Op zoek naar een professioneel bedrijf dat een iPhone 5s reparatie kan uitvoeren? De iPhone kliniek kan u helpen met een snelle service en een betrouwbare reparatie van uw geliefde iPhone 5s. Reparaties gebeurt bij ons uitsluitend met originele onderdelen en is meestal binnen 30 minuten alweer gedaan. Bovendien is als ons personeel Apple gecertificeerd om veelvoorkomende iPhone reparaties uit te voeren. Meld nu uw reparatie aan of loop eens binnen in de winkel! Lees verder

iPhone 5s reparatie bij iPhone Kliniek

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten repareren, reinigen en onderhouden van uw iPhone. De iPhone Kliniek is een door Apple erkend gecertificeerd herstelbedrijf. Dat wil zeggen dat al ons personeel over de juiste papieren beschikt om reparaties aan iPhones (en andere Apple producten) te mogen uitvoeren. Het voordeel voor u? De kwaliteit van uw iPhone blijft gewaarborgd en de garantie intact. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor reparatie van uw geliefde Apple? Grote kans dat wij u kunnen helpen, kom eens langs in onze winkel voor de mogelijkheden. Dat mag met of zonder afspraak! Dit geldt voor alle iPhone modellen, maar ook voor reparaties aan uw iPad, Mac, iPod of Apple Watch.

Scherm reparatie iPhone 5s

Een ongeluk met het scherm van een smartphone zit in een klein hoekje. En een beschadiging gaat sneller dan u denkt. In het meest gunstige geval gaat het alleen om een (fikse) kras, maar meestal heeft het scherm (ondanks een screenprotector) na een val een flinke barst of werkt het touchscreen niet meer. En daarmee doorlopen kan, maar gaat na verloop van tijd vervelen. Daarom kunt u het scherm beter zo snel mogelijk laten vervangen. Ook om ergere beschadiging te voorkomen.

iPhone 5s reparatie

Werkt uw iPhone 5S (of andere iPhone) al een tijdje niet meer zoals u gewend bent of is ‘ie zelfs helemaal defect? Kom langs bij de iPhone kliniek om de kapotte iPhone snel en betrouwbaar te laten repareren. Van waterschade tot problemen met het moederbord, een defecte luidspreker of een dock connector die niet meer werkt: Geen probleem voor ons ervaren en getrainde personeel!

Transparantie en eerlijkheid over de reparatiekosten is voor ons erg belangrijk. Daarom kunt u alle tarieven gewoon inzien via de website. Maak een afspraak. Laat weten welke iPhone u heeft. Kies één of meerdere reparaties en de totale reparatiekosten verschijnen direct in het scherm. Dat zijn dan ook gelijk alle kosten die u moet betalen, wij rekenen geen servicekosten of andere onverwachte bedragen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

iPhone 5s scherm reparatie Rotterdam op stuur uw toestel op

Een schermreparatie kunnen wij (net als de meeste reparaties) ter plekke voor u uitvoeren, maar u kunt uw iPhone ook opsturen voor reparatie. Dan bent u uw telefoon wel enkele dagen kwijt, maar hoeft u de deur niet uit. Voor het opsturen van uw iPhone 5s hoeft u niks extra te betalen. Maak nu meteen uw afspraak en geef aan dat u uw toestel wilt opsturen. Wij sturen u vervolgens opstuur instructies per mail.

iPhone 5s achterkant reparatie

iPhone 5s achterkant beschadigd of gebroken? Ook dit kunnen wij snel voor u herstellen. Wij plaatsen een nieuwe originele backcover van goede kwaliteit zodat na reparatie uw iPhone er weer als nieuw uitziet!

iPhone 5s batterij reparatie

Ziet u de streepjes van de batterij zo’n beetje leeglopen terwijl u er naar kijkt? Dan wordt het tijd om de batterij door te laten meten. Indien nodig kunnen wij ‘m meteen vervangen door een gloednieuwe batterij van originele kwaliteit waarmee u weer jaren kunt doen. Batterij reparatie van de iPhone 5s is vaak binnen een uurtje gedaan.

iPhone 5s camera reparatie

Blijft het beeld van de camera app zwart, ziet u vlekken in beeld of zijn de foto’s die u maakt wazig? Of heeft u een ander probleem met een van de camera’s? Reparatie kan dan noodzakelijk zijn, soms volstaat alleen een reinigingsbeurt. Maar of de camera’s nu defect zijn of vies: Bij ons bent u in ieder geval aan het goede adres voor alle problemen die u ervaart met de camera van uw iPhone 5s.

iPhone 5s microfoon reparatie

Bent u onverstaanbaar geworden of hoort de andere kant helemaal niks meer? Dan is vaak de microfoon chip op het moederbord de boosdoener. Die kunnen wij grondig voor u schoonmaken of vervangen door een nieuwe zodat u de iPhone 5s weer gewoon kunt gaan gebruiken zoals u gewend bent. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€69,-
Accu Unit
Accu Unit
€49,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€79,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€49,-
Koptelefoon aansluiting kabel
Koptelefoon aansluiting kabel
€49,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€49,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€49,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€49,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€49,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€49,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€49,-
Tril motor
Tril motor
€39,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€15,-
Trilmotor
Trilmotor
€39,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 5s reparatie Rotterdam
iPhone 5s
ModelnummerA1533, A1457
Introductiejaar2013
Specificaties
Capaciteit16, 32 en 64 GB
Scherm4 inch 1136 x 640 p
Afmetingen123.8 x 58.6 x 7.6 mm
Gewicht112 gram
BatterijLi-ion