Videobewerking, gamen, werken, studeren, internetten, muziek maken en luisteren. Wat u maar wilt: Een MacBook Pro combineert power en eersteklas prestaties met een stijlvol en minimalistisch design. Daarom is het des te vervelender wanneer er iets mis met uw MacBook. Gelukkig staat de iPhone kliniek voor u klaar wanneer uw MacBook Pro reparatie nodig heeft. Wij zijn er voor u met goede service, een kopje koffie, en, het allerbelangrijkst, een vakkundige en professionele reparatie van uw MacBook die binnen no time weer functioneert zoals vanouds. Alsof ‘ie net uit de doos komt.

Informeer direct naar de mogelijkheden of plan meteen uw reparatie in. Lees verder

MacBook Pro reparatie bij iPhone kliniek

Als Apple Authorised Service Provider mag de iPhone kliniek Apple reparaties uitvoeren en werken wij volgens de standaarden en kwaliteitseisen die Apple aan reparatie stelt. Dat geldt niet alleen voor reparatie van MacBooks, maar ook voor andere Apple producten waarmee u een probleem ervaart zoals een kapotte iPhone, iPad, iPod, Apple Watch of een iMac of andere Mac die defect is.

Het mooie is dat u bij ons gewoon kunt binnenlopen, met of zonder afspraak, wat u makkelijk vindt. En omdat wij een ruime voorraad aan originele onderdelen hebben kunnen wij de meeste reparaties snel uitvoeren en loopt u vaak binnen 30 minuten alweer onze zaak uit met een gerepareerde MacBook Pro onder de arm. Wel is het natuurlijk zo dat sommige reparaties langer duren omdat er iets complexers aan de hand kan zijn. Heeft uw MacBook Pro reparatie nodig of ervaart u problemen met uw MacBook? Neem dan contact op. Voor zowel reparatie als het onderzoeken van uw Mac en het stellen van een diagnose bent u bij de iPhone kliniek aan het juiste adres.

MacBook Pro reparatie Rotterdam of opsturen

In onze winkel en werkplaats in Rotterdam Centrum werkt ons professionele en gemotiveerde team dagelijks aan veelvoorkomende MacBook reparaties. Ook doen wij voor veel van onze (zakelijke) klanten het onderhoud aan hun Apple producten, zowel hardware- als softwarematig. Bij ons kunt u altijd zonder afspraak binnenlopen, maar u kunt uw reparatie ook van tevoren inplannen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Ook maken steeds meer klanten gebruik van onze opstuur service waarbij u uw Apple device eenvoudig naar ons opstuurt en wij vervolgens aan de slag gaan met reparatie. Natuurlijk begrijpen wij dat u uw MacBook niet te lang wilt missen, dus daarom sturen wij de gerepareerde MacBook vaak dezelfde dag nog retour.

MacBook Pro scherm reparatie

Wanneer het scherm van uw Mac reparatie nodig heeft en uw last heeft van beeldschermproblemen of een beschadigd beeldscherm door een val of ander ongeluk kunnen wij het scherm meestal eenvoudig repareren. Soms is een display dermate beschadigd dat we niet anders kunnen dan adviseren om het beeldscherm te vervangen door een nieuw onderdeel, maar in de meeste gevallen proberen we eerst een reparatie.

Wij hebben standaard de meeste Mac schermen op voorraad, dus ook de schermen voor de MacBook Pro modellen en de retina displays. Net als alle andere reparaties kunnen wij ook het repareren van het scherm doen terwijl u wacht. En natuurlijk kunt u er vanuit gaan dat wij voor reparatie van het scherm, of vervanging van het scherm alleen gebruik maken van originele onderdelen die voldoen aan de kwaliteitseisen van Apple. Zo blijft uw Mac origineel en wordt onze reparatie door Apple gegarandeerd.

MacBook Pro reparatie kosten

De kosten voor reparatie worden voornamelijk bepaald door het type reparatie en het specifieke onderdeel dat gerepareerd moet worden. Wanneer u via het afspraken formulier een reparatie inplant dan krijgt u eenvoudig inzicht in de kosten voor de reparatie. In het geval dat u een reparatie wilt uitvoeren die niet in onze lijst staat kunt u contact opnemen en kunnen wij u adviseren over de kosten. Ook wanneer er iets mis is met uw MacBook Pro, maar u weet niet precies wat, kunnen wij u van dienst zijn met het onderzoeken en stellen van een diagnose.

MacBook logic board reparatie

Het logic board is een essentieel onderdeel van MacBooks en andere Apple producten, het is eigenlijk de Apple variant van een moederbord waar alle overige hardware zoals bijvoorbeeld de harde schijf en de videokaart van de MacBook op is aangesloten en dat ervoor zorgt dat deze met elkaar kunnen communiceren.

Wanneer er iets mis is met het logic board van uw MacBook Pro merkt u dat snel genoeg. In de meeste gevallen start een MacBook Pro waarvan het logic board defect is niet meer op en blijft het scherm op zwart. Een logic board kan in 95% van de gevallen gerepareerd worden, maar in vergelijking met andere reparaties is het een lastigere reparatie omdat alle onderdelen op het logic board moeten worden doorgemeten en indien nodig vervangen en opnieuw gesoldeerd. Omdat een logic board zo’n belangrijk onderdeel is van de MacBook is vervanging door een nieuwe prijzig en daarom loont het om eerste door een expert door te laten lichten en te kijken of reparatie mogelijk is.

MacBook trackpad reparatie

In sommige gevallen is het niet meteen duidelijk wat de oorzaak is, maar als de MacBook waterschade heeft opgelopen dan is in veel gevallen het trackpad ook beschadigd. Wanneer u problemen ervaart bij het gebruik van uw trackpad merkt u misschien dat de cursor trager reageert dan normaal, het helemaal niet meer doet of dat klikken niet meer werkt. Als u deze problemen merkt kan reparatie van het trackpad noodzakelijk zijn.

De meeste beschadigde trackpads zijn gelukkig goed te repareren en alleen sommige gevallen is vervanging nodig. Wanneer wij het trackpad voor u vervangen gebeurt dit altijd door een origineel Apple trackpad.

Onze tarieven voor een MacBook reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type MacBook. Hieronder vindt u de MacBook Pro reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van MacBook Pro reparatie.

MacBook Accu vervanging

Ook voor het vervangen van uw accu kunt u bij ons terecht. Elke accu wordt slechter na verloop van tijd, ook die van uw MacBook. We vertellen u hier hoe u erachter komt of uw MacBook batterij moet vervangen. Door na te gaan hoeveel laadcycli de accu van uw MacBook heeft doorlopen, weet u snel of deze aan vervanging toe is.

Hoeveel laadcycli u MacBook Pro heeft doorgemaakt kunt u als volgt zien:

  1. Houd de Option-toets ingedrukt, klik op het Apple-menu  en selecteer ‘Systeeminformatie’
  2. Ga naar ‘Voeding’ in het onderdeel ‘Hardware’ van het scherm ‘Systeeminformatie’. Onder ‘Informatie batterij’ wordt het huidige aantal cycli weergegeven.

De accu’s van MacBook Pro modellen vanaf begin 2009 moeten na ongeveer 1000 laadcycli worden vervangen. Oudere modellen (eind 2008 of eerder) hebben een accu die 500 of 300 laadcycli aan kan.

MacBook Pro Scherm Reparatie in Rotterdam Centrum

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw MacBook Pro of MacBook Air kunt u terecht bij iPhone Kliniek in Rotterdam Centrum. Voor een reparatie aan een kapot scherm kunt u in de meeste gevallen binnen 1 dag worden geholpen.

Schermreparaties zijn in de volgende gevallen van toepassing:

–  Scherm kapot door druk schade
–  Het scherm reageert niet meer of uw MacBook Pro geeft geen beeld
–  U heeft een inkt vlek op het LCD na een val of stoot schade
–  Achtergrond verlichting gaat niet meer aan

Als uw MacBook behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn.

Garantie en verzekering voor MacBook reparaties

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor uw MacBook Pro. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw MacBook Pro krijgt u bij ons 12 maanden garantie.  Meeste schade aan uw MacBook Pro is gedekt door uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u bij ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons vandaag nog op 010 260 02 93  voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een reparatie in Rotterdam Centrum. Lees minder