Problemen met uw iPhone 7 plus? Niets vervelender dan een smartphone die niet goed werkt of beschadigd is. Bij de iPhone kliniek helpen wij u daarom uit de brand met een snelle en professionele iPhone 7 plus reparatie. Gebruik maken van onze service betekent dat u kunt rekenen op originele onderdelen (zodat uw garantie intact blijft), er gecertificeerd en ervaren monteurs aan uw telefoon werken (die alle problemen al een keertje hebben voorbij zien komen) en dat u binnen 30 minuten weer buiten staat met een gerepareerde telefoon (want snelle service, daar wordt iedereen blij van). Bovendien krijgt u van ons standaard 12 maanden garantie op alle reparaties. Kom langs in één van onze winkels! Dat kan mét of zonder afspraak. Wat u het beste uitkomt. Lees verder

iPhone 7 Plus reparatie bij iPhone kliniek of stuur op

Woont u buiten ons servicegebied (regio Rotterdam)? Ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wanneer u de iPhone 7 plus naar ons opstuurt repareren wij ‘m voor u. We weten als geen ander dat u liever niet te lang zonder uw iPhone wilt zitten. Daarom heeft u in de meeste gevallen de gerepareerde iPhone binnen enkele werkdagen weer in bezit. De telefoon liever niet opsturen? Helemaal geen probleem. U kunt ‘m ook langsbrengen. In onze werkplaats voeren we de meeste reparaties uit terwijl u wacht en geniet van een kop koffie. Kom langs of plan online uw reparatie in. Dit geldt voor alle type iPhones en natuurlijk ook voor iPad, iPod, Mac en Apple Watch reparaties.

iPhone 7 Plus scherm reparatie

We hebben het bijna allemaal wel eens meegemaakt. Lelijke krassen of barsten in het glas van een iPhone 7. Met zwarte vlekken of verticale gekleurde strepen erbij. Soms is ook de gevoeligheid van het beeldscherm achteruit gaan en reageert niet het display niet meer goed op aanraking. En het kan ook zijn dat het OLED/LCD scherm defect is, dan geeft het beeldscherm geen licht meer. In die gevallen is het slim om onze technici er naar te laten kijken. We kunnen binnen 30 minuten het oude scherm vervangen en plaatsen er een nieuw exemplaar in. Daarna kan de iPhone 7 plus weer jaren mee!

iPhone 7 Plus moederbord reparatie

Er wordt vaak gedacht dat een defect moederbord niet te herstellen, maar het tegendeel is waar. Ook wanneer het moederbord van uw iPhone mankementen vertoont, is dit meestal prima te herstellen. Het gaat wel vaak om complexe reparaties waarvoor specialistische kennis en apparatuur voor nodig is. Daarom kunt u niet overal terecht voor het laten repareren van het moederbord. Gelukkig wel bij de iPhone kliniek! Neem contact op voor meer informatie of als u vragen hebt.

iPhone 7 Plus scherm reparatie prijs

Een iPhone 7 plus scherm vervangen? De totale reparatiekosten kunt u direct inzien via ons afspraak formulier. Geef aan van welk model iPhone u het scherm wilt laten vervangen en aan de rechterkant van het scherm wordt direct de prijs getoond. Ook als u meerdere reparaties wilt laten doen of alleen onderzoek wilt laten doen.

iPhone 7 Plus camera reparatie

Werkt de iPhone 7 camera niet meer zoals voorheen? Dat is flink balen. Wij voeren een iPhone 7 camera reparatie uit binnen 30 minuten! Het wordt tijd voor een bezoekje aan onze kliniek wanneer het beeld op zwart blijft als je de camera opent, de flitser niet meer werkt, de camera niet meer scherp kan stellen of wazige foto’s maakt. Ook als het glas van de camera is beschadigd of gebroken kunnen we dit eenvoudig herstellen. Plan een afspraak in op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt en kom langs en we lossen het camera probleem voor u op.

iPhone 7 Plus home button reparatie

De home button is natuurlijk één van de meest gebruikte onderdelen van uw iPhone. Het is daarom ook niet vreemd dat na enkel jaren de button mankementen krijgt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de knop nergens meer op reageert, vast is gaan zitten of dat ‘ie juist losser zit als zou moeten. Allemaal geen probleem. Ook voor een reparatie van de home button bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs en wij plaatsen een nieuwe home button. Goed om te weten: Na vervanging van de home button werkt touch ID niet meer. Dit komt doordat iedere home button uniek is en voorzien is van beveiliging door Apple.

iPhone 7 Plus microfoon reparatie

Bent u bijna onverstaanbaar geworden door gekraak of ruis tijdens gesprekken? Tijd om de microfoon na te laten kijken. Soms lost een grondige poetsbeurt het probleem op, maar soms moet ook de hele microfoon worden vervangen. In dat geval krijgt u van ons een nieuwe door Apple goedgekeurde microfoon unit van dezelfde kwaliteit.

iPhone 7 Plus reparatie Rotterdam

Al jaren weten klanten in en om Rotterdam ons te vinden voor het verhelpen van allerlei iPhone problemen. Sinds de oprichting van onze eerste winkel, nu iets meer dan 15 jaar geleden, werken onze technici dagelijks aan de meest uiteenlopende iPhones en andere devices. Onze monteurs draaien onze hand niet om voor een flinke uitdaging, maar werken ook met veel plezier aan veelvoorkomende problemen.

Dit is de top-5 van de meest voorkomende reparaties:

  • Scherm reparaties
  • Batterij vervanging
  • Camera/lens problemen
  • Barsten of beschadigde achterkant
  • Problemen met het geluid of de luidspreker

Een reparatie laten uitvoeren? Kom langs of meld meteen uw reparatie aan via het formulier.

iPhone 7 Plus scherm reparatie Rotterdam

Voor een snelle schermreparatie in de regio Rotterdam zijn wij dé specialist. Wij herstellen het gebarsten of beschadigde scherm van uw iPhone 7 plus. En dat doen we binnen 30 minuten. Met een origineel, door Apple goedgekeurd display. Zo blijft uw garantie intact en uw iPhone werken zoals u gewend bent. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€149,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€159,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€129,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 7 reparatie Rotterdam
iPhone 7 Plus
ModelnummerA1661, A1784, A1786, A1785
Introductiejaar2016
Specificaties
Capaciteit32, 128, 256 GB
Scherm5,5 inch 1920 x 1080
Afmetingen158.2 x 77.9 x 7.3 mm
Gewicht188 gram
BatterijLi-ion