dus. Soms helpt een goede onderhoudsbeurt, maar als ook dat niets aanricht zit er niets anders op dan de kapotte microfoon te laten vervangen. Ook vervanging van de microfoon is klaar terwijl u wacht!

iPhone 5c moederbord reparatie

Een defect moederbord is en blijft een uitdaging. Ook voor ervaren monteurs als de onze. Dit komt omdat het een lastig en complex onderdeel is wat vrijwel alle onderdelen in uw iPhone aanstuurt. Daar komt bij dat het een lastig te bereiken onderdeel is om te repareren en waarvoor specialistische apparatuur nodig is. En omdat het zo’n essentieel onderdeel van uw iPhone is is het zo dat er verschillende klachten zijn die kunnen worden veroorzaakt door een moederbord dat niet meer goed werkt of de onderdelen zelf.

Zo kan het zijn dat:

  • De iPhone problemen heeft met verbinden via wifi.
  • De simkaart niet meer wordt herkend.
  • De batterij snel leeg gaat.
  • Het scherm zwart of rood kleur of grijze strepen laat zien.
  • De iPhone niet (goed) wil opladen.
  • De telefoon erg heet wordt.

Vermoedt u dat u een probleem met uw moederbord heeft? Kom langs en wij onderzoeken uw telefoon om te kijken waar de problemen precies zit. Bij ons is uw iPhone 5c in goede handen.

iPhone 5c glas reparatie in Rotterdam of stuur op

Het gebarsten of beschadigde glas (aan de voorkant of achterkant) van uw iPhone 5c wilt u natuurlijk snel laten herstellen. Dat snappen we. Daarom kunt u bij ons terecht voor een razendsnelle reparatie. Onze monteurs laten uw iPhone 5c er binnen 30 minuten weer gloednieuw uitzien en aanvoelen. Dus schakel de iPhone kliniek in wanneer u uw kapotte iPhone wilt laten repareren. Onze winkel in Rotterdam is 7 dagen per week geopend. Langskomen in de winkel kan zonder afspraak, maar als u een afspraak maakt weet u zeker dat u direct wordt geholpen. Opsturen kan ook, bijvoorbeeld als u geen tijd heeft om uw iPhone zelf langs te komen brengen. Opsturen werkt snel en eenvoudig. Wij sturen u instructies en verzendlabels per mail. U stuurt uw smartphone op. Na ontvangst kijken wij er naar en gaan na overleg met u meteen aan de slag. Vervolgens sturen wij ‘m weer terug. Makkelijker wordt het niet! Plan direct uw reparatie in. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€79,-
Accu Unit
Accu Unit
€49,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€79,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€49,-
Koptelefoon aansluiting kabel
Koptelefoon aansluiting kabel
€49,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€49,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€49,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€49,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€49,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€49,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€49,-
Tril motor
Tril motor
€39,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€15,-
Trilmotor
Trilmotor
€39,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 5c reparatie Rotterdam
iPhone 5C
ModelnummerA1532, A1507, A1529
Introductiejaar2013
Specificaties
Capaciteit16 en 32GB
Scherm4 inch 1136 x 640 p
Afmetingen124.4 x 59.2 x 8.97 mm
Gewicht132 gram
BatterijLi-ion