MacBook Moederbord reparatie

Is het probleem met uw MacBook niet verholpen met een nieuwe onderdeel of komt het probleem telkens terug na de reparatie? Dit kan meestal te maken hebben met het moederbord van uw MacBook. Dit kan meestal beschadigd raken door kortsluiting, waterschade of harde val/stootschade. Het moederbord is de brain van uw MacBook als het ware die ervoor zorgt dat alle onderdelen goed worden aangestuurd. Een MacBook kost al een vermogen bij aanschaf en het zou zonde zijn als dit niet meer werkt door een mankement op het moederbord. Met een moederbord reparatie blijft uw toestel is meeste gevallen gespaard en hoeft u dus geen nieuwe te kopen. Bij iPhoneKliniek voeren wij al jaren hoogwaardige micro soldeer reparaties uit op alle soorten iMac’s en MacBook’s.

MacBook moederbord zakelijke oplossing

iPhone Kliniek is de specialist in het repareren van MacBook & iMac moederborden. Al jaren repareren wij ook voor andere reparatie bedrijven die niet uitkomen met bepaalde reparaties. U kunt uw MacBook zakelijk aanmelden voor reparatie. Neem contact op voor de mogelijkheden en scherpe prijzen.

Welke moederbord reparaties kunt u van ons verwachten

Al onze moederbord reparaties worden uitgevoerd door onszelf en zijn dus in meeste gevallen binnen 1 a 2 dagen klaar. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven ook 12 maanden garantie op al onze moederbord reparaties.

  • MacBook moederbord reparatie
  • iPhone moederbord reparatie
  • iPad Moederbord reparatie

Prijzen voor Moederbord reparaties die het meest voorkomen.

Hieronder een aantal moederbord reparaties die het vaakst voorkomen bij een MacBook. De prijzen zijn gebaseerd op meest voorkomende problemen en kunnen dus afwijken als de oplossing ingewikkelder blijkt te zijn. Ook heeft het model een effect op de prijs, omdat elke moederbord weer anders is ingedeeld. Uiteraard krijgt u bij ons altijd van te voren een prijsopgave. Hierdoor komt u dus nooit voor een verassing te staan!

Model

Omschrijving van het probleem

Prijs indicatie

MacBook Laad
Chip Reparatie

Uw MacBook loopt na meerdere batterij reparaties nog steeds snel leeg of gaat helemaal niet aan. MacBook laadt niet op met een nieuwe oplaadpunt of wordt warm tijdens het opladen. Uw laadchip is defect! Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van imitatie laders of waterschade.

€249

MacBook
videokaart
Reparatie

Beeld werkt nog steeds niet of onstabiel na het vervangen van een nieuwe scherm. U krijgt gekleurde strepen door het scherm heen of MacBook start niet helemaal door. Uw Videokaart Chip is defect! Dit komt vaak voor doordat uw MacBook overhit is geraakt of waterschade heeft gehad.

€299

MacBook Audio Chip Reparatie

Er komt geen geluid uit de speakers of koptelefoon wordt niet herkent. Uw Audio Chip is defect. Dit komt meestal door gebruik van een verkeerd audio jack of waterschade.

€249

MacBook
Connector
Reparatie

Een willekeurig connector op het moederbord die defect is geraakt
of is verbrand, omdat er een kortsluiting is geweest. Een derde partij heeft tijdens een reparatie een connector beschadigd.
Ook waterschade kan hier meestal een oorzaak van zijn door middel van een kortsluiting.

€249

MacBook
Backlight
Reparatie

Uw MacBook geeft geen beeld met een nieuwe scherm.
U hoort het nog aangaan en er komen geluiden uit. Uw Backlight chip is defect! Een imitatie scherm is gebruikt tijdens de reparatie, waardoor kortsluiting is ontstaan. Een reparatie door derden is niet vakkundig uitgevoerd, waardoor er kortsluiting is ontstaan. Komt ook vaak voor door waterschade.

€249

Reparatie Opsturen.

Als u niet in de gelegenheid bent om uw iPhone, iPad, Macbook zelf af te geven, kunt u het ook opsturen. Wij zullen het weer gerepareerd naar u retourneren! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 02 93 Ook kunt u rechtstreeks ”toestel opsturen formulier” invullen en uw toestel gratis verzekerd opsturen.

Moederbord Reparatie verzekeringswerk & Garantie.

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen, omdat het thuis is gebeurd? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam Centrum of Alexandruim, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 02 93