Een iPhone 13 Pro reparatie laten doen en zeker weten dat het goed, snel en betrouwbaar gebeurt? Dat kan wanneer u gebruikt maakt van de expertise van de iPhone kliniek. Als Apple gecertificeerd reparatiebedrijf kennen wij als geen ander de waarde die onze klanten hechten aan een soepel werkende en goed uitziende iPhone. Daarom gebruiken wij bij reparatie altijd originele Apple onderdelen die goedkeuring van Apple hebben gekregen waardoor niet alleen de garantie intact blijft, maar ook de kwaliteit van uw toestel wordt gewaarborgd. Dus loop niet langer door met een kapotte iPhone 13 Pro, maar plan uw afspraak vandaag nog in! Let op vanaf de iPhone 11 heeft Apple een software in gebruik die kan controleren of een scherm officieel via Apple is gerepareerd is of niet. Lees meer informatie over deze melding in de instellingen.Lees verder

iPhone 13 Pro reparatie bij iPhone Kliniek

iPhone defect en reparatie nodig? Als gespecialiseerd Apple herstelbedrijf zijn wij het vaak eerste aanspreekpunt voor klanten in de regio Rotterdam. Werkt uw iPhone niet meer zoals u gewend bent of heeft u ‘m laten vallen? Loop dan eens binnen of plan uw reparatie online in. Wij kunnen u hoogstwaarschijnlijk helpen en uw geliefde iPhone een tweede leven geven. Dit geldt voor alle iPhone modellen, zowel de nieuwste iPhone 14, 14 Pro en iPhone 13, 13 Pro en 13 Pro Max, maar ook oudere zoals de iPhone X, XS of de iPhone 8, 8 Plus.

Daarom naar de iPhone kliniek:

 • ✓ Uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen.
 • ✓ Gecertificeerd, getraind en vriendelijk personeel.
 • ✓ iPhone snel gerepareerd: De meeste reparaties doen we binnen 30 minuten.
 • ✓ Een afspraak maken mag, maar hoeft niet.
 • ✓Apple erkend servicebedrijf.
 • ✓12 maanden garantie.
 • ✓Onze winkel is 7 dagen per week geopend.

iPhone 13 Pro scherm reparatie

Wist u dat er wereldwijd elk uur 5.761 schermen barsten? Dat betekent op jaarbasis dat er zo’n slordige 50 miljoen display kapot gaan wat weer neerkomt op 2 gebarsten schermen per seconde. Dus in de tijd dat u deze zin heeft gelezen zijn er alweer een aantal kapotte schermen bijgekomen. En een barst in het ultrascherpe scherm van de iPhone 13 Pro dat wil niemand.

Bovendien loopt u zo kans op verdere beschadiging van uw toestel. Naast dat de iPhone niet lekker meer functioneert natuurlijk. Toch komen er elke dag weer klanten bij ons met een beschadigd beeldscherm. Die helpen wij dan met een snelle service: Binnen 30 minuten loopt u weer naar buiten met een gerepareerde iPhone. De kosten voor het vervangen zijn inclusief BTW en plaatsing van het nieuwe scherm. Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden. Een andere reparatie nodig? Ook voor reparaties aan uw iPad, MacBook, iPod of Apple Watch bent u aan het juiste adres.

Verschillende soorten iPhone 13 Pro reparaties

Er zijn verschillende soorten reparaties voor de iPhone 13 Pro die u kunt laten uitvoeren. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Schermreparatie: dit is waarschijnlijk de meest voorkomende reparatie die mensen aan hun iPhone laten doen. Het scherm kan gebarsten of gebroken zijn, of de touch-functionaliteit kan niet goed werken waardoor de telefoon niet meer reageert op aanraking.
 • Batterij vervangen: als uw iPhone snel leeg raakt of niet opgeladen kan worden, kan dit wijzen op een probleem met de accu.
 • Camera-reparatie: als de camera op uw iPhone niet goed werkt, kan dit liggen aan de lens of de sensor.
 • Oplaadconnector: als uw iPhone niet opgeladen kan worden of als de oplader er steeds uitvalt kan er iets mis zijn met de oplaadpoort. Meestal komt dit door verkeerd gebruik of een ongelukkige val. In dat geval is vervanging nodig.
 • Waterschade: Als uw iPhone in contact is gekomen met water, kan dit interne schade veroorzaken, maar in de meeste gevallen valt de schade mee. Door uw iPhone zo snel mogelijk chemisch te reinigen kunnen we in veel gevallen de ergste vochtschade verhelpen en de iPhone redden.
 • Softwareproblemen: soms kan er een softwareprobleem zijn met uw iPhone die kan worden opgelost door het toestel te updaten of de software te herstellen.

En dit zijn maar enkele voorbeelden. Want ook wanneer er een probleem is waarvan het op het eerste gezicht niet helemaal duidelijk is waar de oorzaak ligt, is uw iPhone bij ons in goede handen. Neem uw telefoon mee en laat hem onder de loep nemen door een van onze monteurs. Zij komen met een passende oplossing en u weet direct waar u aan toe bent.

Reparatie iPhone 13 Pro in Rotterdam of stuur op

Toen wij nu al meer dan 15 jaar geleden onze winkel in Rotterdam openden konden we niet vermoeden dat we uit zouden groeien tot een van de beste smartphone reparatiebedrijven in de regio. Toch is het snel gegaan en weten klanten uit de regio onze service te waarderen.

Ook komt het steeds vaker voor dat klanten van buiten Rotterdam ons inschakelen en hun defecte iPhone naar ons opsturen. Dat werkt snel en eenvoudig en kost niets extra. U stuurt uw telefoon op. Na ontvangst gaan wij aan de slag met reparatie en binnen no time sturen wij de iPhone weer terug.

iPhone 13 Pro reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Klanten waarderen ons (onder andere) vanwege onze uiterst snelle service. In 95% van de gevallen kunnen wij namelijk uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar wat nog mooier is, is dat u mee kunt kijken hoe uw reparatie met zorg afgehandeld wordt door een van onze reparatie experts.

U pakt er een kopje koffie bij en ziet hoe wij te werk gaan en ziet voor uw ogen de defecte iPhone weer tot leven komen. Ook een reparatie laten uitvoeren en zelf bijwonen? Plan een afspraak in en kom uw iPhone voor reparatie brengen bij de iPhone kliniek. Bij ons is uw toestel in goede handen! Lees minder

 

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€399,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€249,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€149,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€149,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€449,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€99,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 13 Pro reparatie Rotterdam
iPhone 13 Pro
ModelnummerA2638
introductiejaar2021
Scherm6.1 inch OLED-Scherm
ChipA15 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-ion