iPhone 14 Plus reparatie een hoop gedoe? Duur? Onbetrouwbaar? Niet als u de hulp inroept van de professionals van iPhone Kliniek. Al 15 jaar één van de specialisten op het gebied van iPhone reparaties in de regio Rotterdam. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle service en gebruik van originele onderdelen. Bovendien hebben we de juiste kennis en ervaring in huis om op een betrouwbare manier uw kapotte iPhone te laten herstellen met behoud van originele kwaliteit. Kortom: Wij staan voor een goede ervaring! Maak direct een afspraak of loop binnen bij de winkel wanneer u in de buurt bent. Lees verder

iPhone 14 Plus reparatie bij iPhone Kliniek

Omdat wij als geen ander begrijpen dat onze klanten altijd op een goed werkende iPhone willen kunnen vertrouwen, kunt u ons voor iedere iPhone reparatie inschakelen. Waterschade, een versleten batterij vervangen, maar wij worden ook graag uitgedaagd met een eventueel complexer probleem waar u last van heeft. Wij repareren vrijwel alle iPhones. Van de eerste generaties tot een iPhone 14 Pro Max reparatie. Geen probleem voor de iPhone Kliniek! Geen reparatie is te gek van de nieuwste iPhone 14, 14 Pro Max en iPhone 13, 13 Pro en 13 Pro Max, maar ook oudere zoals de iPhone X, XS of de iPhone 8, 8 Plus.

De voordelen van de iPhone Kliniek:

✓ Klaar terwijl u wacht.
✓ Uitsluitend gebruik van originele onderdelen.
✓ 12 maanden garantie.
✓ 7 dagen per week geopend.
✓ Afspraak maken mag, hoeft niet!

iPhone 14 Plus scherm reparatie

Filmpje of serie kijken op een iPhone 14 Plus met een gebarsten scherm? Liever niet natuurlijk. Laat staan lekker scrollen door uw favoriete apps. Daarom niet langer blijven rondlopen met een beschadigd of gebarsten scherm of een scherm met zwarte vlekken of een touchscreen dat helemaal niets meer doet. Onze experts plaatsen voor u moeiteloos een nieuw scherm van dezelfde originele Apple kwaliteit als die u gewend bent. Meld uw reparatie online aan of kom langs! Dit geldt ook voor reparaties aan uw iPad, MacBook, iPod of Apple Watch.

iPhone 14 Plus moederbord reparatie

Als u problemen ondervindt met het moederbord van uw iPhone 14 Plus, kunt u terecht bij iPhone Kliniek Rotterdam voor deskundige hulp. Het moederbord is essentieel voor de werking van uw iPhone 14 Plus, en ons team van ervaren technici is gespecialiseerd in het effectief oplossen van moederbord gerelateerde problemen. Of het nu gaat om elektrische complicaties of problemen met de connectiviteit, wij bieden snelle en grondige reparaties. Met onze moderne tools en hoogwaardige vervangingsonderdelen garanderen we een professionele en betrouwbare reparatie van uw iPhone 14 Plus moederbord. Kies voor de expertise van iPhone Kliniek, waar wij ons inzetten voor uw volledige tevredenheid en de optimale prestaties van uw toestel.

iPhone 14 Plus reparatie kosten

Onze kosten zijn altijd transparant en eerlijk. Bovendien vinden wij dat reparatie niet meteen de hoofdprijs hoeft te kosten. Daarom kun u bij ons alle tarieven inzien op de website. Selecteer uw model iPhone, geef aan wat u wilt laten repareren en de kosten verschijnen direct zonder gedoe in beeld. En dat zijn dan ook gelijk alle kosten: inclusief BTW, kosten voor de nieuwe onderdelen en plaatsing. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Verschillende soorten iPhone 14 Plus reparaties

Er zijn verschillende soorten reparaties die kunnen worden uitgevoerd aan een iPhone 14 Plus:

  • Schermreparatie: Het verhelpen van zichtbare schade na een beschadiging of val zoals een gebarsten of gebroken display. Of het touchscreen reageert niet meer.
  • Batterij vervanging: Wanneer de batterij niet meer goed wil opladen of snel leeg is moet deze doorgemeten en indien nodig vervangen worden.
  • Camera reparatie: Het vervangen van een van de camera modules is nodig wanneer de camera foto’s van slechte kwaliteit aflevert of helemaal niets meer doet.
  • Moederbord reparatie: Dit omvat het repareren van problemen met de interne elektronica van de telefoon, zoals een defecte aansluiting of een defecte processor.
  • Waterschade schoonmaak: Het herstellen van problemen veroorzaakt door water- of vochtschade door chemische reiniging en eventueel vervangen van te erg beschadigde onderdelen.
  • Vastzittende of defecte knoppen: Aan-/uit knop of homebutton die niet meer reageert vervangen.
  • SIM-kaart tray repareren.
  • Oplaadconnector reparatie: Als de oplaadkabel niet meer goed wil aansluiten is de connector misschien beschadigd of zit ‘ie los.
  • Geluidsproblemen: Het oplossen van problemen met het geluid, bijvoorbeeld als de microfoon, oorspeaker of luidspreker defect is.

Als u niet exact weet wat er met uw iPhone aan de hand is kunnen wij uw toestel aan een onderzoek onderwerpen en kijken waar het probleem zit. Ook met softwareproblemen of voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

iPhone 14 Plus reparatie in Rotterdam of stuur op

De iPhone Kliniek is met 2 vestigingen in Rotterdam Centrum en Alexandrium één van de specialisten in de regio als het gaat om repareren van iPhones en andere Apple devices. Klanten uit de rest van Nederland kunnen ons inschakelen en hun devices voor reparatie naar ons opsturen. Zo kunt u toch onze expertise en hoeft u er niet de deur voor uit. Voor het opsturen worden geen extra kosten in rekening gebracht en het verzenden gebeurt veilig en verzekerd. In totaal bent u de iPhone 14 Plus maar enkele dagen kwijt, dus ook dat valt mee! Meld uw reparatie meteen aan en wij helpen u direct verder per mail.

iPhone 14 Plus reparatie terwijl u wacht en meekijkt

In onze ruime werkplaats is het mogelijk dat u meekijkt met de monteur die u iPhone repareert. Zo kunt u onder het genot van een kopje koffie live zien hoe uw iPhone gerepareerd wordt en een tweede leven krijgt. Ook dat is onderdeel van onze transparante werkwijze! Hiervoor hoeft u geen aparte afspraak te maken, maar kunt u gewoon u iPhone ter reparatie brengen. Lees minder

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€209,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€309,-
Origineel Achterkant Incl. Sealing
Origineel Achterkant Incl. Sealing
€199,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€149,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€179,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€449,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€119,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 14 Plus reparatie Rotterdam