iPad kapot? Een iPad Pro 12.9 is een prachtig apparaat vol met krachtige technologie, verbluffende features en een prachtig display. Helaas kan er soms iets misgaan, zoals een gebarsten scherm of een defecte camera. Gelukkig is er hoop, want een iPad Pro 12.9 reparatie is een snelle en betaalbare oplossing die niet de hoofdprijs gaat kosten. Laat de gecertificeerde reparateurs van de iPhone Kliniek uw iPad Pro 12.9 weer tot leven wekken zodat ‘ie weer jaren mee kan. Plan nu uw iPad pro reparatie in of kom langs! Lees verder

iPad Pro 12.9 inch reparatie bij iPhone Kliniek

Als Apple gecertificeerd herstelbedrijf beschikken wij over de juiste expertise, ervaring en apparatuur om Apple devices te repareren. Dus is uw iPad Pro 12,9 inch defect? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een snelle reparatieservice en gebruiken bij ons werk altijd door Apple goedgekeurde originele onderdelen waardoor uw garantie intact blijft en de iPad gewoon z’n werk blijft doen op een manier die u gewend bent. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken, maar wanneer u dat wel doet weet u zeker dat onze technici meteen met uw toestel aan de slag kunnen.

iPad Pro 12.9 scherm reparatie

In Apple’s eigen woorden biedt de iPad Pro 12.9 inch de ultieme iPad-ervaring met de meest geavanceerde technologie zoals een Liquid Retina XDR-display, ProMotion-technologie en True Tone. Maar aan al die technologie heeft u niet zo veel wanneer u de iPad hebt laten vallen en het scherm is gebarsten. Daarom zo snel mogelijk naar een professioneel herstelbedrijf om de schade te laten herstellen. Ook het 12.9 inch scherm vervangen we terwijl u wacht! Dit geldt voor alle soorten iPad reparatie, maar ook voor reparaties aan uw iPhoneMacBookiPod of Apple Watch.

Verschillende soorten iPad Pro 12.9 reparaties

Ook in het geval van de iPad Pro 12.9 is de meest voorkomende reparatie een schermreparatie/vervanging van het scherm. Want ondanks het sterke frontglas of het gebruik van een screenprotector zit een ongeluk met het display in een klein hoekje en een ongeluk resulteert aan snel in vervelende zichtbare schade. Maar ook een aantal overige reparaties hebben wij standaard op ons menu staan. Denk dan aan:

  • Touchscreen werkt niet meer goed.
  • Oplaadpoort defect, iPad wil niet meer opladen.
  • Defecte aan-/uit knop of homebutton.
  • Volumeregelaar die niet meer goed werkt.
  • Batterij/accu versleten. Laadt niet meer volledig op.

Verder mag u ons altijd inschakelen voor het laten onderzoeken van uw iPad, het laten uitvoeren van periodiek onderhoud en chemische reiniging, bijvoorbeeld na waterschade. Daarnaast helpen wij u graag met software problemen of software herstel.

Reparatie iPad Pro 12.9 in Rotterdam of stuur op

In de regio Rotterdam zijn wij alom bekend om onze snelle service en professionele werkwijze. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van onze handige opstuur service. Dat werkt eenvoudig en snel en kost niets extra. U meldt uw iPad aan voor reparatie. Wij sturen verzendinstructies per mail en u stuurt de iPad naar ons op. Na ontvangst gaan wij over tot reparatie en komt ‘ie zo snel mogelijk gerepareerd en wel weer retour. In totaal zit u maar een paar dagen zonder, dus dat is te overzien. Makkelijker kan bijna niet! Lees minder

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€389,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€299,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€99,-
Volume regelaar werkt niet meer
Volume regelaar werkt niet meer
€99,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€299,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€79,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPad Pro 12.9 reparatie Rotterdam
iPad Pro 2021 12.9 Specificaties
Scherm12.9 inch
Release2021
ModelnummerA2378, A2461