Wanneer wij voor u een iPhone 14 Pro reparatie uitvoeren weet u een paar dingen zeker: De reparatie gebeurt vakkundig, professioneel en altijd met originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Als Apple erkend reparatiebedrijf beschikken wij bovendien over de juiste papieren om Apple reparaties uit te voeren met behoud van garantie. Daarnaast hebben wij een zeer snelle service: De meeste reparaties zijn klaar terwijl u wacht! Een afspraak maken mag, hoeft niet, gewoon de telefoon voor reparatie brengen op een moment dat het u het beste uitkomt kan uiteraard ook! Lees verder

iPhone 14 Pro reparatie bij iPhone Kliniek

Als trotse iPhone bezitter zijn er weinig dingen zo irritant als een iPhone die niet meer helemaal lekker werkt of zelfs helemaal stuk is. Heeft uw iPhone 14 Pro of Max reparatie nodig? Niet langer wachten, maar de iPhone Kliniek inschakelen voor een iPhone reparatie. Bij ons gebeurt dat vlug en professioneel. Binnen 30 minuten loopt u onze zaak weer uit met een iPhone die gerepareerd en weer helemaal gloednieuw is. Naast de iPhone 14 Pro bent u ook voor een iPhone 14 Pro Max reparatie bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk kunnen wij u helpen met het laten repareren van eerdere generaties iPhones zoals de nieuwste iPhone 14, 14 Pro Max en iPhone 13, 13 Pro en 13 Pro Max, maar ook oudere zoals de iPhone X, XS of de iPhone 8, 8 Plus.

iPhone 14 Pro scherm reparatie

Scherm gebarsten? Hart gebroken. Het 6.1 inch grote display van de iPhone 14 Pro is ideaal om te genieten van al uw favoriete apps of voor het streamen van series of films. Des te meer balen wanneer het scherm beschadigd is en er een lelijke barst dwars door het beeld loopt. Maar gelukkig is er wat aan te doen: De monteurs van de iPhone Kliniek zetten er moeiteloos een nieuw scherm in waarna de iPhone 14 weer jaren mee kan. Plan uw iPhone Pro of Max scherm reparatie online in of kom langs! Dit geldt ook voor reparaties aan uw iPad, MacBook, iPod of Apple Watch.

iPhone 14 Pro moederbord reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam bieden we gespecialiseerde moederbord reparaties voor de iPhone 14 Pro. We begrijpen hoe belangrijk het moederbord is voor de werking van uw toestel. Onze ervaren technici zijn bekwaam in het oplossen van allerlei moederbord problemen van de iPhone 14 Pro, van complexe stroomstoringen tot connectiviteitsproblemen. We zetten ons in voor een snelle, effectieve reparatie, waarbij we de nieuwste technologieën en de beste kwaliteits onderdelen gebruiken. Kies voor onze professionele service voor uw iPhone 14 Pro moederbord reparatie en geniet van een toestel dat weer als nieuw functioneert. Wij garanderen tevredenheid en betrouwbaarheid in elke stap van het proces.

Nieuwe iPhone 14 Pro reparaties

De iPhone 14 Pro beschikt over een aantal verbluffende features waardoor het een zeer gewild toestel is. Bijvoorbeeld de 48-megapixelcamera, A16-chip, het Dynamic Island, de macrolens, een ProMotion-scherm dat het beeld sneller ververst en een batterij die de hele dag mee gaat. Door dit indrukwekkende lijstje mag het toestel met recht de naam Pro dragen. Maar al die nieuwe features betekenen ook meer kans op beschadigingen. En dus reparaties. Doordat onze technici hun kennis up-to-date blijven houden kunnen wij u altijd helpen, ook wanneer uw nieuwe iPhone defect is geraakt of beschadigd. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Verschillende reparaties voor de iPhone 14 Pro

In de 15 jaar dat we iPhone reparaties uitvoeren hebben onze monteurs alles wel zo’n beetje langs zien komen. Toch worden we af en toe nog verrast met een uniek probleem. Dit zijn de meeste veelvoorkomende reparaties:

  • Scherm reparatie/Gebarsten scherm of touchscreen reageert niet meer.
  • Vervanging van de batterij.
  • Probleem met het moederbord
  • Waterschade schoonmaak.
  • Beschadiging achterkant/backcover/behuizing.
  • Camera problemen.
  • Oplader aansluiting/Defecte oplaadpoort

En deze lijst is verre van volledig, want naast bovenstaande reparaties mag u ons inschakelen met andere problemen, bijvoorbeeld wanneer er iets aan de hand is met uw toestel, maar u heeft geen idee wat. Onze monteurs kunnen dan een diagnose stellen en proberen te ontdekken waar het probleem zit en u daarbij te voorzien van een duidelijk advies plus passende oplossing. Daarnaast doen we onderhoud en kunnen we u helpen met softwareproblemen of softwareherstel.

Reparatie iPhone 14 Pro in Rotterdam of stuur op

Wij helpen voornamelijk klanten in en om Rotterdam met al hun iPhone problemen. En steeds vaker zoeken grote zakelijke klanten uit de regio onze hulp bij het laten repareren van hun devices. En zelfs wanneer u niet dicht bij onze winkel woont, maar toch de iPhone Kliniek in wilt schakelen voor een reparatie dan kan dat ook. Door gebruik te maken van onze opstuur service: Stuur uw iPhone naar ons op inclusief beschrijving van het probleem. Wij onderzoeken (indien nodig) en repareren het toestel. Vervolgens gaat de gerepareerde iPhone weer retour. In de meeste gevallen hoeft u de iPhone maar enkele dagen te missen en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Win-win! Meld u reparatie direct bij ons aan via de website en wij helpen u verder per mail. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€309,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€429,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€299,-
Accu Unit
Accu Unit
€149,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€149,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€149,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€149,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€449,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€149,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€199,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€119,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€149,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€149,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 14 reparatie Rotterdam