Wanneer uw MacBook Air beschadigd is, of u heeft een ander probleem met uw MacBook dan is dat een goede reden om langs te komen bij de iPhone Kliniek. Voor een vakkundige MacBook Air reparatie bent u bij de experts van iPhone Kliniek aan het juiste adres. Als erkende service provider zijn wij de specialist op het gebied van al uw Apple devices en voeren wij iedere Mac reparatie uit volgens de standaarden en eisen van Apple. Daarbij mag u van ons een vergelijkbare kwaliteit verwachten als van de service van Apple zelf.

En niet alleen uw MacBook Air kunt u bij ons langs brengen. Ook voor een MacBook Pro, iMac reparatie of voor het herstel van een ander defect Apple device zoals een iPhone kunt u bij ons terecht. Wij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen zodat u kunt blijven profiteren van uw Apple garantie en de kwaliteit van uw MacBook gegarandeerd blijft. Lees verder

MacBook Air reparatie bij iPhone kliniek

Reparatie nodig van uw MacBook of iPhone? De gecertificeerde reparateurs van de iPhone kliniek kunnen iedere Mac, MacBook en andere Apple producten repareren. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie uitvoeren terwijl u er op wacht, maar in een enkel geval duurt reparatie langer vanwege een ingewikkelder probleem. Voor het laten repareren van uw Apple kunt u langs komen in de winkel, een afspraak maken mag, maar hoéft niet.

MacBook Air reparatie Rotterdam of opsturen

De afgelopen 15 jaar zijn wij in de regio Rotterdam uitgegroeid tot een van de specialisten op het gebied van elk type Apple reparatie. Veel mensen vertrouwen ons hun Apples toe voor reparaties of onderhoud en ook hebben de laatste jaren veel zakelijke klanten uit de regio voor de service van de iPhone kliniek gekozen. In onze ruime en comfortabele winkels in Rotterdam Centrum bent u van harte welkom voor reparaties, maar ook als uw Mac wilt laten nakijken kunnen wij u helpen en adviseren. Bij de iPhone kliniek kunt u er van op aan dat er altijd een gecertificeerde professional naar uw Mac kijkt.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in onze zaak kunt u door middel van onze opstuur-service toch gebruik maken van onze diensten. Dat werkt eenvoudig en is geheel veilig. U stuurt uw Apple naar ons op, laat uw gegevens achter, onze reparateurs gaan na (eventueel) onderzoek aan de slag met reparatie en wanneer uw Apple gereed is, gaat deze zo snel mogelijk weer retour. In de meeste gevallen lukt het ons om gerepareerde Apples dezelfde dag weer retour te sturen. Maak via het afspraken formulier een afspraak en wij laten u via e-mail weten wat u moet doen.

Scherm reparatie MacBook Air

Heeft het scherm van uw MacBook Air schade opgelopen, bijvoorbeeld door een val of waterschade? In de meeste gevallen kunt u er gelukkig voor kiezen om het scherm te laten repareren, dat is goedkoper dan het laten vervangen van het scherm. Laat staan een nieuwe MacBook Air aanschaffen. Bij de iPhone Kliniek kunnen we ieder MacBook scherm repareren of vervangen terwijl u wacht: Dankzij onze uitgebreide voorraad originele Apple onderdelen en door de kennis van onze ervaren monteurs. Dus kom, wanneer u uw MacBook Air scherm wilt laten repareren langs in onze winkel of maak eenvoudig online een reparatie-afspraak voor een tijdstip dat u het beste uitkomt.

MacBook Air backlight reparatie

Een slecht werkende backlight of achtergrondverlichting is een veelvoorkomend probleem bij MacBook Air en MacBook Pro modellen die zijn geproduceerd en verkocht tussen 2016 en 2018. Met als gevolg dat de achtergrondverlichting van die MacBooks helemaal niet meer werkt of verticale flitsen laat zien langs de onderkant van het scherm. Apple heeft dit probleem ook erkend en een reparatieprogramma in het leven geroepen. Deze problemen worden veroorzaakt door de kabel die het moederbord met het scherm verbindt. In die gevallen moet de kabel vervangen worden. In andere gevallen kan het zijn dat problemen met de backlight worden veroorzaakt door een defect aan het moederbord of aan het scherm zelf. In alle gevallen kunt u met uw MacBook Air langskomen bij de Mac Kliniek zodat onze experts een diagnose kunnen stellen en u kunnen laten weten wat er nodig is om de achtergrondverlichting weer als vanouds te laten functioneren. Kom langs of informeer naar de mogelijkheden.

MacBook Air toetsenbord reparatie

Verschillende modellen van de MacBook Air hebben last van een toetsenbord probleem waarbij de toetsen niet of niet meer goed reageren. Sommige mensen hebben last van tekens die niet verschijnen of juist onverwachts op het scherm verschijnen en bij sommige toetsenborden reageren de toetsen helemaal niet meer. Omdat het een probleem is dat door Apple zelf erkend is kunt u als u hier last van heeft dit door een Apple Authorised Service Provider zoals de Mac Kliniek laten herstellen. Ook wanneer u problemen ervaart met de toetsenbord verlichting of het toetsenbord van uw MacBook Air door een andere oorzaak beschadigd is geraakt, kunt u ons inschakelen voor een reparatie. Vaak volstaat chemische reiniging (in het geval van waterschade) of een reparatie, maar in sommige gevallen moet het hele toetsenbord worden vervangen.

MacBook Air reparatie tarieven

Onze tarieven voor een MacBook reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type MacBook. Hieronder vindt u de MacBook Air reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van MacBook Air reparatie. Ook kunt u bij het inplannen van uw reparatie vrij eenvoudig inzicht krijgen in wat de reparatie gaat kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In het formulier selecteert u gewoon het device wat u wilt laten repareren en selecteert vervolgens de reparaties die u wilt laten uitvoeren.

MacBook Air Accu vervanging

Ook voor het vervangen van uw accu kunt u bij ons terecht. Elke batterij wordt slechter na verloop van tijd, ook die van uw MacBook. We vertellen u hier hoe u erachter komt of uw MacBook batterij moet vervangen. Door na te gaan hoeveel laadcycli de accu van uw MacBook heeft doorlopen, weet u snel of deze aan vervanging toe is.

Ga hiervoor naar het Apple-menu  en kies ‘Over deze Mac’. Selecteer vervolgens ‘Voeding’ in het onderdeel ‘Hardware’ van het venster ‘Systeeminformatie’. Het huidige aantal oplaadcycli kunt u vinden onder ‘Informatie Batterij’. Het aantal laadcycli dat een batterij aan kan varieert per model. Het vroegste model MacBook Air uit 2008 heeft een batterij die na 300 cycli moet worden vervangen, de MacBook Air uit 2009 kan ongeveer 500 laadcycli aan en alle latere modellen zijn pas na 1000 cycli toe aan vervanging.

MacBook Air Scherm Reparatie in Rotterdam Centrum

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw MacBook Air kunt u terecht bij iPhone Kliniek in Rotterdam Centrum. Voor een reparatie aan een kapotte scherm kunt u in de meeste gevallen binnen 1 dag worden geholpen.

Schermreparaties zijn in de volgende gevallen van toepassing:

–  Scherm kapot door druk schade
–  Het scherm reageert niet meer of uw MacBook Air geeft geen beeld
–  U heeft een inkt vlek op het LCD na een val of stoot schade
–  Achtergrond verlichting gaat niet meer aan

Als uw MacBook behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn. Ook wanneer u via het afsprakenformulier een afspraak maakt voor reparatie van uw device krijgt u meteen inzicht in de reparatiekosten.

Garantie en verzekering voor MacBook reparaties

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor uw MacBook Air. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw MacBook Air krijgt u bij ons 12 maanden garantie.  Wist u dat de meeste schade aan uw MacBook Air (en andere elektronische apparaten) wordt gedekt door uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering? Hiervoor kunt u bij ons een factuur of een offerte krijgen waarmee u de schade bij u verzekeraar kunt declareren.

Bel ons vandaag nog op 010 260 02 93  voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een reparatie in Rotterdam Centrum. Lees minder