Uw kapotte iPhone 12 is bij de iPhone Kliniek in de juiste handen. Wanneer u iets aan uw iPhone wilt laten doen, bijvoorbeeld de achterkant vervangen, een nieuwe batterij laten plaatsen of natuurlijk een kapot scherm laten repareren, dan kunnen wij zorgen voor een snelle reparatie. Wij gebruiken bij onze reparaties uitsluitend originele onderdelen en zijn een erkend herstelbedrijf met jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van Apple devices. iPhone 12 reparatie nodig? Niet langer wachten en de iPhone Kliniek inschakelen. Een afspraak maken kan direct online, maar gewoon binnenlopen als u in de buurt bent kan ook. Onze winkel in Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend. Lees verder

iPhone 12 reparatie bij iPhone Kliniek

Is uw iPhone 12 defect? Loopt uw batterij steeds maar sneller leeg of heeft u bijvoorbeeld problemen met het touchscreen? De iPhone Kliniek is hét adres in de regio Rotterdam voor het laten repareren van uw Apple devices. Van de eerste generaties iPhones tot de nieuwste modellen: onze reparateurs kennen ze allemaal van binnen en van buiten en gaan geen uitdaging in de weg. En naast uw kapotte iPhone, kunt u ook met alle andere Apple devices bij ons terecht zoals iPads, iPods, iMacs, MacBooks, MacBook Air, MacBook Pro en de Apple Watch.

Waarom de iPhone Kliniek?

  • Altijd originele onderdelen van de hoogste kwaliteit.
  • Ruime voorraad aan onderdelen.
  • Snelle service.
  • Ervaren en competent personeel.
  • 7 dagen per week geopend.
  • 12 maanden garantie.
  • Wij repareren alle Apple devices.

Vergeet niet altijd eerst de polis van uw inboedel- of reisverzekering te controleren. In veel gevallen wordt de schade aan uw iPhone gedekt door de verzekering. Wanneer dat bij u het geval is laat het dan weten dan kunnen wij voor een prijsopgave of schaderapport opstellen waarmee u de schade eenvoudig kunt declareren.

iPhone 12 scherm reparatie

Een barst of fikse kras in het scherm doet op z’n zachtst gezegd nogal afbreuk aan het strakke design van de iPhone. Het scrollen met een gebroken scherm is bovendien verre van prettig. Daarbij komt nog eens dat een smartphone verder beschadigd kan raken doordat vocht, vuil en stof de hardware binnen in de telefoon kunnen beschadigen. Daarom adviseren wij bij een gebroken scherm ook altijd om dit zo snel mogelijk te laten herstellen door een professioneel bedrijf. iPhone Kliniek vervangt een kapot scherm binnen 30 minuten door een gloednieuw origineel exemplaar. De kosten voor een iPhone scherm reparatie is per model verschillend, en is het display van uw iPhone weer zo goed als nieuw en kunt u er weer jaren mee vooruit.

iPhone 12 reparatie kosten

Wij houden niet van gedoe over kosten en werken graag zo transparant mogelijk. Daarom kunt u de reparatiekosten bij onszelf direct inzien via deze website. Als u naar het afspraken formulier gaat en daar het model en type van uw iPhone selecteert, aangeeft wat u wilt laten repareren dan ziet u vrijwel meteen de totale reparatiekosten. Dat is inclusief BTW en de kosten voor de nieuwe onderdelen. Bij ons komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan!

iPhone 12 achterkant reparatie

Is de achterkant van uw iPhone 12 beschadigd geraakt door een val of ongeluk? Dit kan gelukkig relatief eenvoudig worden verholpen. Bij een achterkant reparatie wordt de backcover aan de achterkant van uw iPhone vervangen. Als de achterkant beschadigd is, is het niet nodig om de hele behuizing te laten vervangen, dat scheelt weer. Met speciale apparatuur halen wij de glasplaat aan de achterzijde los van de behuizing en plaatsen wij er een nieuw exemplaar voor in de plaats. Daarna ziet de iPhone er weer als nieuw uit. Maak direct uw afspraak of kom zelf uw iPhone voor reparatie brengen.

iPhone 12 camera reparatie kosten

Blijft 1 of beide camera’s op zwart of kunt u alleen nog maar vage foto’s maken? Doet de camera app niks meer? Laat de getrainde technici van de iPhone kliniek er eens naar kijken. Dankzij hun kennis van de Apple standaarden en hardware kunnen ze een kapotte camera vakkundig repareren en vervangen zodat ook na reparatie kunt blijven vertrouwen op alle functies waardoor het werken met een iPhone zo prettig is. En belangrijker, dat u binnen no-time weer de mooiste plaatjes schiet! De kosten voor het vervangen van de camera Module Front liggen lager dan de Camera Module Back laten vervangen. Hiervan liggen de kosten namelijk wat hoger.

Toestel repareren in de winkel of opsturen

Het gemotiveerde enthousiaste team van iPhone Kliniek werkt 7 dagen per week aan het oplossen van smartphone problemen voor onze klanten. In onze ruime winkel in Rotterdam Alexandrium kunt u met of juist zonder afspraak langskomen als u dat makkelijker vindt. Wanneer u uw afspraak van tevoren inplant heeft u wel altijd de zekerheid dat u direct geholpen wordt.

Geen tijd om persoonlijk langs te komen? Geen probleem. Uw toestel opsturen kan ook. Geef bij het maken van een afspraak aan dat u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw iPhone op te sturen. Vervolgens krijgt u per mail van ons instructies over hoe uw iPhone het beste naar ons kunt opsturen. En wanneer wij uw telefoon ontvangen kijkt er iemand naar, die na overleg met u aan de slag gaat met de reparatie. Daarna krijgt u de gerepareerde iPhone zo snel mogelijk weer retour, zodat u uiteindelijk, maar enkele dagen zonder zit. Wel zo makkelijk!

Overige reparaties voor Apple toestellen

Ook met alle andere denkbare reparaties kunt u bij ons terecht. Zoals het laten herstellen van waterschade, problemen met het geluid oplossen, als u bijvoorbeeld geen geluid heeft tijdens het bellen of als u door ruis en gekraak zelf bijna niet meer te horen bent. Maar ook wanneer u een probleem heeft waarvan de oorzaak niet meteen voor de hand ligt kunt u ons inschakelen. Wij kunnen uw toestel voor u onderzoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring is de kans groot dat onze monteurs in de meeste gevallen het probleem vrij snel weten aan te wijzen. Daarna kunnen wij, als u dat wilt, dit meteen voor u herstellen. Bovendien kunnen we ook softwarematige problemen voor u oplossen of periodiek onderhoud aan uw iPhone uitvoeren. En naast uw kapotte iPhone, kunt u ook met alle andere Apple devices bij ons terecht zoals iPads, iMacs, MacBooks en de Apple Watch. Als Apple erkend herstelbedrijf zijn wij gecertificeerd om reparaties en onderhoud aan alle Apple devices uit te voeren. Dat doen wij binnen de fabrieksgarantie en altijd met originele Apple onderdelen waardoor de kwaliteit die u van uw Apple device gewend bent gewaarborgd blijft. Maak direct online een afspraak of kom langs in de winkel! Lees minder

 

Compleet Scherm Unit
Compleet Scherm Unit
€259,-
Origineel Achterkant
Origineel Achterkant
€229,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€349,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€149,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€199,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Onderzoek kosten
Onderzoek kosten
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
iPhone 12 reparatie Rotterdam
iPhone 12
Modelnummer2399
Scherm6.1 inch OLED-Display
Introductiejaar2020
ChipA14 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-Ion