Een iPhone is een degelijke en duurzame smartphone. Desondanks is ook een iPhone onderhevig aan slijtage, of kan deze op de grond vallen en beschadigd raken. Gelukkig hoeft u voor een iPhone reparatie uw telefoon niet lang meer te missen. iPhone Kliniek in Rotterdam herkent en verhelpt vrijwel ieder iPhone-probleem, binnen slechts 30 minuten en tegen zeer scherpe tarieven. Soms is een iPhone-probleem echter niet zo snel te herkennen, bijvoorbeeld slecht opstarten na waterschade, traagheid of een probleem met het besturingssysteem. Misschien is er wel een app die de problemen veroorzaakt. Ook in dit soort minder duidelijke gevallen kunt u bij iPhone Kliniek in Rotterdam terecht.    Lees verder

iPhone reparatie

Wilt u af van de standaard iPhone behuizing en wilt u uw toestel wat persoonlijker maken? Of is de behuizing van uw toestel stuk? Breng dan uw iPhone bij iPhone Kliniek. Wij kunnen de complete behuizing van elke iPhone model vervangen. Wij repareren zowel de nieuwste versies van de iPhone, zoals de iPhone XS en de iPhone XR maar ook oudere versies zoals de iPhone 5 en iPhone 6.

Onderzoek naar uw iPhone

Ervaart u problemen met uw iPhone, maar weet u niet goed wat er precies mee aan de hand is? Kom dan vrijblijvend langs in Rotterdam. Onze ervaren iPhone-reparateurs herkennen de problemen snel. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem grondig en zorgen ervoor dat uw iPhone weer goed werkt. U ontvangt een diagnoserapport en een prijsopgave voor een eventuele reparatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Als u besluit om uw iPhone bij iPhone Kliniek te laten repareren, dan vervallen de onderzoekskosten en betaalt u slechts de kosten voor de reparatie.

Software herstel voor uw iPhone

Soms is de iPhone software verantwoordelijk voor het snel leeglopen van uw batterij of het traag reageren van apps. Onze iPhone-specialisten kunnen zien of het probleem softwarematig is, of dat er wellicht een probleem met de batterij of een ander onderdeel is. Indien het probleem veroorzaakt wordt door de iPhone software, kunnen wij softwareherstel uitvoeren zodat uw toestel zonder fysieke reparatie weer optimaal werkt.

Chemisch reinigen iPhone

Is uw iPhone per ongeluk in het toilet gevallen, heeft deze tijdens de was in een broekzak gezeten of heeft uw toestel op een andere manier waterschade opgelopen? Geen nood! Waterschade aan een iPhone is in veel gevallen te herstellen, mits dit professioneel en snel na de schade gebeurt. iPhone Kliniek Rotterdam is gespecialiseerd in het chemisch reinigen van iPhones. Na een dergelijke reiniging is uw iPhone verlost van alle waterschade.

Afspraak maken

Natuurlijk mag u bij ons altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen. Meestal is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. Bij iPhone Kliniek wordt uw iPhone gerepareerd terwijl u wacht. Direct online een afspraak maken? Gebruik ons afspraakformulier, we helpen u snel! Lees minder