Wanneer uw iPhone 11 reparatie nodig heeft is dit vervelend, maar er is helaas niets aan te doen. Ondanks dat Apple producten erg betrouwbaar zijn kan een beschadiging natuurlijk snel ontstaan. En zelfs als iPhone 11 bezitter krijgt u vroeg of laat te maken met slijtage. Gelukkig kunt u met een kapotte of beschadigde iPhone 11 altijd terecht bij de iPhone Kliniek waar uw toestel vakkundig en snel wordt gerepareerd door gecertificeerde technici die elk type iPhone weer aan de praat weten te krijgen. Let op vanaf de iPhone 11 heeft Apple een software in gebruik die kan controleren of een scherm officieel via Apple is gerepareerd is of niet. Lees meer informatie over deze melding in de instellingen. Lees verder

iPhone 11 Reparatie bij iPhone Kliniek of Opsturen

Functioneert uw iPhone niet meer helemaal naar behoren, is de camera defect en werkt ‘ie niet meer goed of is er bijvoorbeeld een schermreparatie of nieuwe batterij nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten repareren van kapotte iPhones. Onze monteurs werken dagelijks met veel plezier aan allerlei Apple devices en zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhones van de eerste generatie tot aan de nieuwste modellen.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via het afsprakenformulier of gewoon binnenlopen in de winkel in Rotterdam. Mocht u trouwens niet in de buurt wonen of heeft u het te druk om langs te komen, dan kunt u gebruik maken van de opstuur service. Wel zo makkelijk. Na ontvangst controleren onze reparateurs vervolgens wat er precies kapot is en gaan na overleg en akkoord aan de slag. Daarna zorgen we er voor dat u de zo goed als nieuwe iPhone 11 zo snel mogelijk weer terug krijgt. Het verzenden gebeurt trouwens geheel veilig en verzekerd. Dit kan natuurlijk ook voor iPad, iPod, Mac en Apple Watch reparaties.

Waarom bij ons?

Waarom u uw kapotte iPhone 11 bij ons langs moet brengen? Er zijn een aantal redenen waarom klanten in en om Rotterdam ons in schakelen voor het laten uitvoeren van een reparatie aan hun kapotte iPhones (en andere Apple devices).

 • Gebruik van originele onderdelen
  U kunt erop rekenen dat wij altijd originele onderdelen gebruiken. Dat wil zeggen originele door Apple goedgekeurde onderdelen zodat uw gerepareerde iPhone 11 altijd blijft voldoen aan de eisen van Apple. Daarnaast geven wij standaard 12 maanden garantie.
 • Geen verlies van persoonlijke gegevens
  Uw persoonlijke data en instellingen zijn bij ons in goede handen. Na reparatie zetten we de instellingen weer terug en we zorgen ervoor dat u geen persoonlijke informatie en data kwijt raakt.
 • Snelle service
  In de meeste gevallen kunnen we de reparatie uitvoeren terwijl u erop wacht. We voorzien u uiteraard van een kopje koffie of thee en u mag meekijken met de reparateurs.
 • Gespecialiseerde reparateurs
  Al ons personeel is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerlei reparaties aan iPhones; van oudere types tot de nieuwste modellen. Bovendien hebben wij meer dan 15 jaar ervaring met reparaties van allerlei Apple devices.

iPhone 11 Scherm Reparatie

Reparaties van het scherm van de iPhone 11 behoren tot de meest veelvoorkomende reparaties die wij uitvoeren. Ondanks een screen protector en hoesje blijft het glazen scherm van veel devices een zwakke plek. Veel voorkomende reparaties aan het scherm zijn vervanging van het scherm door een nieuw scherm en reparaties van barsten of krassen in het scherm die bijvoorbeeld na een val zijn ontstaan. Ook met beschadigingen die zijn ontstaan door waterschade kunnen wij helpen.

iPhone 11 Achterkant Reparatie

Is het glas aan de achterkant van uw iPhone 11 beschadigd? Ook dan zit u goed bij de iPhone kliniek. Wij kunnen de achterkant herstellen of vervangen waardoor die vervelende barsten eruit zijn. Door het glas los te halen van de behuizing kunnen we alleen het glas vervangen, wat kosten bespaart. Mocht de hele behuizing aan vervanging toe zijn, dan kunnen we dat ook voor u regelen.

iPhone 11 Scherm Reparatie Prijs

Hoe vervelend ook, een reparatie van het scherm brengt de nodige kosten met zich mee. Bij het aanmelden van uw reparatie krijgt u overigens direct inzicht in de reparatiekosten zodat u exact weet waar u aan toe bent voordat u uw iPhone naar ons brengt voor reparatie.

Heeft u een vervelende beschadiging aan uw iPhone 11 scherm of de behuizing? Slecht werkende knoppen of een batterij die te snel leegloopt? Het zijn maar enkele van de problemen die bij intensief gebruik of na verloop van tijd bij een iPhone 11 kunnen voorkomen. Gelukkig hoeft u voor reparatie uw telefoon niet naar Apple op te sturen, maar kan dat tegenwoordig gemakkelijk en snel bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone 11 problemen binnen slechts 30 minuten. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet zitten, maar laat het tegen een zeer scherp tarief herstellen. Maak snel online een afspraak!   LET OP: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 11 komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding

iPhone 11 reparaties in Rotterdam

Omdat een iPhone vaak intensief gebruikt wordt, is het niet gek dat deze een keer valt of sporen van slijtage begint te vertonen. Het scherm, de achterkant en de batterij zijn iPhone 11 onderdelen die wij regelmatig vervangen en waar wij veel ervaring mee hebben. Ook voor andere problemen met uw iPhone 11 kunt u uiteraard bij ons terecht. Een iPhone 11 scherm vervangen of de complete iPhone 11 achterkant vervangen zorgt ervoor dat uw telefoon er weer helemaal als nieuw uitziet. Ook een iPhone 11 batterij vervangen geeft uw telefoon weer een heel nieuw leven. We maken bij de reparatie altijd gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Bovendien krijgt u drie maanden extra garantie op de gebruikte onderdelen. Hieronder vindt u de iPhone 11 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 11 reparatie.

iPhone 11 reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Reparaties aan uw iPhone 11 worden vakkundig en snel door een gespecialiseerde monteur uitgevoerd. Bij iPhone Kliniek neemt u plaats aan de reparatietafel terwijl de reparateur met uw telefoon bezig is. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waardoor een probleem veroorzaakt wordt? Ook dan bekijken wij uw iPhone 11 graag om te kijken wat er aan de hand is. Onze specialisten herkennen de meeste iPhone 11 problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

iPhone 11 scherm vervangen

Is uw iPhone 11 scherm kapot? En u wilt iPhone 11 scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPhone 11 scherm laten vervangen. Wij kunnen de iPhone 11 met een kapot glas perfect herstellen binnen 30 minuten. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van de iPhone 11 door een nieuw, origineel Apple scherm. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPhone 11 scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken.

iPhone Kliniek Rotterdam

iPhone Kliniek heeft twee vestigingen in Rotterdam. U bent van harte welkom in Rotterdam Centrum of Alexandrium. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen en dat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten gaat. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Zien we u binnenkort? Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€129,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€169,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€179,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€99,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€99,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€99,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€329,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€99,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€99,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€99,-
Tril motor
Tril motor
€99,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 11 reparatie Rotterdam
iPhone 11
ModelnummerA2111, A2221, A2223
Introductiejaar2019
Specificaties
Capaciteit64, 128, 256 GB
Scherm6,1 inch 1792 x 828 pixels
ChipA13 Bionic-Chip
Gewicht194 Gram
BatterijLi-ion