De iPhone Kliniek voert iedere iPhone 6 reparatie uit. De iPhone 6 is een zeer populair model van de iPhone die meestal veelvuldig en zeer intensief wordt gebruikt. Des te meer balen wanneer uw smartphone beschadigd is geraakt. Kom daarom voor een snelle service en een vakkundige reparatie naar de iPhone kliniek in Rotterdam. Een afspraak is snel gemaakt en kan vaak dezelfde dag nog plaatsvinden. Een iPhone 6 reparatie voeren we vrijwel altijd binnen een half uur of zelfs sneller uit. Maak snel en gemakkelijk een afspraak online of loop gewoon eens binnen in de winkel, want u bent natuurlijk ook zonder afspraak welkom bij ons in de winkel. Lees verder

iPhone 6 reparatie bij iPhone Kliniek

De iPhone kliniek snapt als geen ander dat het erg vervelend is als uw iPhone 6 niet meer optimaal werkt of is beschadigd. Alle problemen waar u tegenaan kunt lopen als iPhone 6 bezitter kunnen wij daarom voor u oplossen. Dat doen we altijd met originele onderdelen die door Apple zijn goedgekeurd, zeer snel en bovendien altijd tegen zeer scherpe tarieven. Van schermreparatie tot waterschade en van defect touchscreen tot aan vervanging van de batterij. Geen probleem voor onze monteurs! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we vrijwel ieder mankement wel een keer langs zien komen in de werkplaats. Laat ons uw toestel onder de loep nemen en u kunt er zeker van zijn dat na reparatie uw telefoon er weer als nieuw uitziet, en belangrijker, weer net zo lekker werkt als toen ‘ie gloednieuw was. Dit geldt voor alle iPhone toestellen, maar ook voor reparaties aan uw iPad, Mac, iPod of Apple Watch. Bovendien wordt u bij ons geholpen door een deskundige iPhone-monteur die u in alle openheid laat zien wat er met uw toestel gebeurt. U hoeft namelijk niet in een aparte wachtruimte te gaan zitten, maar neemt comfortabel plaats aan de reparatietafel. Heeft u tijdens de reparatie vragen? Dan mag u die natuurlijk altijd stellen.

Kom langs of plan uw afspraak meteen online in!

iPhone 6 scherm reparatie

Niemand scrollt graag door z’n telefoon als het scherm gebarsten is. Bovendien wilt u liever niet dat de iPhone nog verder beschadigd raakt. En het ziet er natuurlijk ook niet echt fraai uit. Daarom is het zaak bij een schermreparatie zo snel mogelijk langs te laten komen om het scherm te laten repareren. Ook dit kan gelukkig snel bij de iPhone kliniek. Een scherm vervangen duurt ongeveer 30 minuten dus u kunt er op wachten! Kom langs met uw kapotte iPhone en wij helpen u snel verder!

iPhone 6 scherm reparatie Rotterdam of stuur op

Scherm kapot? Zwart scherm? In onze winkel in Rotterdam kunnen wij uw beschadigde of defecte scherm eenvoudig en snel voor u repareren. Maar ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u gebruik maken van onze diensten. Daarvoor hebben wij onze opstuur service in het leven geroepen. U kunt heel gemakkelijk uw. iPhone naar ons opsturen, wij kijken hem na, en sturen de gerepareerde telefoon zo snel mogelijk weer retour. Makkelijker kan bijna niet.

iPhone 6 oorspeaker reparatie

Wanneer de oorspeaker niet meer goed werkt, de microfoon het niet meer goed doet of dat u andere problemen heeft met het geluid dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen de oorspeaker of microfoon snel herstellen of, als het moet, vervangen door een nieuwe. Kom langs voor de mogelijkheden of plan uw reparatie zelf in.

Batterij reparatie iPhone 6

Ondanks de hoge kwaliteit van de onderdelen waar Apple om bekend staat, hebben ook de batterijen van de iPhone 6 niet het eeuwige leven. Door veelvuldig opladen en intensief gebruik is het nodig om na verloop van de tijd de batterij te laten vervangen door een nieuwe. Dit kan gelukkig heel makkelijk. Om zeker te weten dat uw batterij echt niet meer te redden is doen we eerst een check en meten ‘m grondig door. Pas daarna zetten we er een nieuwe in.

iPhone 6 achterkant reparatie

Is de achterkant van uw iPhone 6 aan vervanging toe? Breng hem langs de iPhone Kliniek en wij plaatsen een nieuwe achterkant zodat het weer lijkt alsof u gisteren de iPhone 6 uit de doos haalde. Goed om te weten: Wij werken voor onze reparaties alleen met originele onderdelen en er kijkt altijd een gecertificeerde monteur naar uw telefoon.

iPhone 6 camera reparatie

Is de camera defect? Blijft de camera op zwart wanneer u de app opent? Of is de lens misschien beschadigd? Wij snappen heel goed dat dit erge vervelend is. Wij kunnen zowel de camera aan de voorkant als die aan de achterkant van de iPhone vervangen terwijl u wacht!

iPhone 6 microfoon reparatie

Wanneer uw gesprekspartner niet meer weet wie hij of zij aan de lijn heeft door de ruis en het gekraak is het tijd om een expert naar uw microfoon te laten kijken. Soms helpt een grondige onderhoudsbeurt, maar meestal is vervanging nodig. Geen nood. Want ook dit kunnen wij snel voor u regelen. Kom langs voor de mogelijkheden of maak een afspraak!

iPhone 6 moederbord reparatie

Waarschijnlijk hoort u vaak anders, maar ook wanneer er iets mis is met het moederbord van uw iPhone kan daar in een groot deel van de gevallen iets aan gedaan worden. Wanneer uw moederbord defect is kunt u dit bijvoorbeeld merken aan:

  • Problemen met wifi of netwerk verbinding.
  • De iPhone wil niet opladen.
  • De iPhone herkent de simkaart niet.
  • Scherm werkt niet, blijft op zwart, rood of laat grijze strepen zien
  • iPhone wordt extreem warm.

Dan wordt het tijd om er iemand naar te laten kijken. Wij stellen snel een diagnose en komen met een voorstel voor reparatie.

iPhone 6 reparatie kosten

Wij zijn open en eerlijk over onze tarieven. Bij ons heeft u geen last van onverwachte bijkomende kosten zoals service- of administratiekosten. Wij rekenen alleen de kosten voor reparatie, en dat is het. Zo weet u précies waar u aan toe bent. En daarbij kunt u alle kosten zelf inzien. Ga naar het afspraak formulier. Kies uw smartphone. Selecteer het type reparatie (mogen er ook gerust meerdere zijn) en u ziet meteen de totale reparatiekosten. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€89,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€99,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€59,-
Koptelefoon aansluiting kabel
Koptelefoon aansluiting kabel
€59,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€59,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€59,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€49,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€59,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€59,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€59,-
Tril motor
Tril motor
€39,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€20,-
Trilmotor
Trilmotor
€39,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 6 reparatie Rotterdam
iPhone 6
ModelnummerA1549, A1549, A1586
Introductiejaar2014
Specificaties
Capaciteit16, 64 en 128 GB
Scherm4,7 inch 1334 x 750p
Afmetingen138.1 x 67 x 6.9 mm
Gewicht129 gram
BatterijLi-ion