iPad Moederbord reparatie

Is het probleem met uw iPad niet verholpen met een nieuwe onderdeel of komt het probleem telkens terug na de reparatie? Dit kan meestal te maken hebben met het moederbord van uw iPad. Een iPad moederbord kan meestal beschadigd raken door kortsluiting, waterschade, harde val/stootschade of door een verkeerd uitgevoerde reparatie. Het moederbord is de brain van uw iPad als het ware die ervoor zorgt dat alle onderdelen goed worden aangestuurd. Een iPad is niet de goedkoopste tablet en het zou zonde zijn als dit niet meer werkt door een mankement op het moederbord. Met een moederbord reparatie blijft uw toestel in meeste gevallen gespaard en hoeft u dus geen nieuwe te kopen. Bij iPhoneKliniek voeren wij al jaren hoogwaardige micro soldeer reparaties uit op alle soorten iPad’s.

iPad moederbord reparatie zakelijke oplossing

iPhone Kliniek is de specialist in het repareren van iPad moederborden. Al jaren repareren wij ook voor andere reparatie bedrijven die niet uitkomen met bepaalde reparaties. U kunt uw MacBook zakelijk aanmelden voor reparatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke moederbord reparaties kunt u van ons verwachten

Al onze moederbord reparaties worden uitgevoerd door onszelf en zijn dus in meeste gevallen binnen 1 a 2 dagen klaar. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven ook 12 maanden garantie op al onze moederbord reparaties.

  • iPad moederbord reparatie
  • iPhone moederbord reparatie
  • MacBook Moederbord reparatie

Prijzen voor Moederbord reparaties die het meest voorkomen.

Hieronder een aantal moederbord reparaties die het vaakst voorkomen bij een iPad. De prijzen zijn gebaseerd op meest voorkomende problemen en kunnen dus afwijken als de oplossing ingewikkelder blijkt te zijn. Ook heeft het model een effect op de prijs, omdat elke moederbord weer anders is ingedeeld. Uiteraard krijgt u bij ons altijd van te voren een prijsopgave. Hierdoor komt u dus nooit voor een verassing te staan!

Model

Omschrijving van het probleem

Prijs indicatie

iPad Laad
Chip Reparatie

Uw iPad loopt na meerdere batterij reparaties nog steeds snel leeg of gaat helemaal niet aan. iPad laadt niet op met een nieuwe oplaadpunt of wordt warm tijdens het opladen. Uw laadchip is defect! Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van imitatie laders of waterschade.

€129

iPad Touch
Chip Reparatie

Touchscreen werkt nog steeds niet of onstabiel na het vervangen van een nieuwe scherm. Uw touch loopt vast bij het gebruik of touch gaat eigen leven lijden ook wel Ghost touch genoemd. Uw Touch Chip is defect! Dit komt vaak voor doordat uw iPhone waterschade of flinke val/stootschade heeft gehad. Ook een imitatie scherm kan er voor zorgen dat het chip kapot gaat

€129

iPad
Connector
reparatie

Een willekeurig connector op het moederbord die defect is geraakt
of is verbrand, omdat er een kortsluiting is geweest. Een derde partij heeft tijdens een reparatie een connector beschadigd.
Ook waterschade kan hier meestal een oorzaak van zijn door middel van een kortsluiting.

€99

iPad
Backlight
Reparatie

Uw iPad geeft geen beeld met een nieuwe scherm.
U hoort het nog aangaan en er komen geluiden uit. Uw Backlight chip is defect! Een imitatie scherm is gebruikt tijdens de reparatie, waardoor kortsluiting is ontstaan. Een reparatie door derden is niet vakkundig uitgevoerd, waardoor er kortsluiting is ontstaan. Komt ook vaak voor door waterschade.

€129

Reparatie Opsturen.

Als u niet in de gelegenheid bent om uw iPhone, iPad, Macbook zelf af te geven, kunt u het ook opsturen. Wij zullen het weer gerepareerd naar u retourneren! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 02 93 Ook kunt u rechtstreeks ”toestel opsturen formulier” invullen en uw toestel gratis verzekerd opsturen.

Moederbord Reparatie verzekeringswerk & Garantie.

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen, omdat het thuis is gebeurd? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam Centrum of Alexandruim, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 02 93