Geen tijd om zelf te komen of komt u niet uit de buurt?

Toestel opsturen gaat bij ons heel gemakkelijk. U kunt nu uw toestel verzekerd opsturen. Kies hieronder uw reparatie en ga naar het formulier. Wij maken een label aan voor u en versturen dit via de mail. Enige wat u hoeft te doen is het label uitprinten en plakken op uw pakketje. U hoeft niet te betalen voor het versturen van het pakketje naar ons. Dit is namelijk al betaald door ons bij het aanmaken van uw verzendlabel. Vervolgens levert u dit in bij een PostNL Punt bij u in de buurt en vanaf dat moment kunt u uw pakketje volgen met een Track and Trace code. Verdere instructies over toestel opsturen krijgt u in het bevestigingsmail.

Reparatie gelijk uitgevoerd en meestal zelfde dag retour

Nadat wij uw pakketje hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op om de eventuele kosten door te geven. Na uw akkoord gaan wij direct aan de slag met de reparatie! Bijna alle reparaties hebben wij zelfde dag al afgerond en sturen het weer zelfde dag retour. Uw toestel pakken wij stevig in en versturen het weer verzekerd op via PostNL. Uiteraard ontvangt u weer een Track and Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen!

Zakelijke oplossingen

iPhone Kliniek is al meer dan 10 jaar een begrip in Rotterdam Centrum. Wij werken al jaren samen met vele bedrijven en verzekeringen. Heeft u meerdere toestellen die gerepareerd moeten worden? Dit kunnen wij zakelijk op rekening laten lopen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Garantie en verzekering voor uw reparatie

iPhone Kliniek investeert alleen in kwaliteit en maakt gebruik van originele onderdelen voor alle reparaties. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Voor alle reparaties aan uw toestel geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt, normaal toch? Wist u dat u meestal bent verzekerd voor de schade aan uw elektronica. Vergeet daarom niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw toestel. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard graag aan u.

Bel ons vandaag nog op 010 260 02 93 voor meer informatie over toestel opsturen of vul hieronder het formulier om te beginnen.

  • 1
  • 2
Kies uw model
Maak een keuze  
Geen gegevens
Sub totaal:  €..
Korting:  €..
Totaal prijs:  €..

Selectie

Model:  
Reparaties:  
Totaal prijs:  €..