Hieronder vindt u de iPad Pro 2020 11 reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Pro 2020 11 reparatie.

Prijzen zijn inclusief BTW.Lees verder

iPad Pro 2020 11

Is uw iPad stuk gegaan door een val of werkt deze niet meer naar behoren, iPhone Kliniek repareert ook dit snel en vakkundig. De iPad Pro reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen een uurtje repareren, zodat u uw iPad niet lang hoeft te missen. U kunt zorgeloos genieten van uw iPad, zodra u deze heeft laten repareren.

iPad Pro 2020 11 scherm vervangen

Is uw scherm van uw iPad kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPad scherm laten vervangen. Wij kunnen uw kapotte glas vakkundig vervangen binnen een uurtje. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPad Pro 2020 11 inch scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht!

Over iPad Pro 2020 11

Deze iPad is de krachtpatser met een strak, fijn en functioneel uiterlijk, die ook nog eens heel portable is. Deze iPad is voorzien van iOS en laat je daardoor werken met miljoenen apps.  Spelen met zware game of een film kijken is dan ook geen probleem. Het apparaat heeft vier speakers en een USB C-poort aan boord, bevat een scherm met een hoge resolutie en is voorzien van de Apple A12X-processor, wat staat voor pure rekenkracht! Door de A12X- processor presteert deze iPad vaak veel beter dan de gemiddelde computer en dat in tabletvorm! Een fysieke vingerafdrukscanner is niet meer aanwezig in deze iPad Pro 2020, maar je maakt gebruik van FaceID.

Garantie & Verzekering

iPhone Kliniek garandeert u van originele Apple onderdelen. Daarnaast werkt iPhone Kliniek met gecertificeerde monteurs om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Aan alle reparaties geldt bij ons twaalf maanden garantie. Vergeet nieuw om uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen, in meeste gevallen bent u verzekerd voor de schade van uw tablet. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op ! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak.Lees minder

 

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€309,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€199,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€129,-
Volume regelaar werkt niet meer
Volume regelaar werkt niet meer
€129,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€199,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€79,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPad Pro 2020 reparatie iPhone Kliniek