iPhone Moederbord Reparatie bij iPhoneKliniek Rotterdam

Waarom kiezen voor iPhoneKliniek Rotterdam?

Zit u met een iPhone die ondanks nieuwe onderdelen of eerdere reparaties niet meer goed werkt? Bij iPhoneKliniek Rotterdam begrijpen we hoe belangrijk een goed werkende iPhone in het dagelijks leven is. Daarom specialiseren we ons in hoogwaardige moederbord reparaties om uw iPhone weer als nieuw te laten functioneren. Met onze snelle service, transparante prijsopgave en 12 maanden garantie zorgen we ervoor dat u weer snel zorgeloos gebruik kunt maken van uw toestel. Ons ervaren team van specialisten met meer dan 15 jaar ervaring staat klaar om u de best mogelijke oplossing te bieden!

 

Wat maakt het moederbord zo belangrijk?

Het moederbord is het hart en de hersenen van uw iPhone. Het reguleert de stroom, beheert de data en zorgt ervoor dat alle onderdelen met elkaar kunnen communiceren. Zonder een goed functionerend moederbord is uw toestel helaas niet veel meer waard. Een falend moederbord kan leiden tot een brede reeks aan problemen. Als u een of meer van deze symptomen ervaart, is het sterk aanbevolen uw iPhone zo snel mogelijk te laten nakijken op moederbord problemen: 

 • Opstartproblemen: De iPhone kan moeite hebben met opstarten of blijft hangen op het Apple-logo.
 • Batterijproblemen: Snelle batterijontlading of het apparaat laadt helemaal niet meer op.
 • Verbindingsproblemen:: Problemen met WiFi, Bluetooth of mobiele netwerken.
 • Schermproblemen: Flikkeringen, ‘ghost touch’ of het scherm reageert helemaal niet meer.
 • Audio-issues: Uitval van geluid, krakende luidsprekers of microfoonproblemen.
 • Softwarecrashes: Apps die regelmatig crashen of het besturingssysteem dat vastloopt.
 • Oververhitting: Het apparaat wordt buitengewoon heet bij normaal gebruik.
 • Datacorruptie: Problemen met het opslaan of ophalen van data.
 • Willekeurige herstarts: De iPhone kan zichzelf onverwacht opnieuw opstarten.
 • Volledige uitval: In ernstige gevallen kan het apparaat volledig stoppen met functioneren.

 

Onze aanpak en diensten

We begrijpen dat een kapotte iPhone een grote impact kan hebben op uw dagelijkse leven. Daarom hebben we een service ontwikkeld die niet alleen snel en efficiënt is, maar ook transparant en betrouwbaar. Lees verder om meer te weten te komen over onze snelle service, kwaliteitsgarantie en heldere prijsopgaven. Met meer dan 15 jaar ervaring in het veld, kunt u erop vertrouwen dat uw apparaat bij ons in goede handen is.

 • Snelle Service: Tijd is geld en we begrijpen dat u niet lang zonder uw iPhone wilt zijn. Daarom streven we ernaar om de meeste reparaties binnen 1-2 dagen te voltooien.
 • Kwaliteitsgarantie: Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom maken wij enkel gebruik van originele onderdelen en bieden bovendien 12 maanden garantie op al onze moederbord reparaties.
 • Transparante Prijsopgave: Wij houden niet van verborgen kosten en verrassingen. Voordat we beginnen, krijgt u een heldere prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Prijsinformatie: Wat u kunt verwachten

De kosten voor een moederbord reparatie kunnen variëren afhankelijk van het model van uw iPhone en de complexiteit van het probleem. Daarom zorgen wij altijd voor een duidelijke en eerlijke prijsopgave. U komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende moederbord reparaties voor iPhones:

 

Model

Probleemomschrijving

Prijs indicatie

iPhone Laad
Chip Reparatie

Ondanks verschillende pogingen tot batterijreparatie blijft uw iPhone snel leeglopen of weigert zelfs op te starten. Het toestel laadt niet correct op met een nieuw oplaadpunt en wordt warm tijdens het oplaadproces. Dit wijst meestal op een defecte laadchip. Veelvoorkomende oorzaken zijn het gebruik van niet-originele laders en waterschade.

€99

iPhone Touch
Chip Reparatie

Na het plaatsen van een nieuw scherm functioneert het touchscreen nog steeds niet naar behoren. Het scherm reageert niet goed, vertoont onstabiel gedrag of ervaart zogenaamde ‘ghost touches’. In deze gevallen is doorgaans de Touch Chip defect. Oorzaken kunnen waterschade, ernstige val- of stootschade zijn, maar ook het gebruik van een imitatie scherm kan deze chip beschadigen.

€99

iPhone Audio Chip Reparatie

Het voeren van telefoongesprekken verloopt problematisch; gesprekken vallen uit, de tegenpartij is onverstaanbaar of u kunt de andere persoon niet horen. Voor de iPhone 7 en 7 Plus is dit een bekend probleem. Deze problemem kunnen ook optreden na val- of stootschade aan het toestel.

€99

iPhone
Connector
Reparatie

Een defecte of verbrande connector op het moederbord is meestal het resultaat van een kortsluiting. Beschadiging door een derde partij tijdens een reparatie kan ook de oorzaak zijn. Waterschade is eveneens een veelvoorkomende factor, vaak leidend tot kortsluiting.

€99

iPhone
Backlight
Reparatie

Ondanks een nieuw scherm toont uw iPhone geen beeld, maar wordt wel herkend door iTunes en produceert geluid. Dit kan veroorzaakt zijn door het gebruik van een niet-origineel scherm dat kortsluiting heeft veroorzaakt. Onvakkundige reparatie door derden of waterschade zijn andere mogelijke oorzaken. In dit geval is uw Backlight-chip defect.

€99

Extra Diensten

Verstuur uw toestel voor een zorgeloze Reparatie

Niet in de gelegenheid om uw toestel te brengen? U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook veilig naar ons opsturen. Na reparatie sturen wij deze eveneens veilig retour. Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 010 260 02 93 voor meer informatie.

Verzekering en Garantie: Gemoedsrust gegarandeerd

Wist u dat veel van onze reparaties kunnen worden gedekt door uw inboedelverzekering, vooral als het defect thuis is ontstaan? Bezoek een van onze vestigingen in Rotterdam Centrum of Alexandrium voor een vrijblijvende offerte. Zo kunt u de kosten eenvoudig declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Vragen? Neem gerust contact op via ons contactformulier of bel naar 010 260 02 93.