MacBook Air A1369 13 inch reparatie Rotterdam

Een MacBook Air 1369 13 inch reparatie laat je natuurlijk bij iPhone Kliniek in Rotterdam doen. Hier werken uitsluitend monteurs met de expertise en kennis van Apple producten. iPhone Kliniek geeft dan ook 3 maanden garantie op een alle Mac reparaties. Actuele en heldere prijsopgave staat op onze website te vinden. Kom je liever naar onze winkel op Westblaak 24 in Rotterdam, iPhone Kliniek is 7 dagen in de week open! Wij repareren ook overige Mac modellen. Neem hiervoor contact op via de contactpagina of bel met 010 260 0293.

MacBook Air Scherm vervangen

Is het scherm van je MacBook Air 1369 13 inch kapot? Laat dan je MacBook Air scherm vervangen. Dit doe je natuurlijk bij iPhone Kliniek. Zodra wij jouw scherm vervangen ziet je MacBook Air er weer als nieuw uit. Je MacBook Air scherm vervangen is veel goedkoper dan een nieuwe MacBook Air kopen. Daarom raden we je altijd aan om even langs te komen. Wij onderzoeken de MacBook Air en bekijken dan wat de kosten zullen zijn. Dat is de service van iPhone Kliniek.

MacBook Air Moederbord reparatie

Heeft u een Macbook Air 1369 13 inch die geen teken van leven toont? Dit kunnen wij vaak binnen 1 dag voor u repareren. Gaat uw MacBook Air A1369 helemaal niet meer aan of wilt deze niet meer opladen? Dit zijn dagelijkse moederbord reparaties die wij uitvoeren. Tevens geven wij 1 jaar garantie op alle moederbord en Videokaart reparaties die wij uitvoeren. Wij gebruiken de beste kwaliteit videokaarten en chips die volledig origineel zijn!

MacBook Air A1369 inch laten repareren

Je MacBook Air A1369 reparatie repareren laat je bij iPhone Kliniek doen. Daarnaast ben je bij iPhone Kliniek aan het juiste adres voor onderdelen en accessoires voor allerlei gadgets, zoals telefoons. Van alle grote merken hebben we wel hoesjes, onderdelen en doen we reparatie. Steeds meer tevreden klanten weten hun weg te vinden naar ons filiaal, onze website en ons verzendadres.

Zo helpen we Nederland online te blijven.

Heb je vragen over ons of over een product? Neem contact op. We helpen je dan snel verder.

Complete Bovenkant
Complete Bovenkant
€399,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€179,-
Toetsenbord
Toetsenbord
€249,-
Trackpad
Trackpad
€129,-
Magsafe Aansluiting / Oplaadpunt
Magsafe Aansluiting / Oplaadpunt
€149,-
Moederboard reparatie
Moederboard reparatie
Op aanvraag
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€49,-
Software herstel
Software herstel
€99,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€99,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
MacBook Air A1369
MacBook specs
Scherm13.3 inch
Resolutie1440 X 900
Gewicht1.35 KG