Met de iPhone XR krijgt u voor iets minder geld toch een zeer goede iPhone, u levert alleen in op wat extra’s. De Apple iPhone XR is hét toestel voor iedereen die niet per se het nieuwste scherm wil en geen dubbele camera nodig heeft. Toch is de kleurrijke iPhone XR een krachtige en populaire smartphone die veel verkocht is en in gebruik niet onderdoet voor de andere modellen van de iPhone. Dankzij de Apple A12 chipset komt u zeker geen rekenkracht tekort en ook al kunt u met de enkele camera geen portretmodus gebruiken, de gemaakte foto’s en video’s zijn toch zeker super scherp!

Ondanks dat heeft ook de XR heeft niet het eeuwige leven en kunnen ook de XR’s defect raken of beschadigen. In dat geval is een iPhone XR reparatie door de specialisten van de iPhone Kliniek geen slecht idee. Wij herstellen iedere iPhone terwijl u wacht. Met originele onderdelen en behoud van Apple garantie. Plan direct online uw afspraak in! Lees verder

iPhone XR reparatie bij iPhone Kliniek of stuur op

iPhone XR laten repareren? Geen nood! De iPhone kliniek is al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van iPhone reparaties. Met vrijwel iedere kapotte iPhone (en andere smartphones) kunt u bij ons terecht. Van de oudste modellen tot de iPhone 14 Pro. En van waterschade tot gebarsten scherm en van defecte oplaadpoort tot problemen met de camera. Geen enkel probleem voor onze gecertificeerde reparateurs!

Kom uw iPhone voor reparatie brengen of stuur hem op. Dankzij onze opstuur-service kunt u ook gebruik maken van onze diensten zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Het werkt heel eenvoudig. Plan uw reparatie online in. Geef bij het maken van uw afspraak aan dat u uw toestel wilt opsturen en wij verzenden opstuur-instructies via e-mail. Na ontvangst herstellen wij uw telefoon en gaat deze zo snel mogelijk weer retour (meestal dezelfde dag nog). U zit dus maar enkele dagen zonder smartphone. Dit geldt voor alle iPhone reparaties, maar ook voor uw iPad, Mac, iPod en Apple Watch reparaties.

iPhone XR scherm reparatie

Het scherm van alle smartphones blijft een zwakke plek. Beschadigingen, krassen of barsten liggen altijd op de loer en zijn vervelend, maar kunnen ook zorgen dat het toestel compleet onbruikbaar wordt. In alle gevallen zouden wij u willen adviseren om zo snel mogelijk langs te komen. Te lang doorlopen met een kapot scherm kan ervoor zorgen dat uw iPhone verder beschadigt en er op een gegeven moment weinig meer te repareren valt.

iPhone XR scherm reparatie kosten

Wij rekenen altijd transparante en eerlijke prijzen voor onze werkzaamheden. Ook het scherm van de iPhone XR herstellen wij voor een schappelijk tarief. Bij het maken van een afspraak ziet u meteen de totale reparatiekosten. Dat geldt ook voor het vervangen van het scherm en voor alle andere reparaties die u door ons wilt laten doen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u ons een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone XR reparatie.

Prijzen zijn altijd inclusief BTW en kosten voor eventuele nieuwe onderdelen.

iPhone XR waterschade reparatie

Heeft uw iPhone XR waterschade opgelopen? Zet hem dan meteen uit en laat hem goed drogen. Plan daarna een afspraak in (niet op uw telefoon!) voor reparatie. Dankzij chemische reiniging is het goed mogelijk om de grootste waterschade te herstellen. In sommige gevallen moeten onderdelen die te ernstig beschadigd zijn helaas worden vervangen door nieuwe. Maar ook dat hoeft geen probleem te zijn, want wij hebben altijd de meeste originele onderdelen voor de iPhone XR op voorraad.

iPhone XR achterkant reparatie

Is de achterkant van uw iPhone beschadigd? Op zich geen probleem, wel kan de iPhone verder beschadigen als er water inkomt via de achterkant. En dat wilt u niet. Laat er daarom zo snel mogelijk naar kijken door onze experts. Wij kunnen de achterkant in originele staat herstellen of vervangen door een nieuw glas zodat de iPhone weer zo goed als nieuw is en jaren mee kan.

iPhone XR scherm reparatie Rotterdam

Woont u in de regio Rotterdam en is het scherm van uw iPhone XR kapot? Zoek dan niet verder en laat het scherm van uw iPhone XR repareren door de iPhone kliniek. In onze winkels in Rotterdam Centrum en Alexandrium werkt ons enthousiaste team 7 dagen per week aan het repareren van iPhones en andere smartphones. Loop gerust eens binnen of maak meteen een afspraak voor reparatie.

iPhone XR microfoon reparatie

Zonder werkende microfoon is een smartphone vrij nutteloos. Werkt de microfoon in uw iPhone XR niet meer naar behoren? Laat hem dan door ons herstellen. Soms is grondig reinigen voldoende om de problemen op te lossen en soms is vervanging door een compleet nieuwe unit nodig. Kom langs in de winkel of maak een afspraak en wij helpen uw snel!

iPhone XR camera reparatie

Maakt de camera minder scherpe foto’s dan toen de iPhone nieuw was? Is de lens beschadigd of doet de camera helemaal niets meer? Dan is het tijd om er naar te laten kijken. Wij kunnen u snel vertellen wat er aan mankeert en adviseren over wat de beste optie is: Vervanging of reparatie.

iPhone XR scherm vervangen

Is uw scherm kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPhone scherm laten vervangen. Wij kunnen uw kapotte scherm vervangen door een nieuw, origineel scherm binnen 30 minuten! Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPhone XR scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht met 12 maanden garantie!

iPhone  XR moederbord reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam zijn we ons ervan bewust dat het moederbord de kern vormt van uw iPhone XR. Het fungeert als het zenuwcentrum van uw toestel, essentieel voor de algehele prestaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in het nauwkeurig repareren van moederborden voor de iPhone XR. Onze ervaren technici beschikken over de vaardigheden en kennis om een breed assortiment aan moederbord problemen aan te pakken, van stroomvoorzienings fouten tot connectiviteit problemen. We hanteren een snelle en effectieve aanpak in onze reparaties, ondersteund door de nieuwste technologieën en kwalitatieve onderdelen. Vertrouw op iPhone Kliniek Rotterdam voor een vakkundige en accurate moederbord reparatie van uw iPhone XR.

Garantie & Verzekering

iPhone Kliniek garandeert u van originele Apple onderdelen. Daarnaast werkt iPhone Kliniek met gecertificeerde monteurs om alle reparaties vakkundig en volgens de kwaliteitseisen van Apple uit te voeren. Op alle reparaties krijgt u bij ons twaalf maanden garantie. Vergeet niet om uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen, in meeste gevallen bent u namelijk verzekerd voor de schade aan uw toestel. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€109,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€149,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€179,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€79,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone XR reparatie Rotterdam
iPhone XR
ModelnummerA2105
Introductiejaar2018
Specificaties
Capaciteit64, 128, 256 GB
Scherm6.1 inch 1792 x 828
Afmetingen150,9 x 75.7 x 8,3 mm
Gewicht194 gram
BatterijLi-ion