Apple iPhone Moederbord reparatie

Is het probleem met uw iPhone niet verholpen met een nieuwe onderdeel of komt het probleem telkens terug na de reparatie? Dit kan meestal te maken hebben met het moederbord van uw iPhone. Een iPhone moederbord kan meestal beschadigd raken door kortsluiting, waterschade, harde val/stootschade of door een verkeerd uitgevoerde reparatie. Het moederbord is de brain van uw iPhone als het ware die ervoor zorgt dat alle onderdelen goed worden aangestuurd. Een iPhone is niet de goedkoopste smartphone en het zou zonde zijn als dit niet meer zou werken door een mankement op het moederbord. Met een moederbord reparatie blijft uw toestel in meeste gevallen gespaard en hoeft u dus geen nieuwe te kopen. Bij iPhoneKliniek voeren wij al jaren hoogwaardige micro soldeer reparaties uit op alle soorten iPhones.

Welke moederbord reparaties kunt u van ons verwachten

Al onze moederbord reparaties worden uitgevoerd door onszelf en zijn dus in meeste gevallen binnen 1 a 2 dagen klaar. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven ook 12 maanden garantie op al onze moederbord reparaties.

  • iPhone moederbord reparatie
  • Macbook moederbord reparatie
  • iPad Moederbord reparatie

Prijzen voor Moederbord reparaties die het meest voorkomen.

Hieronder een aantal moederbord reparaties die het vaakst voorkomen bij een iPhone. De prijzen zijn gebaseerd op meest voorkomende problemen en kunnen dus afwijken als de oplossing ingewikkelder blijkt te zijn. Ook heeft het model een effect op de prijs, omdat elke moederbord weer anders is ingedeeld. Uiteraard krijgt u bij ons altijd van te voren een prijsopgave. Hierdoor komt u dus nooit voor een verassing te staan!

Model

Omschrijving van het probleem

Prijs indicatie

iPhone Laad
Chip Reparatie

Uw iPhone loopt na meerdere batterij reparaties nog steeds snel leeg of gaat helemaal niet aan. iPhone laadt niet op met een nieuwe oplaadpunt of wordt warm tijdens het opladen. Uw laadchip is defect! Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van imitatie laders of waterschade.

€99

iPhone Touch
Chip Reparatie

Touchscreen werkt nog steeds niet of onstabiel na het vervangen van een nieuwe scherm. Uw touch loopt vast bij het gebruik of touch gaat eigen leven lijden ook wel Ghost touch genoemd. Uw Touch Chip is defect! Dit komt vaak voor doordat uw iPhone waterschade of flinke val/stootschade heeft gehad. Ook een imitatie scherm kan er voor zorgen dat het chip kapot gaat

€99

iPhone Audio Chip Reparatie

Bellen gaat niet altijd goed of gesprekken vallen uit. Tegenpartij kan niks verstaan of u hoort de tegenpartij niet. Bij de iPhone 7 en 7 Plus is dit momenteel een kinderziekte. Kan ook komen door een val/stootschade.

€99

iPhone
Connector
Reparatie

Een willekeurig connector op het moederbord die defect is geraakt
of is verbrand, omdat er een kortsluiting is geweest. Een derde partij heeft tijdens een reparatie een connector beschadigd.
Ook waterschade kan hier meestal een oorzaak van zijn door middel van een kortsluiting.

€99

iPhone
Backlight
Reparatie

Uw iPhone geeft geen beeld met een nieuwe scherm. iPhone wordt wel herkend door iTunes en er komen wel geluiden uit. Een imitatie scherm is gebruikt tijdens de reparatie, waardoor kortsluiting is ontstaan. Een reparatie door derden is niet vakkundig uitgevoerd, waardoor er geen beeld meer is. Komt ook vaak voor door waterschade. Uw Backlight chip is defect!

€99

Reparatie Opsturen

Als u niet in de gelegenheid bent om uw iPhone, iPad, Macbook zelf af te geven, kunt u het ook opsturen. Wij zullen het weer gerepareerd naar u retourneren! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 02 93 Ook kunt u rechtstreeks ”toestel opsturen formulier” invullen en uw toestel gratis verzekerd opsturen.

Moederbord Reparatie verzekeringswerk & Garantie.

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen, omdat het thuis is gebeurd? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam Centrum of Alexandruim, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 02 93