iPhone 13 Pro reparatie bij iPhone Kliniek

Bij iPhone Kliniek Rotterdam zijn we gespecialiseerd in het repareren van de iPhone 13 Pro. Ons team van deskundige technici heeft uitgebreide ervaring met alle soorten problemen die kunnen voorkomen bij dit model. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte camera, problemen met de batterij, of software problemen, wij staan klaar om uw toestel vakkundig te herstellen. We gebruiken alleen originele onderdelen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw iPhone 13 Pro weer optimaal functioneert. Onze focus ligt op kwaliteit en snelheid, zodat u uw toestel zo snel mogelijk weer in handen heeft. Bij iPhone Kliniek streven we naar maximale klanttevredenheid en bieden we garantie op onze reparaties. Vertrouw uw iPhone 13 Pro toe aan onze experts en ervaar een service van topkwaliteit. Lees verder 

iPhone 13 Pro Max scherm reparatie

Een beschadigd scherm kan de gebruikerservaring van uw iPhone 13 Pro Max ernstig beïnvloeden. Onze iPhone 13 Pro Max scherm reparatie service richt zich op een snelle en vakkundige herstelling. Of u nu te maken heeft met krasjes of een volledig gebarsten scherm, onze experts bieden een betrouwbare oplossing tegen heldere iPhone 13 Pro Max reparatie kosten. We zorgen niet alleen voor een visueel perfecte herstelling, maar garanderen ook de terugkeer van de optimale touchscreen-functionaliteit. Ons doel is om uw iPhone 13 Pro Max snel en vakkundig te repareren, zodat het weer aanvoelt en functioneert als nieuw.

iPhone 13 Pro Max scherm vervangen

Wanneer uw iPhone 13 Pro Max scherm beschadigd is, ongeacht of het een kleine barst of een grote beschadiging betreft, is scherm vervanging de enige optie. Onze iPhone 13 Pro Max scherm vervangen service zorgt voor een volledige vernieuwing van het scherm met alleen de hoogste kwaliteit schermen. Dit garandeert dat uw toestel er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook weer als nieuw functioneert. Onze technici hanteren de grootste zorg en precisie bij het vervangen van uw scherm, waarbij ze zich richten op het herstellen van de oorspronkelijke helderheid, kleurweergave en touchscreen-reactiviteit. 

iPhone 13 Pro Max batterij vervangen

Een defecte batterij kan erg vervelend zijn. Met onze iPhone 13 Pro Max batterij vervangen service zorgt u ervoor dat uw apparaat weer de hele dag doorwerkt. We gebruiken hoogwaardige batterijen die perfect passen bij uw iPhone 13 Pro Max, voor optimale prestaties en levensduur. Ons vervangingsproces omvat een grondige diagnose om ervoor te zorgen dat de nieuwe batterij naadloos integreert met uw systeem. Daarnaast bieden we advies over batterijonderhoud om de maximale levensduur van uw nieuwe batterij te garanderen, zodat u langer kunt genieten van uw iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen

De achterkant van uw iPhone 13 Pro Max is essentieel voor zowel het uiterlijk als de bescherming van interne onderdelen. Onze iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen service herstelt niet alleen de uitstraling van uw toestel, maar zorgt ook voor een duurzame bescherming tegen verdere schade. Deze service is van cruciaal belang om de integriteit van uw toestel te behouden, aangezien de achterkant een belangrijke rol speelt in het beschermen van de interne componenten tegen stof en vocht. Bovendien zorgt een nieuwe achterkant ervoor dat uw iPhone 13 Pro Max zijn originele, elegante design behoudt, wat bijdraagt aan zowel de esthetische waarde als de algehele gebruikerservaring.

iPhone 13 Pro moederbord reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam bieden we deskundige reparatie diensten voor het moederbord van de iPhone 13 Pro. Het moederbord is een vitaal onderdeel dat de algehele werking van uw iPhone 13 Pro bepaalt. Onze ervaren technici zijn bedreven in het oplossen van allerlei moederbord problemen, variërend van ingewikkelde stroomstoringen tot connectiviteitsproblemen. Wij zetten ons in voor een snelle en nauwkeurige reparatie, met gebruik van de nieuwste gereedschappen en de beste kwaliteitsonderdelen. Voor een betrouwbare en zorgvuldige iPhone 13 Pro moederbord reparatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, is iPhone Kliniek uw ideale keuze.

Waarom kiezen voor iPhone Kliniek Rotterdam?

Onze iPhone 13 Pro Max reparatie diensten worden gekenmerkt door vakmanschap en klanttevredenheid. Wij gebruiken moderne technieken om te verzekeren dat elke reparatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in iPhone 13 Pro Max reparaties, waardoor wij elk probleem effectief en snel kunnen oplossen. Voordelen van onze diensten:

  • Deskundige technici: Onze technici hebben uitgebreide ervaring en expertise in het repareren van iPhones, inclusief de iPhone 13 Pro Max.
  • Originele onderdelen: We gebruiken alleen originele en hoogwaardige vervangende onderdelen om ervoor te zorgen dat uw iPhone 13 Pro Max na de reparatie optimaal presteert.
  • Snel en efficiënt: We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom streven we ernaar om de meeste reparaties snel af te ronden.
  • 12 maanden garantie: We bieden een garantie van 12 maanden op al onze reparaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken na de reparatie.

 iPhone 13 Pro Max reparatie kosten

Wij geloven in volledige transparantie wat betreft de kosten van uw iPhone 13 Pro Max reparatie. Vooraf ontvangt u een heldere offerte, zodat u exact weet wat de iPhone 13 Pro Max reparatie kosten zullen zijn. U wordt volledig geïnformeerd over de prijsopbouw, inclusief de kosten van onderdelen en arbeid. Dit zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen zonder zorgen over onverwachte uitgaven. Of het nu gaat om het vervangen van het scherm, de batterij of de achterkant, wij hanteren eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. Kies voor transparantie en eerlijkheid bij iPhone Kliniek Rotterdam voor al uw iPhone 13 Pro Max reparatie behoeften.

Garantie en ondersteuning 

Bij elke iPhone 13 Pro Max reparatie bieden wij een garantie op de werkzaamheden. Vertrouw op onze deskundigheid en toewijding om uw iPhone 13 Pro Max in perfecte staat te herstellen. Onze garantie en kwaliteitsbelofte benadrukken onze inzet voor uitstekende service en klanttevredenheid. Deze garantie onderstreept niet alleen onze vertrouwen in de kwaliteit van ons werk, maar biedt u ook gemoedsrust, wetende dat uw toestel in deskundige handen is. Daarnaast staat ons ervaren ondersteuningsteam altijd klaar om na de reparatie eventuele vragen of zorgen te behandelen, zodat u verzekerd bent van continue ondersteuning en advies.

Maak een afspraak voor reparatie

Plan gemakkelijk uw iPhone 13 Pro Max reparatie bij ons voor uw iPhone 13 Pro Max scherm reparatie, batterij vervanging, of achterkant vervanging. Maak online een afspraak, bel ons voor directe assistentie, of bezoek één van onze twee handige locaties in Rotterdam. Voor extra gemak bieden we ook een aan huis service aan, zodat u uw dagelijkse activiteiten niet hoeft te onderbreken. Ons klantenserviceteam is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en advies op maat te bieden. Met onze flexibele planning opties en toegewijde ondersteuning zorgen we voor een snelle en efficiënte reparatie van uw toestel. Kies voor gemak en deskundigheid bij iPhone Kliniek Rotterdam en ervaar onze toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige service. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€299,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€379,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€249,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€149,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€149,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€449,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€99,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 13 Pro reparatie Rotterdam
iPhone 13 Pro
ModelnummerA2638
introductiejaar2021
Scherm6.1 inch OLED-Scherm
ChipA15 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-ion