iPhone 6s Plus reparatie nodig? Geen paniek! Laat de experts van de iPhone kliniek uw scherm repareren, nieuwe batterij plaatsen of oorspeaker reparatie uitvoeren. Onze reparateurs staan 7 dagen per week voor u klaar. Met hun ervaring, kennis en expertise weten ze vrijwel iedere kapotte iPhone snel en vakkundig aan de praat te krijgen. Van iPhone 6s Plus tot de nieuwste modellen! Een afspraak maken is niet per se nodig. Gewoon even bij één van onze winkels binnenlopen op een moment dat u het goed uitkomt kan ook. Lees verder

iPhone 6s Plus reparatie bij iPhone Kliniek of stuur op

Heeft u problemen met de camera? Is het glas gebroken? Werkt de earspeaker niet goed? Of heeft uw iPhone een waterschade behandeling nodig? Wat voor reparatie u ook maar wilt laten uitvoeren: De iPhone kliniek kan u helpen. Wij repareren iPhones en andere type smartphones en doen dat wij altijd met originele onderdelen zodat u verzekerd blijft van garantie en een optimaal functionerende iPhone. Langskomen mag, maar hoeft niet. Opsturen is namelijk ook mogelijk. Maak een afspraak, dan sturen wij u instructies over hoe u uw toestel het beste kunt opsturen. Na ontvangst onderzoeken wij het toestel of beginnen wij meteen met de reparatie. Als uw iPhone gerepareerd is gaat het device zo snel mogelijk retour, meestal dezelfde dag nog. Goed om te weten: Het verzenden van uw iPhone gebeurt altijd veilig en verzekerd. Dit geldt ook voor alle andere iPhones en natuurlijk voor andere Apple apparaten zoals de iPad, Mac, iPod en de Apple Watch.

iPhone 6s Plus scherm reparatie

Is uw iPhone 6s Plus scherm kapot? Zit er een lelijke barst in het scherm? Glas gebroken? Zeg gedag tegen het beschadigde scherm en laat het repareren of vervangen. Wij kunnen de iPhone 6s Plus met een kapot glas perfect herstellen binnen een half uur. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van de iPhone 6s Plus door een gloednieuw, origineel fabrieksexemplaar. Blijf dus niet te lang rondlopen met een iPhone met een beschadigd scherm, maar schakel ons in om uw telefoon te herstellen. Neem contact met ons op om uw iPhone 6s Plus scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken.

iPhone 6s Plus scherm reparatie prijs

Wilt u weten wat scherm reparatie u gaat kosten? Dat kunt u meteen zien wanneer u uw reparatie aanmeldt. Geef aan via het afspraak formulier aan welke iPhone u heeft. Laat weten wat u aan het scherm wilt laten doen en de kosten verschijnen meteen in beeld. Dat geldt ook als u meerdere reparaties uit wilt laten voeren. Daarna kunt u het tijdstip kiezen waarop u wilt langskomen. Op de afgesproken dag en tijdstip komt u met uw iPhone langs en repareren wij de iPhone voor u terwijl u wacht.

Snelle iPhone 6s Plus reparatie

Snelheid staat bij ons voorop! Wij weten heel goed dat uw smartphone onmisbaar is en dat u niet dagen lang zonder wilt zitten. Dankzij onze voorraad aan originele onderdelen hoeft u bij ons niet te wachten op bestelling van onderdelen, maar repareren wij u toestel terwijl u wacht. En dat is nooit lang want de meeste reparaties ronden wij binnen 30 minuten af. Graag gedaan!

iPhone 6s Plus reparatie

Is uw iPhone 6s Plus stuk gegaan door een val of door iets anders? Zijn er problemen met de aansluiting van de oplader of hoofdtelefoon? Loopt de batterij iedere dag weer een stukje sneller leeg? Zo als u kunt zien is er van alles mogelijk op het gebied van iPhone 6s plus reparaties.

En heeft u een ander vaag of complex probleem met uw iPhone? Ook dan kunnen wij meestal helpen. Breng uw telefoon langs zodat onze experts een diagnose kunnen stellen en een voorstel kunnen doen voor reparatie. Wij rekenen daarvoor wel onderzoekskosten, maar wanneer u de reparatie door ons laat uitvoeren vervallen die kosten uiteraard. Op ons werk krijgt u van ons standaard 12 maanden garantie.

Vanaf de introductie van de eerste iPhone voert iPhone Kliniek reparaties uit aan Apple toestellen. De meeste klanten komen uit Zuid-Holland, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht en omgeving, maar dankzij het gemak van onze opstuur-service weten ook klanten in andere delen van Nederland ons steeds vaker te vinden.

Dus is uw iPhone defect geraakt? Is het scherm stuk gegaan of heeft de batterij van de iPhone 6s Plus last van slijtage? Laat het ons weten. Maak een afspraak of kom langs en meestal staat u binnen 30 minuten weer buiten met een gerepareerde iPhone die gloednieuw aanvoelt.

iPhone 6 plus reparatie verzekering

Wist u trouwens dat in sommige gevallen de schade aan uw telefoon wordt gedekt door uw inboedel verzekering? Het kan dus lonen om uw polis er even op na te slaan. Wanneer u goed verzekerd bent kunnen wij voor u een offerte of factuur verzorgen waarmee u de schade eenvoudig kunt declareren bij uw verzekeraar. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op. Dat kan telefonisch, via WhatsApp of natuurlijk in de winkel. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€129,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€59,-
Koptelefoon aansluiting kabel
Koptelefoon aansluiting kabel
€59,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€59,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€59,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€59,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€59,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€59,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€59,-
Tril motor
Tril motor
€59,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€20,-
Trilmotor
Trilmotor
€59,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 6 reparatie Rotterdam
iPhone 6s Plus
ModelnummerA1634, A1687, A1699
Introductiejaar2015
Specificaties
Capaciteit16, 64 en 128 GB
Scherm5,5 inch 1334 x 750
Afmetingen138.1 x 67 x 6.9 mm
Gewicht129 gram
BatterijLi-ion