Heeft u een vervelende beschadiging aan uw iPhone 13 Mini scherm of de behuizing? Slecht werkende knoppen of een batterij die te snel leegloopt? Het zijn maar enkele van de problemen die bij intensief gebruik of na verloop van tijd bij een iPhone 13 Mini kunnen voorkomen. Gelukkig hoeft u voor reparatie uw telefoon niet naar Apple op te sturen, maar kan dat tegenwoordig gemakkelijk en snel bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone problemen binnen slechts 30 minuten. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet zitten, maar laat het tegen een zeer scherp tarief herstellen. Maak snel online een afspraak! LET OP: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 13 Mini komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding Lees verder

iPhone 13 Mini reparaties in Rotterdam

Omdat een iPhone vaak intensief gebruikt wordt, is het niet gek dat deze een keer valt of sporen van slijtage begint te vertonen. Het scherm, de achterkant en de batterij zijn iPhone 13 Mini onderdelen die wij regelmatig vervangen en waar wij veel ervaring mee hebben. Ook voor andere problemen met uw iPhone 13 Mini kunt u uiteraard bij ons terecht. Een iPhone scherm vervangen of de complete  achterkant vervangen zorgt ervoor dat uw telefoon er weer helemaal als nieuw uitziet. Ook een batterij vervanging geeft uw telefoon weer een heel nieuw leven. We maken bij de reparatie altijd gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Bovendien krijgt u 12 maanden extra garantie op de vervangen onderdelen.

iPhone 13 Mini moederbord reparatie

Heeft uw iPhone 13 Mini moederbord problemen? Kom naar iPhone Kliniek Rotterdam voor hulp. Het moederbord is het hart van uw telefoon, essentieel voor een goede werking. Onze gekwalificeerde technici zijn ervaren in het oplossen van moederbord problemen specifiek voor de iPhone 13 Mini. We behandelen uiteenlopende problemen, van elektrische fouten tot connectiviteitsproblemen. Ons doel is om uw toestel snel en zorgvuldig te repareren, waarbij we de beste tools en kwalitatief sterke onderdelen gebruiken. Voor betrouwbare iPhone 13 Mini moederbord reparatie, kiest u voor iPhone Kliniek. We zetten ons in voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw telefoon en zorgen voor uw tevredenheid.

Reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Reparaties aan uw iPhone worden vakkundig en snel door een gespecialiseerde monteur uitgevoerd. Bij iPhone Kliniek neemt u plaats aan de reparatietafel terwijl de reparateur met uw telefoon bezig is. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waardoor een probleem veroorzaakt wordt? Ook dan bekijken wij uw iPhone 12 Mini graag om te kijken wat er aan de hand is. Onze specialisten herkennen de meeste iPhone 11 problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

iPhone Kliniek Rotterdam

iPhone Kliniek heeft twee vestigingen in Rotterdam. U bent van harte welkom in Rotterdam Centrum of Alexandrium. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen en dat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten loopt. Vergeet niet de inboedel of reisverzekering te raadplegen. Mogelijk wordt uw schade gedekt door de verzekering wat enorm in de kosten scheelt. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Zien we u binnenkort? Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€159,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€269,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€219,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€129,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€129,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€379,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€99,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 13 Mini reparatie
iPhone 13 Mini
ModelnummerA2628
Scherm5.4 inch OLED-Display
ChipA15 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
introductiejaar2021
BatterijLi-ion