iPhone 11 reparatie bij iPhone Kliniek

Bent u op zoek naar gespecialiseerde iPhone 11 reparatie services? Wij begrijpen de waarde van uw iPhone 11. Ons team van deskundige technici staat klaar om uw toestel met de grootste zorg en precisie te herstellen, of het nu gaat om een gebarsten scherm, een snel leeglopende batterij of schade aan de achterkant. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in iPhone 11 reparaties, garanderen we u een snelle en effectieve oplossing met behulp van de beste onderdelen en moderne technieken, zodat uw toestel na reparatie weer optimaal functioneert. Lees verder

iPhone 11 scherm reparatie

Een gebarsten of defect scherm kan een grote impact hebben op hoe u uw iPhone 11 gebruikt en beleeft. Bij onze iPhone 11 scherm reparatie service begrijpen we deze urgentie en zetten ons in voor een snelle, efficiënte en betrouwbare oplossing. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw scherm na de reparatie niet alleen als nieuw functioneert, maar ook de oorspronkelijke helderheid en gevoeligheid behoudt. Onze technici zijn experts in het nauwkeurig en vakkundig vervangen van iPhone 11 schermen, waarbij ze zorg dragen voor elk detail, van de touch functionaliteit tot de afwerking. Zo garanderen we dat uw toestel na de scherm reparatie weer volledig aan uw verwachtingen voldoet.

iPhone 11 batterij vervangen

Een zwakke of snel leeglopende batterij kan bijzonder frustrerend zijn, vooral als u afhankelijk bent van uw iPhone 11 voor dagelijkse taken en communicatie. Onze service voor het vervangen van de iPhone 11 batterij biedt een betrouwbare oplossing voor dit probleem. We zorgen ervoor dat uw telefoon weer de hele dag meegaat zonder constante oplaad behoefte. Voor elke batterijvervanging gebruiken we uitsluitend originele batterijen, die perfect compatibel zijn met uw iPhone 11. Deze originele batterijen zijn speciaal ontworpen om de levensduur en efficiëntie van uw toestel te maximaliseren. Onze technici voeren elke vervanging zorgvuldig en vakkundig uit, en testen de prestaties van de batterij grondig om te garanderen dat uw iPhone 11 na de service weer optimaal functioneert. Met onze batterij vervanging dienst kunt u rekenen op een duurzame en betrouwbare batterijprestatie.

iPhone 11 reparatie kosten

Bij het overwegen van een iPhone 11 scherm reparatie zijn de kosten een belangrijke overweging. De prijs wordt bepaald door de ernst van de schade aan het scherm. In onze service leggen we de nadruk op transparantie wat betreft prijsinformatie. Wij bieden heldere en gedetailleerde offertes aan zonder verborgen kosten, zodat u van tevoren precies weet wat u voor de reparatie betaalt. Ons streven is het leveren van kwalitatief hoogstaande scherm reparaties tegen eerlijke en concurrerende prijzen. Voor elke iPhone 11 scherm reparatie gebruiken we uitsluitend originele schermen. Dit waarborgt dat uw iPhone 11 na reparatie weer naar behoren werkt, met de garantie van kwaliteit en levensduur. 

Achterkant iPhone 11 vervangen

Het vervangen van de achterkant van uw iPhone 11 is een onmisbare stap om uw telefoon weer in topconditie te krijgen. Een beschadigde achterkant beïnvloedt niet alleen het uiterlijk van uw toestel, maar speelt ook een belangrijke rol in het beschermen van de interne componenten. In onze reparatieservice zetten we ons in om de achterkant van uw iPhone 11 te vervangen met uitsluitend originele onderdelen. Dit is belangrijk om de sterkte en duurzaamheid die u van een iPhone verwacht te behouden. Door de achterkant te vervangen, zorgen we ervoor dat uw iPhone 11 er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook volledig beschermd is tegen verdere schade. Dit is vooral belangrijk om de veiligheid en functionaliteit van het toestel te garanderen. 

iPhone 11 moederbord reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam begrijpen we dat het moederbord de kern vormt van uw iPhone 11, cruciaal voor het goed functioneren van uw apparaat. Daarom bieden we deskundige reparatie diensten aan voor het moederbord van de iPhone 11. Onze ervaren technici zijn bedreven in het diagnosticeren en oplossen van complexe moederbord problemen, waaronder issues met de energievoorziening en connectiviteit. Met een focus op snelle en effectieve herstellingen, gebruiken we geavanceerde technologieën en kwalitatief hoogstaande onderdelen. Voor een betrouwbare en precieze moederbord reparatie van uw iPhone 11, vertrouw op de expertise van iPhone Kliniek. 

Compleet overzicht van reparatie opties

Bij ons vindt u een volledig aanbod van iPhone 11 reparatie services. We bieden alles, van scherm vervanging tot het oplossen van softwareproblemen. Elk onderdeel van uw iPhone 11 krijgt de aandacht die het verdient. Onze technici zijn deskundig in het nauwkeurig diagnosticeren en herstellen van uiteenlopende problemen, of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij, problemen met de camera of de achterkant, of zelfs complexe moederbord kwesties. We gebruiken moderne technieken en de beste kwaliteit onderdelen voor elke reparatie. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone 11 niet alleen gerepareerd wordt, maar ook zijn optimale prestaties en betrouwbaarheid behoudt. 

Waarom kiezen voor iPhone Kliniek?

Onze iPhone 11 reparatie service staat bekend om zijn deskundigheid en betrouwbaarheid. We zetten ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid en gebruiken alleen de beste onderdelen en technieken om uw toestel te repareren. Ons doel is uw iPhone 11 weer als nieuw te maken, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw apparaat. Voordelen van onze diensten:

 • Snelle service: Onze doelstelling is om de meeste iPhone reparaties binnen een uur uit te voeren.
 • Kwaliteitsgarantie: Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en bieden een garantie van 12 maanden.
 • Transparantie: Geen verborgen kosten. Wij geven een duidelijke prijsopgave voorafgaand aan de reparatie.
 • Expertise: Met meer dan 10 jaar ervaring in het veld, zijn uw apparaten bij ons in veilige handen.
 • Verzekeringsclaims: Veel reparaties kunnen worden gedekt door uw inboedelverzekering, en wij helpen u bij het proces.
 • Geen data verlies: Uw data is veilig bij ons. Elke reparatie gebeurt zonder verlies van persoonlijke gegevens en instellingen.

Het reparatieproces bij iPhone Kliniek

Bij iPhone Kliniek Rotterdam volgen we een gestructureerd proces om uw iPhone 11 effectief te repareren. Onze aanpak bestaat uit vijf stappen, ontworpen om uw toestel snel en efficiënt te herstellen. Vanaf het moment dat u uw iPhone 11 bij ons inlevert, tot het moment dat u deze gerepareerd weer ophaalt, zorgen we voor een vloeiende en transparante ervaring. Onze aanpak bestaat uit vijf stappen:

 • Diagnose: Eerst stellen we een grondige diagnose om het exacte probleem te identificeren.
 • Prijsopgave: Na de diagnose informeren we u over de kosten. Geen verborgen kosten, volledige transparantie.
 • Reparatie: Zodra u akkoord gaat, beginnen we met de reparatie. Meestal is uw iPhone binnen een uur weer klaar.
 • Kwaliteitscontrole: Na de reparatie voeren we een reeks tests uit om te zorgen dat alles perfect werkt.
 • Oplevering: U krijgt uw gerepareerde iPhone terug, vaak met een garantieperiode van 12 maanden.

Garantie en zekerheid bij elke reparatie

Bij elke iPhone 11 reparatie, of het nu om het scherm, de batterij of andere componenten gaat, bieden we een garantie. Wij richten op kwaliteit bij elke stap van de reparatie, om ervoor te zorgen dat uw iPhone 11 na afloop weer optimaal functioneert. Mocht u na de reparatie toch problemen ervaren, dan staan we klaar om deze kosteloos op te lossen. Dit betekent dat u kunt rekenen op onze volledige ondersteuning en service, zelfs na de reparatie. Deze aanpak geeft u de zekerheid en gemoedsrust dat uw iPhone 11 in goede handen is en dat eventuele nazorg soepel en zonder extra kosten wordt afgehandeld.

Contact en afspraak maken voor reparatie

Wilt u uw iPhone 11 laten repareren? Wij staan klaar om u te helpen, snel en zonder gedoe. Maak online een afspraak via onze website voor directe service. Als u liever persoonlijk overlegt of direct een afspraak wilt inplannen, bel ons dan gerust. U bent ook altijd welkom om zonder afspraak langs te komen bij een van onze twee gemakkelijk bereikbare locaties. En als u niet in staat bent om langs te komen, maak dan gebruik van onze handige aan huis service. Kies de optie die het beste bij u past en ervaar onze professionele en snelle service voor uw iPhone 11. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€109,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€149,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€179,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€99,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€99,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€99,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€329,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€99,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€99,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€99,-
Tril motor
Tril motor
€99,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 11 reparatie Rotterdam
iPhone 11
ModelnummerA2111, A2221, A2223
Introductiejaar2019
Specificaties
Capaciteit64, 128, 256 GB
Scherm6,1 inch 1792 x 828 pixels
ChipA13 Bionic-Chip
Gewicht194 Gram
BatterijLi-ion