Toen de iPhone X voor het eerst op de markt kwam was het niets minder dan een revolutionaire smartphone. Dit kwam vooral dankzij een aantal technische vernieuwingen. Geen homeknop meer, een levensgroot en haarscherp OLED scherm dat doorloopt tot de randen, voor het eerst ontgrendelen met Face ID en een razendsnelle A-11 chipset. Bent u in het bezit van een iPhone X en is deze onverwacht defect geraakt? Kom voor een betrouwbare iPhone X reparatie langs bij de iPhone kliniek in Rotterdam: Gecertificeerde specialisten op het gebied van reparatie en onderhoud van Apple Devices en andere type smartphones.

Lees verder

iPhone X reparatie bij iPhone kliniek

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten al meer dan 15 jaar lang de weg naar onze werkplaats weten te vinden wanneer zij een probleem hebben met hun iPhone. Wij zijn de specialist in regio Rotterdam en omstreken. Daarnaast werken wij alleen met gecertificeerd personeel, gebruiken wij altijd originele onderdelen voor onze reparaties en werken wij strikt volgens de kwaliteitseisen van Apple. Daarbij komt dat u bij ons een reparatie kunt laten uitvoeren terwijl u er op wacht. Wij werken snel en hebben de meeste onderdelen op voorraad. Daarom geldt voor de meeste reparaties dat u binnen 30 minuten weer buiten staat met een gerepareerde iPhone X die weer zo goed als nieuw is. En bij ons kan reparatie ook zonder dat u ervoor de deur uit hoeft: Dankzij onze populaire opstuur-service. U stuurt uw kapotte iPhone op. Wij repareren ‘m en sturen hem vervolgens zo snel mogelijk weer retour. Dat is wel zo makkelijk. Dit geldt voor alle iPhone modellen, zowel de nieuwste iPhone 14 als de iPhone 13, 12, 11, 8, 7 en de iPhone 6.

iPhone X reparatie

Een iPhone X laten repareren doet u bij de iPhone kliniek, waar u verzekerd bent van goede service en prima koffie.

Dit zijn reparaties die wij vaak voorbij zien komen:

  • Batterij vervangen
  • Scherm vervangen /Schermreparatie
  • Oplaadpoort / dock connector problemen
  • Glas van de achterkant herstellen
  • Waterschade / Chemische reiniging
  • Defecte camera
  • Kapotte microfoon

Maar ook met andere problemen mag u bij ons langs komen. Wij kunnen uw telefoon onderzoeken en vertellen welke reparatie nodig is. Kom uw toestel voor reparatie brengen of maak een afspraak. Onze winkel is 7 dagen per week geopend.

iPhone X reparatie kosten

Over de kosten zijn wij altijd eerlijk en transparant. Plan online een afspraak voor reparatie in en u krijgt meteen inzicht in wat u reparatie gaat kosten. Of dat nou een afzonderlijke reparatie is of dat u meerdere reparaties in 1x wilt laten doen: Geef aan hoe we u kunnen helpen, wat voor iPhone u heeft en we laten u direct weten waar u op moet rekenen. Mocht u een reparatie hebben die niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone X reparatie.

Prijzen zijn altijd inclusief BTW en de kosten voor nieuwe onderdelen.

iPhone X scherm reparatie

Het scherm van de iPhone en de meeste smartphones blijft een zwakke plek. Door een ongelukje of een val zit er al snel een lelijke barst in die -als u niet oppast- snel erger wordt en de telefoon verder kan beschadigen. Gelukkig is dit eenvoudig te herstellen. Dus is uw iPhone X scherm kapot? Breng hem dan langs en wij zorgen ervoor dat ‘ie vakkundig gerepareerd wordt. Plan uw reparatie online in en breng het toestel langs op een moment dat het u het beste uitkomt.

iPhone X scherm reparatie kosten

Bij het inplannen van uw reparatie afspraak ziet u meteen wat een nieuw scherm kost. Daar doen wij niet moeilijk over. Laat ons via het formulier weten welke reparatie u wilt laten doen en de reparatiekosten verschijnen meteen in beeld.

iPhone X batterij reparatie

Een iPhone X batterij vervangen is iets wat onze reparateurs dagelijks doen. Het is onvermijdelijk dat de capaciteit door veelvuldig op- en ontladen op den duur dusdanig afneemt dat vervanging nodig is. Dit kan gelukkig snel en altijd door een originele Apple batterij. Voordat wij de batterij vervangen checken wij altijd eerst hoe het precies is gesteld met de conditie van de batterij zodat u zeker weet dat u niet onnodig betaalt voor een nieuwe. Dus moet u uw iPhone steeds vaker opladen, dan wordt het langzamerhand tijd voor een bezoekje aan de iPhone kliniek.

iPhone X microfoon reparatie

De dock connector of oplaadpoort van de iPhone X bevat ook de onderdelen voor microfoon. Het kan zijn dat deze defect is en dat deze vervangen moet worden. Dit merkt u gauw genoeg als u tijdens gesprekken wegvalt of onverstaanbaar bent geworden voor uw gesprekspartner. In sommige gevallen is reparatie niet nodig, maar kunnen wij de binnenkant van de microfoon schoonmaken en lost dat de problemen op. In andere gevallen kunnen we de microfoon en dock connector voor u vervangen door een gloednieuwe unit.

iPhone X oplaadpoort reparatie

Door veelvuldig gebruik heeft de oplaadpoort last van slijtage en wordt opladen problematisch: het opladen hapert, stopt halverwege of lukt zelfs helemaal niet meer. Wanneer u oplaadproblemen ervaart kom dan langs. Wij kunnen de oplaadpoort unit vervangen door een nieuwe of repareren als dat mogelijk is. Daarna bent u weer verzekerd van een betrouwbare telefoon die als vanouds oplaadt.

iPhone X camera reparatie

De dubbele camera van de iPhone X maakt de prachtigste foto’s, maar als er een probleem mee is heeft u er maar weinig aan: Is de camera stuk, is het glas dat de lens beschermt beschadigd geraakt of zijn de foto’s niet meer zo haarscherp als toen u de iPhone X net had? Breng de iPhone langs en onze experts doen onderzoek, stellen een diagnose en komen met een voorstel voor reparatie zodat u weer de mooiste plaatjes kunt schieten.

iPhone X display reparatie

Beschadiging aan het display is erg vervelend. Ook al kunt u een iPhone met een beschadiging vaak nog prima gebruiken, als u niet oppast uw iPhone verder beschadigen doordat stof, vuil en water de telefoon binnen kan dringen. Ons advies is om altijd snel actie te ondernemen wanneer u een barst of andere beschadiging aan het display heeft.

iPhone X waterschade reparatie

Waterschade aan een telefoon lijkt in de meeste gevallen erger dan het daadwerkelijk is. In 90% van de gevallen kunnen wij uw dierbare iPhone van de ondergang redden. Maar eerst is het belangrijk dat u het toestel zo snel mogelijk uitzet. Eenmaal in onze werkplaats gaan wij aan de slag met reinigen van uw telefoon en bekijken we de afzonderlijke onderdelen stuk voor stuk. Waar mogelijk repareren en vervangen wij de onderdelen en kan uw iPhone weer jaren mee.

Groene streep iPhone X reparatie

Een groene streep in het scherm van de iPhone X komt vrijwel altijd door drukschade of een val. Het OLED scherm van de iPhone X is hier gevoeliger voor dan andere displays. Als u dit probleem heeft, is er helaas maar één oplossing mogelijk: Het scherm vervangen door een nieuwe.

X scherm vervangen

Is uw scherm kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen?

De iPhone X is de eerste iPhone waarbij we een totaal andere voorkant zien. Dit toestel heeft zeer minimale schermranden en, schrik niet, zonder thuisknop. Daarnaast is dit de eerste iPhone met een AMOLED-display et levert prachtig beeld op dankzij de hoge resolutie en binnenin beschikt het toestel over de Apple A11-chip. Deze is zowel krachtig als zuinig! Aan de achterzijde van de iPhone X zijn twee goede camera’s aanwezig. Deze twee camera’s kan je combineren voor portretfoto’s met een mooi diepte-effect.

Garantie & Verzekering

iPhone Kliniek garandeert u van originele Apple onderdelen. Daarnaast werkt iPhone Kliniek met gecertificeerde monteurs om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Aan alle reparaties geldt bij ons twaalf maanden garantie. Vergeet nieuw om uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen, in meeste gevallen bent u verzekerd voor de schade aan uw toestel. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€109,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€179,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€179,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€99,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€79,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone X reparatie Rotterdam
iPhone X
ModelnummerA1865, A1901, A1902
Introductiejaar2017
Specificaties
Capaciteit64, 256 GB
Scherm5,8 inch 2436 x 1125
Afmetingen143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Gewicht174 gram
BatterijLi-ion