Heeft u een vervelende beschadiging aan uw iPhone 11 Pro scherm of de behuizing? Slecht werkende knoppen of een batterij die te snel leegloopt? Het zijn maar enkele van de problemen die bij intensief gebruik of na verloop van tijd bij een iPhone kunnen voorkomen. Gelukkig hoeft u voor reparatie uw telefoon niet naar Apple op te sturen, maar kan dat tegenwoordig gemakkelijk en snel bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone problemen binnen slechts 30 minuten. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet zitten, maar laat het tegen een zeer scherp tarief herstellen. Maak nu snel online een afspraak!   LET OP: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 11 Pro komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding Lees verder

iPhone 11 Pro reparaties in Rotterdam

Omdat een iPhone vaak intensief gebruikt wordt, is het niet gek dat deze een keer valt of sporen van slijtage begint te vertonen. Het scherm, de achterkant en de batterij zijn iPhone 11 Pro onderdelen die wij regelmatig vervangen en waar wij veel ervaring mee hebben. Ook voor andere problemen met uw iPhone kunt u uiteraard bij ons terecht. Een iPhone 11 Pro scherm vervangen of de complete iPhone achterkant vervangen zorgt ervoor dat uw telefoon er weer helemaal als nieuw uitziet. Ook een iPhone batterij vervangen geeft uw telefoon weer een heel nieuw leven. We maken bij de reparatie altijd gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Bovendien krijgt u drie maanden extra garantie op de gebruikte onderdelen. Hieronder vindt u de iPhone 11 Pro reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van uw iPhone reparatie.

iPhone 11 Pro reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Reparaties aan uw iPhone worden vakkundig en snel door een gespecialiseerde monteur uitgevoerd. Bij iPhone Kliniek neemt u plaats aan de reparatietafel terwijl de reparateur met uw telefoon bezig is. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waardoor een probleem veroorzaakt wordt? Ook dan bekijken wij uw iPhone graag om te kijken wat er aan de hand is. Onze specialisten herkennen de meeste problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

iPhone 11 Pro scherm vervangen

Is uw iPhone 11 Pro scherm kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPhone scherm laten vervangen. Wij kunnen uw iPhone met een kapot glas perfect herstellen binnen 30 minuten. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van de iPhone 11 Pro door een nieuw, origineel Apple scherm. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPhone scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken.

iPhone Kliniek Rotterdam

iPhone Kliniek heeft twee vestigingen in Rotterdam. U bent van harte welkom in Rotterdam Centrum of Alexandrium. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen en dat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten gaat. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Zien we u binnenkort? Lees minder

 

Compleet Scherm Unit
Compleet Scherm Unit
€239,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Origineel Achterkant
Origineel Achterkant
€259,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€159,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€169,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Onderzoek kosten
Onderzoek kosten
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
iPhone 11 Pro reparatie
iPhone 11 Pro
Introductiejaar2019
ModelPro 5,8 inch
Specificaties
Capaciteit64, 256, 512 GB
Scherm5,8 Oled 2436 x 1125
Camera12-MP
Gewicht188 gram
BatterijLi-ion