iPhone X reparatie bij iPhone Kliniek

Bij iPhone Kliniek Rotterdam bent u verzekerd van hoogwaardige en professionele iPhone X reparatiediensten. Ons team van deskundige technici is grondig getraind en heeft uitgebreide ervaring in het effectief aanpakken van elk probleem met uw iPhone X, of het nu gaat om complexe software fouten, hardware problemen of andere technische kwesties. We blijven up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen om altijd de best mogelijke service te bieden. U kunt vol vertrouwen op ons rekenen voor een betrouwbare oplossing voor al uw iPhone X-problemen, met een focus op snelle en nauwkeurige reparaties, transparante communicatie en klanttevredenheid. Lees verder 

iPhone X scherm vervangen

iPhone Kliniek Rotterdam biedt hoogwaardige iPhone X scherm vervanging diensten. Onze ervaren technici begrijpen de complexiteit van het iPhone X-scherm en zorgen ervoor dat uw toestel na het vervangen van het scherm weer perfect werkt en er als nieuw uitziet. We gebruiken alleen originele onderdelen en streven ernaar om uw reparatie snel en efficiënt uit te voeren voor uw maximale tevredenheid. U kunt erop vertrouwen dat uw iPhone X in goede handen is bij ons, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat u weer kunt genieten van een perfect functionerend scherm en een iPhone X die er als nieuw uitziet.

iPhone X batterij vervangen

Batterij slijtage is een veelvoorkomend probleem dat eigenaren van iPhone X-telefoons kunnen ervaren. Bij iPhone Kliniek Rotterdam begrijpen we het belang van een goed functionerende batterij voor uw dagelijkse gebruik. Onze iPhone X batterij vervangingsservice is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw telefoon weer de hele dag meegaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over tussentijds opladen. Wat ons onderscheidt, is het gebruik van uitsluitend originele batterijen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we niet alleen de betrouwbaarheid van het toestel, maar ook de duurzaamheid ervan garanderen, zodat u nog jarenlang kunt genieten van een optimale batterijprestatie. 

iPhone X moederbord reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam erkennen we het cruciale belang van het moederbord in uw iPhone X. Het vormt het hart van het toestel, essentieel voor alle functies en prestaties. Daarom bieden wij gespecialiseerde moederbord reparatiediensten voor de iPhone X. Onze deskundige technici hebben uitgebreide ervaring in het omgaan met diverse moederbord problemen, van stroomstoringen tot netwerk- en connectiviteits problemen. Ons doel is om uw iPhone X snel en doeltreffend te repareren, waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde gereedschappen en de beste kwaliteitsonderdelen. Kies voor onze betrouwbare en nauwkeurige service voor de reparatie van uw iPhone X moederbord, waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Scherm- en batterij problemen zijn niet de enige zorgen voor iPhone X-gebruikers. We begrijpen dat laadproblemen, microfoon- en luidspreker defecten, en camera fouten ook veelvoorkomende problemen kunnen zijn. Onze deskundige technici hebben de nodige kennis en geavanceerde tools om deze problemen snel en effectief op te lossen. Bij iPhone Kliniek streven we ernaar om professionele oplossingen te bieden voor alle iPhone X-problemen, zodat u weer optimaal van uw toestel kunt genieten. Vertrouw op onze expertise en toewijding aan kwaliteit bij elke reparatie.

Waarom kiezen voor iPhone Kliniek?

iPhone Kliniek Rotterdam heeft kwaliteit en klanttevredenheid als hoogste prioriteit. We begrijpen hoe belangrijk toestel voor u is, en we behandelen elk toestel alsof het ons eigen is. Onze technische vaardigheden zijn van topkwaliteit, wat ons de beste keuze maakt voor uw iPhone X reparaties. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw iPhone X weer in perfecte staat verkeert, zodat u zonder zorgen kunt blijven genieten van uw toestel. Voordelen van onze diensten:

 • Snelle service: Onze doelstelling is om de meeste iPhone reparaties binnen een uur uit te voeren.
 • Kwaliteitsgarantie: Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en bieden een garantie van 12 maanden.
 • Transparantie: Geen verborgen kosten. Wij geven een duidelijke prijsopgave voorafgaand aan de reparatie.
 • Expertise: Met meer dan 10 jaar ervaring in het veld, zijn uw apparaten bij ons in veilige handen.
 • Verzekeringsclaims: Veel reparaties kunnen worden gedekt door uw inboedelverzekering, en wij helpen u bij het proces.
 • Geen data verlies: Uw data is veilig bij ons. Elke reparatie gebeurt zonder verlies van persoonlijke gegevens en instellingen.

Het proces van iPhone X reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam streven we naar een eenvoudig en efficiënt reparatieproces om uw iPhone X snel en vakkundig te herstellen. We hebben een helder proces ontwikkeld dat bestaat uit vijf duidelijke stappen:

 • Diagnose: Eerst stellen we een grondige diagnose om het exacte probleem te identificeren.
 • Prijsopgave: Na de diagnose informeren we u over de kosten. Geen verborgen kosten, volledige transparantie.
 • Reparatie: Zodra u akkoord gaat, beginnen we met de reparatie. Meestal is uw iPhone binnen een uur weer klaar.
 • Kwaliteitscontrole: Na de reparatie voeren we een reeks tests uit om te zorgen dat alles perfect werkt.
 • Oplevering: U krijgt uw gerepareerde iPhone terug, vaak met een garantieperiode van 12 maanden.

Garantie en kwaliteitsbelofte

iPhone Kliniek Rotterdam is gespecialiseerd in iPhone X reparaties en we streven naar topkwaliteit en tevreden klanten. We bieden een garantie op elke uitgevoerde reparatie, inclusief iPhone X scherm vervangen en iPhone X batterij vervangen. Deze garantie toont ons vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze werkzaamheden. Als er na de reparatie problemen zijn, lossen we die kosteloos op. Zo garanderen we kwaliteit en uw tevredenheid bij iPhone Kliniek.

Contact en afspraak maken 

Wilt u uw iPhone X laten repareren? Bij iPhone Kliniek Rotterdam staan we klaar om u te helpen. Met twee handige locaties kunt u altijd binnenlopen wanneer het u uitkomt. Voor meer gemak kunt u ook online een afspraak maken of ons bellen voor directe assistentie. Mocht u niet in staat zijn om langs te komen, dan bieden we een praktische aan huis service die u eenvoudig online kunt boeken. Onze professionele en betrouwbare reparatiediensten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van iPhone X gebruikers te voldoen. Kies voor iPhone Kliniek en ervaar de hoogwaardige service die u verdient!

Lees minder

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€109,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€149,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€179,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€99,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€79,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone X reparatie Rotterdam
iPhone X
ModelnummerA1865, A1901, A1902
Introductiejaar2017
Specificaties
Capaciteit64, 256 GB
Scherm5,8 inch 2436 x 1125
Afmetingen143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Gewicht174 gram
BatterijLi-ion