iPad Moederbord Reparatie bij iPhoneKliniek Rotterdam

Waarom kiezen voor iPhoneKliniek Rotterdam?

Is uw iPad niet meer wat het geweest is, zelfs na eerdere reparaties of het vervangen van onderdelen? Bij iPhoneKliniek Rotterdam snappen we dat een goed werkende iPad onmisbaar is in uw dagelijks leven. Daarom zijn we experts in het uitvoeren van hoogstaande moederbord reparaties om uw iPad weer als nieuw te maken. Met onze snelle doorlooptijden, transparante prijsstelling en 12 maanden garantie, verzekeren we u van een soepele en zorgeloze ervaring. Ons team van ervaren specialisten staat voor u klaar.

 

Het belang van het moederbord

Het moederbord vormt het kloppende hart en de centrale hersenen van uw iPad. Het coördineert elektrische stromen, regelt data en zorgt voor de onderlinge communicatie van componenten. Zonder een goed werkend moederbord functioneert uw iPad simpelweg niet naar behoren. Een falend moederbord leidt tot diverse problemen. Als u een van deze symptomen ervaart, is het raadzaam om uw iPad zo snel mogelijk te laten controleren op moederbord problemen: 

 • Opstartproblemen: De iPad kan niet opstarten of blijft hangen tijdens het opstarten.
 • Oplaadproblemen: De batterij laadt niet meer op of doet dat erg traag.
 • Verbindingsproblemen: WiFi, Bluetooth en mobiele dataverbindingen kunnen instabiel worden of volledig wegvallen.
 • Touchscreen-problemen: Onnauwkeurige touchscreenrespons of totale uitval van het scherm.
 • Geluidsproblemen: Geen geluid, vervormd geluid of problemen met de luidspreker en microfoon.
 • Software-crashes: Apps crashen voortdurend, of het systeem loopt vast.
 • Dataverlies: Onvermogen om data op te slaan of te lezen van het geheugen.
 • Oververhitting: De iPad wordt extreem warm, zelfs bij licht gebruik.
 • Kortsluiting: Het apparaat schakelt zichzelf plotseling uit.
 • Compleet falen: In het ergste geval kan de iPad helemaal stoppen met werken.

 

Onze aanpak en diensten

We begrijpen dat een defecte iPad grote invloed kan hebben op uw dag. Onze service is daarom niet alleen snel en efficiënt, maar ook betrouwbaar en transparant. Meer weten? Ontdek alles over onze snelle service, kwaliteitsbelofte en duidelijke prijsopgaven. Met ruim 15 jaar aan ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw iPad bij ons in veilige handen is.

 • Snelle Service: We streven ernaar de meeste reparaties binnen 1 tot 2 dagen te voltooien.
 • Kwaliteitsgarantie: Enkel originele onderdelen en 12 maanden garantie op alle moederbord reparaties.
 • Transparante Prijsopgave: Geen verborgen kosten. U weet vooraf precies wat de reparatie u zal kosten.

 

Prijsinformatie: Wat u kunt verwachten

De kosten voor een moederbord reparatie variëren per iPad-model en de aard van het probleem. Daarom bieden we altijd een duidelijke en eerlijke prijsopgave aan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende moederbord reparaties voor iPads:

 

Model

Probleemomschrijving

Prijs indicatie

iPad Laad
Chip Reparatie

Ondanks eerdere batterijreparaties blijft uw iPad snel leeglopen of gaat niet meer aan. Ook met een vervangen oplaadpunt laadt het apparaat niet op en wordt het warm tijdens het laadproces. Dit wijst op een defecte laadchip, vaak het gevolg van het gebruik van niet-officiële laders of eerdere waterschade.

€129

iPad Touch
Chip Reparatie

Na schermvervanging blijft het touchscreen niet goed of onstabiel functioneren. U ervaart problemen zoals vastlopende touch-acties of onbedoelde aanrakingen, ook wel ‘Ghost touch’ genoemd. Dit duidt op een defecte Touch Chip, die vaak defect raakt door waterschade, een forse val of stoot, of het gebruik van een imitatie scherm.

€129

iPad
Connector
reparatie

Een connector op het moederbord is defect of verbrand, vaak als gevolg van een kortsluiting. Schade kan ook zijn toegebracht door een derde partij tijdens een eerdere reparatie. Waterschade is een andere veelvoorkomende oorzaak, die eveneens tot kortsluiting kan leiden.

€99

iPad
Backlight
Reparatie

Uw iPad toont geen beeld, ondanks een nieuw scherm. Het apparaat maakt wel geluid en lijkt aan te gaan. De Backlight-chip is defect. Dit kan veroorzaakt zijn door het gebruik van een niet-origineel scherm, waardoor kortsluiting is ontstaan. Onvakkundige reparaties door derden en waterschade zijn andere veelvoorkomende oorzaken van dit probleem.

€129

Extra Diensten

Verzendservice voor Reparaties

Kunt u niet persoonlijk uw iPad naar onze winkel brengen? Geen probleem. Maak gebruik van onze verzendservice en we sturen uw gerepareerde apparaat veilig terug. Voor vragen hierover zijn we eenvoudig te bereiken via ons contactformulier of via telefoonnummer 010 260 02 93. U kunt ook direct ons Toestel Opsturen Formulier invullen voor gratis verzekerd verzenden.

Reparatie, Verzekeringsclaims & Garantie

Wist u dat veel van onze reparaties kunnen worden gedekt door uw inboedelverzekering, vooral als het defect thuis is ontstaan? Bezoek ons in Rotterdam Centrum of Alexandrium voor een offerte op maat. Deze helpt u bij het eenvoudig claimen van de reparatiekosten bij uw inboedelverzekering. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 02 93.

Door te kiezen voor iPhoneKliniek Rotterdam profiteert u van snelle, betrouwbare service, gecombineerd met jarenlange expertise in moederbord reparaties. Wij lossen al uw iPad problemen op.