Het valt niet te ontkennen dat de iPhone één van de beste smartphones is die er zijn. Toch kan ook een iPhone kapot gaan, heeft een iPhone af en toe onderhoud nodig of moeten versleten onderdelen vervangen worden. In die gevallen is een bezoekje aan de iPhone Kliniek een verstandige beslissing! Bij ons werken Apple gecertificeerde reparateurs die zorgen voor snelle en efficiënte iPhone reparatie van vrijwel elk model. Bespaar uzelf een bezoekje aan de Apple Store, maar kom bij problemen gewoon langs bij onze kliniek. We hebben iedere iPhone zo weer aan de praat!  Lees verder

iPhone reparatie bij iPhone Kliniek

Ons team van deskundige technici zijn iPhone reparatie experts bij uitstek en kunnen iedere iPhone repareren. En dat allemaal voor een fractie van de kosten van een nieuwe iPhone. Dus als uw device een beetje TLC nodig heeft, kom langs bij de iPhone Kliniek. Daar wordt hij in een mum van tijd gerepareerd.

Waarom bij ons?

 • Apple gecertificeerde reparateurs
  Als Apple Authorised Service Provider heeft de iPhone Kliniek experts in dienst die de reparaties uitvoeren volgens de richtlijnen van Apple, hierdoor kunnen ze worden gegarandeerd door Apple.
 • Gebruik van originele onderdelen
  Niet originele onderdelen daar doen wij niet aan. Iedere reparatie die wij uitvoeren gebeurt uitsluitend met originele fabrieksonderdelen. Dat betekent dat na reparatie de iPhone weer net zo functioneert als toen deze gloednieuw was.
 • Geen data verlies
  Het spreekt voor zich dat, wanneer u uw gerepareerde iPhone weer terugkrijgt, u wilt dat alle originele data er nog op staat. Iedere reparatie gebeurt gegarandeerd zonder verlies van gegevens en instellingen.
 • Elk type iPhone
  Of u nu een ouder toestel heeft of één van de nieuwste modellen, de iPhone Kliniek staat voor u klaar. Onze technici hebben ze allemaal langs zien komen en repareren iedere kapotte iPhone snel en efficiënt. Ook voor onderhoud en reparatie van Apple accessoires kunt u bij ons terecht.
 • Snelle service
  De meeste reparaties kunnen worden uitgevoerd terwijl u wacht. Bovendien kunt u gewoon bij ons binnenlopen, ook al kan het handig zijn om online een afspraak te maken. Wanneer u geen tijd heeft of niet in de buurt van Rotterdam woont, maakt u gebruik van de opstuur service.
 • ✓ 12 maanden garantie
  Op al onze reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie.

iPhone reparatie Rotterdam of stuur op

In onze winkel in hartje Rotterdam voeren wij al meer dan 15 jaar iPhone reparaties uit voor onze klanten. Meestal kunt u uw iPhone laten repareren terwijl u wacht. Lukt het u niet om langs te komen dan kunt u gebruik maken van de opstuur service. U stuurt uw iPhone op, wij onderzoeken wat er nodig is en overleggen telefonisch met u over de (eventuele) kosten. Vervolgens gaan onze reparatie specialisten aan de slag: De meeste reparaties kunnen wij binnen een dag uitvoeren waarna uw iPhone weer retour wordt gestuurd. Geheel veilig en verzekerd met PostNL. Dit kan natuurlijk ook voor de iPad, iPod, Mac en Apple Watch reparaties.

iPhone scherm reparatie

Het scherm van een iPhone is één van de kwetsbaarste onderdelen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is daarom ook niet gek dat het herstellen of vervangen van een iPhone scherm één van de meest voorkomende reparaties is. Onze experts vervangen uw scherm door een nieuw origineel Apple scherm zodat uw iPhone weer gloednieuw is.

iPhone scherm reparatie kosten

De prijzen van een iPhone reparatie kunnen variëren. De totale kosten hangen af van welke reparatie nodig is en wat de kosten van eventuele benodigde nieuwe onderdelen zal zijn. Onze reparateurs kunnen in de meeste gevallen meteen een schatting van de kosten geven zodat u direct weet waar u aan toe bent. Pas na akkoord gaan wij aan de slag.

iPhone scherm reparatie Rotterdam

Een iPhone is een degelijke en duurzame smartphone. Desondanks is ook een iPhone onderhevig aan slijtage, of kan deze op de grond vallen en beschadigd raken. Gelukkig hoeft u voor een iPhone reparatie uw telefoon niet lang meer te missen. iPhone Kliniek in Rotterdam herkent en verhelpt vrijwel ieder iPhone-probleem, binnen slechts 30 minuten en tegen zeer scherpe tarieven. Soms is een iPhone-probleem echter niet zo snel te herkennen, bijvoorbeeld slecht opstarten na waterschade, traagheid of een probleem met het besturingssysteem. Misschien is er wel een app die de problemen veroorzaakt. Ook in dit soort minder duidelijke gevallen kunt u bij iPhone Kliniek in Rotterdam terecht.

iPhone reparatie

Wilt u af van de standaard iPhone behuizing en wilt u uw toestel wat persoonlijker maken? Of is de behuizing van uw toestel stuk? Breng dan uw iPhone bij iPhone Kliniek. Wij kunnen de complete behuizing van elke iPhone model vervangen. Wij repareren zowel de nieuwste versies van de iPhone, zoals de iPhone 14, iPhone 13, maar ook iets oudere versies zoals de iPhone XS en de iPhone XR maar ook nog oudere versies zoals de iPhone 5 en iPhone 6.

Onderzoek naar uw iPhone

Ervaart u problemen met uw iPhone, maar weet u niet goed wat er precies mee aan de hand is? Kom dan vrijblijvend langs in Rotterdam. Onze ervaren iPhone-reparateurs herkennen de problemen snel. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem grondig en zorgen ervoor dat uw iPhone weer goed werkt. U ontvangt een diagnoserapport en een prijsopgave voor een eventuele reparatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Als u besluit om uw iPhone bij iPhone Kliniek te laten repareren, dan vervallen de onderzoekskosten en betaalt u slechts de kosten voor de reparatie.

Software herstel voor uw iPhone

Soms is de iPhone software verantwoordelijk voor het snel leeglopen van uw batterij of het traag reageren van apps. Onze iPhone-specialisten kunnen zien of het probleem softwarematig is, of dat er wellicht een probleem met de batterij of een ander onderdeel is. Indien het probleem veroorzaakt wordt door de iPhone software, kunnen wij softwareherstel uitvoeren zodat uw toestel zonder fysieke reparatie weer optimaal werkt.

Chemisch reinigen iPhone

Is uw iPhone per ongeluk in het toilet gevallen, heeft deze tijdens de was in een broekzak gezeten of heeft uw toestel op een andere manier waterschade opgelopen? Geen nood! Waterschade aan een iPhone is in veel gevallen te herstellen, mits dit professioneel en snel na de schade gebeurt. iPhone Kliniek Rotterdam is gespecialiseerd in het chemisch reinigen van iPhones. Na een dergelijke reiniging is uw iPhone verlost van alle waterschade.

Afspraak maken

Natuurlijk mag u bij ons altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om online een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen. Meestal is een afspraak indien gewenst dezelfde dag nog mogelijk. Bij iPhone Kliniek wordt uw iPhone gerepareerd terwijl u wacht. Direct online een afspraak maken? Gebruik ons afspraakformulier, we helpen u snel! Lees minder