Hieronder vindt u de iPad Pro 12.9 reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Pro 12.9 reparatie.

Prijzen zijn inclusief BTW.Lees verder

iPad Pr0 12.9

Is uw iPad stuk gegaan door een val of werkt deze niet meer naar behoren, iPhone Kliniek repareert ook dit snel en vakkundig. De iPad Pro reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen een uurtje repareren, zodat u uw iPad niet lang hoeft te missen. Zodra u uw iPad heeft laten repareren, kunt u zorgeloos genieten van uw iPad.

iPad Pro 12.9 scherm vervangen

Is uw scherm van uw iPad kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPad scherm laten vervangen. Wij kunnen uw kapotte glas vakkundig vervangen binnen een uurtje! Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPad Pro 12.9 inch scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht!

Over iPad Pro 12.9

Aan de iPad Pro 12.9 (3e generatie) zie je al direct, aan de voorkant, dat deze anders is dan voorgaande generaties. Dit komt door de dunne schermranden. De randen om het grote 12.9-inch Liquid Retina-display heen zijn dun waardoor de voorzijde bijna alleen maar uit beeldscherm bestaat. Verder heeft deze iPad een USB-C-poort, 12-megapixelcamera, gezichtsherkenning en Apple Pencil-ondersteuning. Met ARKit 2 kunnen ontwikkelaars AR-apps beter maken, en dus is deze iPad ideaal voor Augmented Reality. Onder de motorkap van deze tablet zit de Apple A12X Bionic-chip. De processor is perfect afgestemd op de iPad Pro en levert dus veel rekenkracht. Ook deze iPad Pro is strak afgewerkt. Door een aluminium behuizing is deze tablet echt een lust voor het oog. Omdat de zijkanten dit keer niet afgerond zijn, is deze afgeplat en is het toestel slechts 5,9 mm dik!

Garantie & Verzekering

iPhone Kliniek garandeert u van originele Apple onderdelen. Daarnaast werkt iPhone Kliniek met gecertificeerde monteurs om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Aan alle reparaties geldt bij ons twaalf maanden garantie. Vergeet nieuw om uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen, in meeste gevallen bent u verzekerd voor de schade van uw tablet. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op ! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak.Lees minder

 

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€289,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€199,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€129,-
Volume regelaar werkt niet meer
Volume regelaar werkt niet meer
€129,-
Home button werkt niet meer
Home button werkt niet meer
€129,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€199,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
Repareer je iPad met originele onderdelen
iPad Pro 12,9 inch specificaties
Scherm12.9 inch 2732 x 2048 p
Afmetingen305.7 x 220.6 x 6.9 mm
Gewicht713 gram
BatterijLi-ion