De Phone 8 plus, ooit een revolutionaire iPhone. Nu, een paar jaar later nog steeds een veelgebruikt en populair model die wij nog steeds regelmatig langs zien komen bij de iPhone kliniek. Uiteraard is reparatie iPhone 8 plus mogelijk. Een nieuwe batterij, waterschade of oplaadpoort die niet helemaal lekker werkt: Wij lossen het voor u op! Ook als u een ander model iPhone, smartphone of GSM heeft kunt u uiteraard langs komen. Maak meteen een afspraak voor reparatie of loop eens binnen in onze winkel! Lees verder

Reparatie iPhone 8 Plus bij iPhone Kliniek of stuur op

Al 15 jaar is de iPhone kliniek hét adres voor reparaties van iPhones en andere smartphones. Bij al onze reparaties gebruiken wij uitsluitend originele Apple onderdelen die het kwaliteitsstempel van Apple mogen dragen. En het spreekt voor zich dat onze gecertificeerde reparateurs werken volgens de normen van Apple. Zo blijft u verzekerd van de garantie. En blijft uw iPhone 8 plus precies zo werken als u gewend bent: plezierig en snel.

Geen tijd, zin, of mogelijkheid om langs te komen? Helemaal geen probleem. Met onze opstuur service bieden wij klanten door heel Nederland de mogelijkheid om van onze diensten gebruik te maken. Plan een afspraak in en wij sturen uw instructies over hoe het opsturen in z’n werk gaat. Na ontvangst gaan wij voor u aan de slag. Wanneer de telefoon reparatie is uitgevoerd houden wij u op de hoogte en sturen wij het toestel terug. Vaak dezelfde dag al. Dit kan natuurlijk ook voor alle type iPhones, maar ook voor reparaties aan uw iPad, iPod, Mac of Apple Watch.

iPhone 8 Plus scherm reparatie

De iPhone 8 plus maakte deel uit van een nieuwe generatie iPhone modellen met een design van glas en aluminium en waren destijds voorzien van het sterkste glas dat ooit was gebruikt in smartphones. Vervelend genoeg is ook dat oersterke glas gevoelig voor beschadiging. Door jarenlang veelvuldig gebruik of een val op de stoeprand is een fikse kras natuurlijk zo gemaakt. In die gevallen is reparatie gelukkig vaak nog wel mogelijk. Daarnaast is het zo snel mogelijk laten repareren van een kapot scherm zo snel mogelijk laten repareren ook het beste wat u kunt doen om verdere beschadiging van het toestel tegen te gaan. Dus doe uzelf een plezier en plan een afspraak in. Of kom langs en wij helpen u direct.

iPhone 8 Plus scherm reparatie kosten

Wij werken voor scherpe tarieven en zijn eerlijk over onze prijzen voor reparatie of vervanging van schermen. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u daarom meteen de totale reparatiekosten. Het werkt heel eenvoudig: Maak een afspraak. Laat ons weten om welk model iPhone het gaat en welke reparaties u wilt laten uitvoeren. Daarna ziet u meteen wat u moet betalen. Als u ons eerst naar uw toestel wilt laten kijken rekenen wij onderzoekskosten, maar kiest u daarna voor reparatie, dan hoeft u die uiteraard niet te betalen.

iPhone 8 Plus achterkant reparatie

Vervelende beschadiging aan de achterkant van uw iPhone 8 plus? Is het glas gebarsten of gebroken? Geen probleem. Ook dit kunnen wij repareren of vervangen. Iedere reparatie wordt snel uitgevoerd. Dankzij onze ervaren reparateurs en dankzij onze voorraad aan onderdelen. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot het glas voor de achterkant is besteld en bezorgd, maar kunnen wij direct voor u aan de slag met uw smartphone. Als wij de achterkant hebben vervangen is uw iPhone gegarandeerd weer helemaal nieuw.

iPhone 8 Plus scherm reparatie Rotterdam

Is uw iPhone 8 Plus scherm kapot? En u wilt dit laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw display laten vervangen door een nieuw scherm. Wij kunnen het nieuwe scherm meestal binnen 30 minuten plaatsen. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem direct contact met ons op om uw iPhone 8 Plus scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht!

iPhone 8 Plus moederbord reparatie

Wanneer het moederbord van uw iPhone defect is kan dit verschillende problemen veroorzaken zoals:

  • iPhone kan geen wifi- verbinding maken.
  • iPhone laadt niet op.
  • De simkaart wordt niet herkend.
  • De batterij loopt snel leeg.
  • Het scherm blijft zwart of vertoont grijze/rode strepen.

Veel mensen denken dat het bij een kapot moederbord einde verhaal is, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ook een defect moederbord kan in veel gevallen nog hersteld worden. Kom langs met uw toestel, dan kunnen onze experts uw iPhone doormeten en een voorstel doen voor reparatie.

iPhone 8 Plus waterschade reparatie

Vervelende waterschade waardoor de iPhone 8 plus niet meer goed werkt? Waterschade hoeft in veel gevallen geen probleem te zijn Door de iPhone 8 plus en de afzonderlijke onderdelen chemisch te reinigen en waar nodig te vervangen is een iPhone 8 plus met vochtschade meestal nog te redden.

iPhone 8 Plus reparatie

Is uw iPhone 8 Plus (of andere iPhone) stuk gegaan door een val of werkt de batterij van de iPhone 8 Plus niet meer naar behoren? Is er iets met uw camera? Geen probleem voor iPhone Kliniek. In onze werkplaats voeren wij al 15 jaar dagelijks reparaties uit aan verschillende Apple devices. De meeste schade en defecten kunnen wij binnen 30 minuten herstellen zodat u uw iPhone 8 plus niet al te lang kwijt bent. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€149,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€149,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€129,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 8 Plus reparatie Rotterdam
iPhone 8 Plus
ModelnummerA1864, A1897, A1898
Introductiejaar toestel2017
Specificaties toestel
Capaciteit64, 256 GB
Scherm5,5 inch 1920 x 1080
Afmetingen158.4 x 78.1 x 7.5 mm
Gewicht202 gram
BatterijLi-ion