De iPhone XS Max is dankzij het 6,5- inch grote OLED beeldscherm de grootste iPhone die ooit is gemaakt. Het beeld loopt helemaal door tot aan de randen en net zoals bij de iPhone X is er geen home knop maar ontgrendelt u het toestel met Face ID. Bent u de trotse bezitter van een iPhone X maar loopt u tegen een probleem aan? Is de iPhone XS Max kapot gegaan of beschadigd? Laadt de telefoon niet meer op of is er iets met de camera? Kom langs bij de iPhone kliniek voor een professionele iPhone XS Max reparatie. Met gebruik van originele onderdelen en behoud van Apple garantie. Wij staan bekend om onze snelle service: ook de meeste iPhone XS Max reparaties voeren wij uit terwijl u wacht! Lees verder

iPhone XS Max reparatie bij iPhone kliniek

Wanneer u een kapotte iPhone heeft kan de iPhone kliniek u uit de brand helpen. Ons enthousiaste team van gecertificeerde reparateurs kan vrijwel elk probleem aan en laat iedere iPhone snel weer goed functioneren. Van gebroken scherm tot versleten batterij. En zelfs wanneer u niet precies weet wat er aan uw toestel mankeert kunnen onze experts u helpen. Ze hebben snel door wat er met uw iPhone aan de hand is en adviseren u over de beste opties voor reparatie. Dit geldt voor alle iPhones. Van de nieuwste modellen iPhone 14, 13 en 12 tot de iets oudere modellen iPhone 11, X, 8 en iPhone 7.

Dus heeft u een uitdaging voor ons? Laat het ons weten en plan meteen een afspraak in op een moment dat het u het beste uitkomt. Of loop een keertje langs in de winkel, dat kan natuurlijk ook. De iPhone kliniek is 7 dagen per week geopend. En dankzij onze opstuur-service kunt u ook vanuit uw luie stoel gebruik maken van onze diensten.

iPhone XS Max scherm reparatie

Een gebroken beeldscherm, een display met een lelijke barst erin of een touchscreen dat niet meer optimaal werkt door beschadiging is niet alleen erg vervelend, maar levert ook een risico op: Vuil, stof en vocht kan binnendringen en het toestel van binnenuit verder beschadigen. Daarom is het altijd belangrijk om snel in actie te komen wanneer u een ongeluk met het scherm of het glas aan de achterkant van de iPhone X heeft gehad. Kom langs en wij repareren het scherm weer voor u. En als schermreparatie écht niet meer kan, vervangen wij het scherm door een nieuw scherm.

iPhone XS Max achterkant reparatie

De fraaie glazen achterkant van de iPhone XS Max maakt het mogelijk dat het OLED display tot de randen kan doorlopen. Helaas is het glas aan de achterkant kwetsbaar voor schade door ongeluk of een val. Maar geen nood, de iPhone kliniek herstelt ook de achterkant van uw iPone XS. Repareren of vervangen: Het kan allebei. Eenvoudig en snel.

iPhone XS Max achterkant reparatie prijs

De reparatiekosten zijn afhankelijk van het type reparatie en het model iPhone. Bij het maken van een afspraak kunt u uw gegevens achterlaten en ziet u vervolgens meteen de iPhone XS Max reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die niet is vermeld in het formulier, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone XS Max reparatie.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief de kosten voor eventuele nieuwe onderdelen.

iPhone XS Max waterschade reparatie

Waterschade kán funest zijn voor een iPhone XS Max. Als vocht binnendringt in het toestel kan de hardware en de onderdelen van de telefoon dusdanig beschadigd raken dat reparatie niet meer kan. Zet bij waterschade daarom het toestel meteen uit en plan daarna een afspraak in. In veel gevallen kunnen wij uw iPhone voor u redden. Waterschade verhelpen doen we door het toestel en de losse onderdelen stuk voor stuk chemisch te reinigen. Onderdelen die te beschadigd zijn geraakt vervangen we simpelweg door nieuwe en daarna heeft u nog jarenlang plezier van de iPhone XS Max. Graag gedaan!

iPhone XS Max reparatie Rotterdam

In Rotterdam en omgeving weten mensen dat ze voor reparatie van hun iPhone XS Max en andere smartphones het beste een bezoekje kunnen brengen aan de iPhone kliniek. De gespecialiseerde reparatie specialist in Rotterdam Centrum of Alexandrium die al meer dan 15 jaar lang iedere iPhone weer snel aan de praat krijgt. Bovendien altijd voor scherpe tarieven en klaar terwijl u wacht!

XS Max reparatie

Is uw iPhone stuk gegaan door een val of werkt deze niet meer naar behoren? iPhone Kliniek repareert dit snel en vakkundig. De iPhone XS Max reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten repareren, zodat u uw iPhone niet lang kwijt bent. Na uw iPhone reparatie in Rotterdam en omstreken bent u verzekerd van een iPhone, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

XS Max scherm vervangen

Is uw scherm kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPhone scherm laten vervangen. Wij kunnen uw kapotte glas perfect herstellen binnen 30 minuten. Daarna is het niet meer te onderscheiden van nieuw glas. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPhone XS Max scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht!

iPhone XS Max moederbord reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam begrijpen we hoe belangrijk het moederbord is voor uw iPhone XS Max. Het is het centrale brein van uw apparaat en zorgt ervoor dat alles soepel werkt. Daarom zijn we gespecialiseerd in het repareren van moederborden voor de iPhone XS Max. Onze technici zijn experts in het oplossen van zelfs de meest ingewikkelde moederbord problemen, of het nu gaat om stroomproblemen of connectiviteit kwesties. We streven naar een snelle en efficiënte reparatie, met gebruik van moderne gereedschappen en hoogwaardige onderdelen. Kies voor onze betrouwbare service en vertrouw op een nauwkeurig moederbord reparatie voor uw iPhone XS Max. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Garantie & Verzekering

iPhone Kliniek garandeert u van originele Apple onderdelen. Daarnaast werkt iPhone Kliniek met gecertificeerde monteurs om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Aan alle reparaties geldt bij ons twaalf maanden garantie. Vergeet nieuw om uw inboedel-, aansprakelijkheid of reisverzekering te raadplegen, in meeste gevallen bent u verzekerd voor de schade aan uw toestel. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct een afspraak. Via ons formulier kunt u meteen een afspraak inplannen. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€119,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€179,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€199,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€79,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€99,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone XS Max reparatie Rotterdam
iPhone XS Max
ModelnummerA2097,A2101
Introductiejaar2018
Specificaties
Capaciteit64, 256, 512 GB
Scherm6.5 inch 2436 x 1125
Afmetingen157,5 x 77,4 x 7,7 mm
Gewicht208 gram
BatterijLi-ion