De iPhone 11 Pro Max is één van de populairste iPhones. De ingebouwde camera’s maken de prachtigste foto’s en het grote Retina display is helemaal om de vingers bij af te likken. Maar wat als uw iPhone 11 Pro Max kapot is? Naar de iPhone kliniek natuurlijk. Voor iedere iPhone 11 Pro Max reparatie kunt u namelijk bij ons terecht. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone problemen binnen slechts 30 minuten. Plan direct uw reparatie online! Let op vanaf de iPhone 11 heeft Apple een software in gebruik die kan controleren of een scherm officieel via Apple is gerepareerd is of niet. Lees meer informatie over deze melding in de instellingen. Lees verder

iPhone 11 Pro Max reparatie bij iPhone kliniek

Heeft u een kapotte iPhone 11 Pro Max? Bijvoorbeeld een gebarsten scherm of lelijke beschadiging aan de behuizing? Slecht werkende knoppen of een batterij die veel te snel leeg is? Het zijn maar een paar van de veelvoorkomende problemen die bij intensief gebruik kunnen voorkomen. Wanneer u één van deze problemen merkt, is het niet nodig om een nieuwe te kopen of uw iPhone naar Apple op te sturen, maar kunt u rekenen op de service van de iPhone kliniek.

Ook wanneer er iets anders is met uw iPhone 11 Pro Max kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zien meestal snel wat er aan uw iPhone mankeert en geven u een eerlijk advies over de beste optie voor reparatie of herstel. Dit geldt voor alle iPhone modellen, zowel de nieuwste iPhone 14 en iPhone 13 als een oudere zoals de iPhone X of iPhone 8.

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

Nog net de metro naar kantoor halen en tijdens het trekken van een sprintje de iPhone laten vallen? U zou de eerste niet zijn die dit overkomt. Natuurlijk meteen een lelijke barst in het scherm. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet zitten, maar laat het tegen een zeer scherp tarief herstellen bij de iPhone kliniek. Wij kunnen het Pro Max scherm repareren of direct vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Geen probleem bij de iPhone kliniek! Ook wanneer het touchscreen niet meer reageert of er een ander probleem met het display is kunt u gerust langskomen. Ons advies: Als er een barst in het scherm zit, niet te lang mee rondlopen. Door de barst kunnen vuil, stof en vocht in uw toestel binnendringen en de iPhone verder beschadigen.

Let op: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 11 Pro Max komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding

iPhone 11 Pro Max achterkant reparatie

Naast het scherm van is de achterkant van de iPhone 11 Pro Max gevoelig voor beschadigingen door een val. Geen nood. Als de achterkant los is geraakt of helemaal kapot is gegaan dan helpen onze reparateurs u met een nieuwe achterkant. Altijd origineel en terwijl u wacht.

iPhone 11 Pro Max reparatie kosten

Wij staan bekend om onze eerlijke prijzen, maar wij begrijpen dat u natuurlijk wilt weten wat de reparatiekosten voor uw iPhone zullen zijn. Dat hangt af van het type reparatie en het exacte model iPhone. Wanneer u uw reparatie aanmeldt, kunt u in het scherm uw gewenste reparatie uitkiezen en vrijwel meteen zien wat dat gaat kosten. Ook als u meerdere reparaties tegelijk wilt laten doen. Als het niet meteen duidelijk is wat er precies aan de iPhone mankeert, kunt u het beste langskomen of een afspraak maken, dan kan één van onze experts uw telefoon onder de loep nemen en kijken wat de beste oplossing is.

iPhone 11 Pro Max camera reparatie

Aan de 3 camera’s van de iPhone 11 Pro Max heeft u niet veel als ze kapot zijn Zijn de foto’s niet meer zo scherp als toen de iPhone 11 Pro Max net uit de doos kwam? Reageert de camera niet meer of is er een probleem met het beschermende glas wat voor de lens zit? Kom langs en wij nemen uw iPhone onder de loep. Als het meezit kunnen wij u iPhone 11 Pro Max reparatie uitvoeren terwijl u wacht. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan kunnen we natuurlijk de complete camera-unit vervangen zodat u weer als vanouds de mooiste plaatjes kunt schieten.

iPhone 11 Pro Max reparaties in Rotterdam

Omdat een iPhone vaak intensief gebruikt wordt, is het niet gek dat deze een keer valt of sporen van slijtage begint te vertonen. Het scherm, de achterkant en de batterij zijn iPhone onderdelen die wij regelmatig vervangen en waar wij veel ervaring mee hebben. Ook voor andere problemen met uw iPhone kunt u uiteraard bij ons terecht. Een iPhone 11 Pro Max scherm vervangen of de complete achterkant vervangen zorgt ervoor dat uw telefoon er weer helemaal als nieuw uitziet. Ook een iPhone batterij vervangen geeft uw telefoon weer een heel nieuw leven. We maken bij de reparatie altijd gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Bovendien krijgt u drie maanden extra garantie op de gebruikte onderdelen. Hieronder vindt u de iPhone 11 Pro Max reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van uw iPhone reparatie.

iPhone 11 Pro Max reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Reparaties aan uw iPhone worden vakkundig en snel door een gespecialiseerde monteur uitgevoerd. Bij iPhone Kliniek neemt u plaats aan de reparatietafel terwijl de reparateur met uw telefoon bezig is. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waardoor een probleem veroorzaakt wordt? Ook dan bekijken wij uw iPhone graag om te kijken wat er aan de hand is. Onze specialisten herkennen de meeste problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

iPhone 11 Pro Max scherm vervangen

Is uw iPhone 11 Pro Max scherm kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen door een nieuw scherm? Bij onze experts kunt u uw iPhone scherm laten vervangen. Wij kunnen uw iPhone met een kapot glas perfect herstellen binnen 30 minuten. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van de iPhone 11 Pro Max door een nieuw, origineel Apple scherm. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPhone scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken.

iPhone Kliniek Rotterdam

iPhone Kliniek heeft twee vestigingen in Rotterdam. U bent van harte welkom in Rotterdam Centrum of Alexandrium. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen en dat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten gaat. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Zien we u binnenkort? Lees minder

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€129,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€219,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€269,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€99,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€99,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€99,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€329,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€149,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€99,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€99,-
Tril motor
Tril motor
€99,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 11 Pro Max reparatie Rotterdam
iPhone 11 Pro Max
ModelnummerA2161, A2218, A2220
Introductiejaar2019
Specificaties
Capaciteit64, 256, 512 GB
Scherm6,5‑inch all‑screen OLED‑display
Gewicht226 gram
Camera12-MP
ChipA13 Bionic‑chip
BatterijLi-ion