Kapotte iPhone en direct naar de Apple Store voor een nieuwe? Welnee. In de meeste gevallen is reparatie nog goed mogelijk. Onze monteurs draaien hun hand niet om voor het vervangen van een versleten batterij of het herstellen van waterschade, maar laten zich ook graag uitdagen met een complexe moederbord reparatie of ander probleem. Voor een snelle iPhone 8 reparatie moet u langskomen bij de iPhone kliniek. Expert op het gebied van reparatie van iPhones (en andere smartphones). Wij voldoen bovendien alle eisen die Apple stelt aan dienstverleners die iPhone reparaties mogen uitvoeren. Dit betekent dat wij altijd originele Apple onderdelen gebruiken die het kwaliteitsstempel van Apple hebben gekregen zodat de – als wij uw toestel gerepareerd hebben – garantie intact blijft en uw iPhone blijft werken zoals het hoort. Kom langs of plan uw reparatie online in! Lees verder

iPhone 8 reparatie bij iPhone kliniek of stuur op

Vertoont uw geliefde iPhone 8 mankementen? Laat ‘m dezelfde dag nog repareren in onze kliniek. Kom langs bij één van onze filialen of maak een reparatie-afspraak voor een dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt. Gewoon binnenlopen mag trouwens ook, een afspraak maken hoeft niet. Kunt u niet langskomen of woont u niet in de buurt? Ook geen probleem. Daarvoor hebben wij onze opstuur-service in het leven geroepen. Wanneer u ‘m voor reparatie naar ons stuurt heeft u binnen een aantal werkdagen uw gerepareerde iPhone alweer terug. Net zo makkelijk. Belangrijk om te vermelden: Het opsturen van uw iPhone gebeurt altijd verzekerd en geheel veilig. Dit geldt natuurlijk voor alle iPhone types en iPad, iPod, Mac en Apple Watch reparaties.

iPhone 8 scherm reparatie

Voor onze technici is reparatie en vervanging van iPhone schermen dagelijkse kost. Er gaat bij ons geen dag voorbij of we maken iemand blij met het verhelpen van een lelijke barst in het scherm. Vervanging van het oude display door een nieuw scherm kan al binnen 30 minuten. Het nieuwe scherm is bovendien altijd een origineel Apple display dat aan dezelfde specificaties voldoet als de originele schermen die Apple zelf in de iPhones gebruikt.

iPhone 8 reparatie kosten

Onze reparatietarieven zijn scherp en transparant. Daarom krijgt u in het afspraak-formulier meteen inzicht in wat de totale reparatiekosten voor uw kapotte iPhone zijn. Plan een afspraak in. Laat ons weten om welk model iPhone het gaat en welke reparatie u wilt laten uitvoeren en u ziet meteen de totale reparatiekosten in beeld. Meerdere reparaties in 1x laten doen? Kan ook. Wanneer de gewenste reparatie er niet tussen staat, neem dan contact op. Wij kunnen uw iPhone onderzoeken en een voorstel (inclusief prijsopgave) doen voor reparatie. Dat is de service van de iPhone kliniek!

iPhone 8 scherm reparatie kosten

Ook de kosten voor scherm reparatie kunt u inzien via het afspraak-formulier. Geef in het formulier aan om welke iPhone het gaat en welke scherm reparatie u wilt laten doen en u ziet direct de totaalprijs voor het vervangen/repareren van uw scherm.

Reparatie achterkant iPhone 8

Is uw iPhone 8 bekrast of beschadigd aan de achterkant? Reparatie is dan onvermijdelijk, flink balen natuurlijk, maar u wilt liever niet blijven rondlopen met een beschadigd toestel. Bij de iPhone kliniek kunnen we daarom het glas van de achterkant vervangen. Onze reparateurs doet dit bovendien zonder dat meteen de hele behuizing moet worden vervangen. Met speciale apparatuur maken wij het glas los van de behuizing en plaatsen we er nieuw glas voor in de plaats. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Maak een afspraak of kom langs in één van onze filialen.

iPhone 8 batterij reparatie

Door het constante op- en ontladen van een batterij gaat een batterij op den duur capaciteit kwijtraken en is ‘ie steeds sneller leeg. Daar hebben alle smartphones last van en is onvermijdelijk. Na verloop van tijd is vervanging dus nodig. Dit is geen probleem en kunnen we net als de meeste reparaties binnen 30 minuten voor u regelen. Eerst meten we de oude batterij door om te zien hoe ver de batterij versleten is, en als het nodig is, plaatsen we direct een nieuwe. De tijd dat u overal de oplaadkabel mee naar toe moest nemen is nu voorbij!

iPhone 8 camera reparatie kosten

Wanneer de camera van uw iPhone 8 defect is en bijvoorbeeld een zwart beeld laat zien, de flitser niet meer werkt of niet meer scherp kan stellen en wazige foto’s maakt, is het tijd onze technici er een kijkje naar te laten nemen.

Na een snelle diagnose kunnen zij u vertellen of de camera hersteld kan worden, of dat vervanging nodig is. In beide gevallen kunnen wij u direct helpen. Met een snelle reparatie terwijl u wacht. Na 30 minuten kunt u de gerepareerde telefoon weer meenemen!

iPhone 8 microfoon reparatie

Zonder goed werkende microfoon is bellen en Facetimen niet echt prettig. Ronduit vervelend door het geruis en gekraak wat de hele tijd door het gesprek heen hoort. Als de microfoon unit niet meer kan worden hersteld door een goede onderhoudsbeurt, plaatsen we een nieuw exemplaar zodat u weer goed verstaanbaar bent voor uw gesprekspartners.

iPhone 8 scherm reparatie Rotterdam

Scherm kapot? Laat uw toestel repareren door de technici van de iPhone kliniek. Al sinds 15 jaar de specialist in de regio Rotterdam voor allerhande reparaties aan iPhones en andere smartphones. Schermreparatie laten doen door de iPhone kliniek betekent:

  • Klaar terwijl u wacht.
  • Een origineel Apple scherm van de hoogste kwaliteit.
  • Na reparatie is het scherm weer als nieuw.

iPhone 8 home button reparatie

Is de home button van uw iPhone 8 kapot? Of kunt u de home button niet meer goed bedienen? Reparatie van de home button gebeurt inclusief flexkabel zodat u na reparatie verzekerd bent van een complete home button. Het enige nadeel van deze reparatie is dat door de beveiliging die Apple op de originele home buttons heeft ingebouwd, touch ID niet meer functioneert. Wel is na reparatie natuurlijk de iPhone 8 met de home button weer perfect te bedienen.

iPhone 8 home button reparatie kosten

Ook de kosten voor reparatie van uw home button (inclusief flexkabel) kunt u bekijken via het formulier op de website. Geef aan welke iPhone u wilt laten repareren en kies in het formulier voor ‘Aan/Uit knop flex kabel’ of ‘Interne Home Knop Flex’ en u ziet meteen wat de totale reparatiekosten zullen zijn. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€129,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€99,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 8 reparatie Rotterdam
iPhone 8
ModelnummerA1863, A1905, A1906
Introductiejaar2017
Specificaties
Capaciteit64, 256 GB
Scherm4,7 inch 1334 x 750
Afmetingen138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Gewicht148 gram
BatterijLi-ion