iPhone 7 stuk? Een nieuwe iPhone kopen hoeft gelukkig lang niet altijd. Onze monteurs weten namelijk wel raad met het vervangen van een batterij of het repareren van een barst in het scherm van uw iPhone 7, maar u kunt ze ook gerust uitdagen met een complex probleem zoals een defect moederbord of een ander mankement. Kortom, iPhone 7 reparatie nodig? Even langskomen bij de iPhone kliniek. Wij voldoen aan alle eisen die Apple stelt aan bedrijven die reparaties uitvoeren. Dit betekent dat wij altijd originele onderdelen gebruiken, alleen werken met gecertificeerde technici, waardoor u kunt – ook na reparatie – kunt blijven rekenen op de Apple garantie en een optimaal werkende iPhone. Kom langs of plan uw reparatie online in. Lees verder

iPhone 7 reparatie bij iPhone kliniek of opsturen

Uw iPhone 7 (of andere iPhone) aan reparatie toe? Wanneer u ‘m voor reparatie naar ons stuurt, heeft u binnen een aantal werkdagen uw gerepareerde iPhone alweer terug. Liever niet zonder telefoon zitten, maar dezelfde dag nog geholpen worden in de winkel? Dat kan vanzelfsprekend ook. Kom langs bij één van onze filialen of maak een reparatie-afspraak voor een dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt. Gewoon binnenlopen mag trouwens ook, een afspraak maken hoeft niet. Dat kan natuurlijk ook voor reparaties aan een iPad, iPod, Mac of zelf uw Apple Watch.

iPhone 7 scherm reparatie

Een scherm met een barst erin ziet er niet uit, en het maakt het gebruik van de iPhone er niet leuker op. Daarnaast kan de telefoon verder beschadigd raken en op den duur helemaal op zwart gaan. Niet nodig. Reparatie van een iPhone 7 scherm kan snel. Wij vervangen het beschadigde display door een nieuw scherm uit onze voorraad van originele onderdelen zodat u niet langer dan 30 minuten uw iPhone niet kunt gebruiken.

iPhone 7 scherm reparatie prijs

Over de prijzen doen wij niet moeilijk. Bij het afspraken formulier krijgt u daarom meteen inzicht in wat reparatie van uw kapotte iPhone moet gaan kosten. Plan een afspraak in. Laat ons weten om welk model iPhone het gaat en welke reparatie u wilt laten uitvoeren en u ziet meteen de totale reparatiekosten in beeld. Wel zo makkelijk!

Camera reparatie iPhone 7

Bijna elke iPhone beschikt over een uitstekende camera. Hiermee maakt u haarscherpe, zeer gedetailleerde foto’s. Wanneer de camera mankementen begint te vertonen is dat dan ook meer dan zonde. Blijft het beeld op zwart? Crasht de camera app als u een foto wilt maken of maakt de camera alleen nog maar wazige foto’s? Dan kunt u er beter iemand naar laten kijken. Wij vervangen moeiteloos de camera voor een nieuw exemplaar.

iPhone 7 audio ic reparatie

Een defecte Audio chip heeft vaak te maken met een probleem met het moederbord. Gelukkig is een defecte Audio IC goed te repareren, ondanks wat u op het internet vaak leest. Het is wel zo dat de reparatie van de audio chip/moederbord een complexe reparatie is die u niet overal uit kunt laten voeren vanwege de benodigde apparatuur en de gespecialiseerde kennis die dit vereist. Gelukkig kunt u wel terecht bij de iPhone kliniek! Wij kunnen uw iPhone met kapotte Audio chip onderzoeken en precies vertellen wat er voor nodig is om de audio van de iPhone weer optimaal te laten functioneren.

iPhone 7 batterij reparatie

Merkt u dat de batterij steeds sneller leeg is en neemt u de oplaadkabel tegenwoordig overal mee naar toe? Dan kan het zijn dat uw batterij aan vervanging toe is. Naarmate het aantal oplaadcycli dat de batterij heeft doorgemaakt groeit verliest de batterij aan capaciteit. Daar is niets aan te doen. Kom met batterijproblemen langs dan meten wij de iPhone voor u door. Indien nodig, vervangen wij ter plekke het oude exemplaar door een nieuwe batterij. Voor een scherp tarief en terwijl u wacht. En natuurlijk krijgt u er altijd een originele Apple batterij voor in de plaats.

iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam

Het zal niemand verbazen dat scherm reparatie in de top-3 van meest voorkomende reparaties staat die wij uitvoeren. We hebben bijna allemaal onze iPhone wel eens laten vallen met als gevolg een gebroken iPhone met een lelijke barst in het scherm. Met een beschadigd scherm is het toch wat minder makkelijk om te genieten van de iPhone. Geen nood, schermreparatie kan snel en eenvoudig. Wij plaatsen het nieuwe scherm bovendien terwijl u wacht! Daarna ziet u iPhone 7 er weer uit als door een ringetje te halen. Alsof u ‘m gisteren voor het eerst uit de doos haalde. Kom uw iPhone voor reparatie brengen in eén van onze winkels of maak een afspraak.

Microfoon reparatie iPhone 7

Bent u bijna onverstaanbaar geraakt voor uw gesprekspartner of zitten er vreemde, harde geluiden in de video’s die u heeft opgenomen? Grote kans dat u een probleempje heeft met de microfoon. Soms is een grondige reiniging voldoende om het probleem te verhelpen, maar vaak moeten we de microfoon compleet vervangen. Geen probleem! Binnen 30 minuten kunnen wij een nieuwe unit plaatsen zodat u uw iPhone weer als vanouds kunt gebruiken. Vervangende onderdelen zijn altijd goedgekeurd door Apple.

iPhone 7 home button reparatie touch id

Kapotte home button? Ook dat lossen wij voor u op. Er kan een nieuwe knop worden geïnstalleerd, het enige nadeel hiervan is dat touch id niet meer zal werken. Dit komt doordat elke homebutton uniek is en ingebouwde beveiliging heeft. Dit is zo door Apple bepaald. Wel kunt u met de nieuwe button uw iPhone weer perfect gebruiken.

iPhone 7 oorspeaker reparatie

Het is vrij snel duidelijk dat de oorspeaker van uw iPhone 7 aan reparatie aan vervanging toe is:

  • U hoort mensen niet tijdens het bellen of Facetimen.
  • U hoort voornamelijk gekraak of een ruis.

Dan is het de hoogste tijd om naar de oorspeaker te laten kijken. De meeste oorspeaker problemen kunnen we oplossen door een grondige onderhoudsbeurt. In sommige gevallen is vervanging noodzakelijk. Daar hoeft u gelukkig niet lang op te wachten, hoogstens een half uurtje. Daarna werkt de speaker weer zoals ‘ie zou moeten. Bovendien krijgt u op iedere iPhone reparatie 12 maanden garantie. Dat is standaard bij de iPhone kliniek. Plan online uw afspraak in of kom langs voor meer informatie. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€119,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€109,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€69,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€69,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€69,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€69,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€69,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€69,-
Tril motor
Tril motor
€69,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€69,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 7 reparatie Rotterdam
iPhone 7
ModelnummerA1660, A1780, A1778, A1779
Introductiejaar2016
Specificaties
Capaciteit32, 128, 256 GB
Scherm4,7 inch 1334 x 750
Afmetingen138.3 x 67.1 x 7.1 mm
Gewicht138 gram
BatterijLi-ion