MacBook Moederbord Reparatie bij iPhone Kliniek Rotterdam

Waarom kiezen voor iPhoneKliniek Rotterdam?

Als uw MacBook niet meer de betrouwbare machine is die het ooit was, ondanks eerdere reparaties of het vervangen van componenten, dan bent u bij iPhone Kliniek Rotterdam aan het juiste adres. Wij begrijpen dat uw MacBook een onmisbaar onderdeel is van uw dagelijks leven of werk. Daarom specialiseren wij ons in hoogwaardige moederbord reparaties om uw MacBook weer in topconditie te krijgen. Onze vlotte service, duidelijke tarieven en 12 maanden garantie zorgen voor een zorgeloze herstelervaring. Onze deskundige technici staan altijd voor u klaar.

 

Waarom een goed werkend moederbord onmisbaar is

Het moederbord is het technologische zenuwcentrum van uw MacBook, verantwoordelijk voor het beheer van elektriciteit, datastromen en communicatie tussen alle componenten. Een defect moederbord kan leiden tot allerlei problemen. Bij het ervaren van een of meerdere van deze symptomen is het raadzaam om zo snel mogelijk een diagnose te laten stellen:

 • Opstartproblemen: De MacBook start niet op of bevriest tijdens het opstartproces.
 • Prestatieproblemen: Algehele vertraging en slechte systeemprestaties.
 • Verbindingsproblemen: Instabiele of niet-werkende Wi-Fi en Bluetooth verbindingen.
 • Oplaadproblemen: De batterij laadt niet goed op of helemaal niet.
 • Beeldschermproblemen: Flikkerend scherm, vreemde kleuren of zelfs een volledig zwart scherm.
 • Geluidsproblemen: Geen geluid, vervormd geluid of microfoon problemen.
 • Data-verlies: Problemen met het opslaan of ophalen van data van de harde schijf.
 • Softwareproblemen: Frequent crashen van applicaties of het besturingssysteem zelf.
 • Oververhitting: De MacBook wordt extreem warm, zelfs bij licht gebruik.
 • Volledige uitval: In het ergste geval kan de MacBook volledig stoppen met werken.

 

Onze service en aanpak

We realiseren ons dat een niet-werkende MacBook uw dag ernstig kan verstoren. Onze aanpak is daarom gericht op snelheid, betrouwbaarheid en transparantie. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche, is uw MacBook bij ons in betrouwbare handen.

 • Snelle Reparatie: De meeste moederbord reparaties zijn binnen 1-2 werkdagen voltooid.
 • Kwaliteitsbelofte: Wij gebruiken alleen originele onderdelen en bieden 12 maanden garantie op moederbord reparaties.
 • Kostentransparantie: We geven een duidelijke prijsopgave vooraf, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Prijsinformatie: Wat u kunt verwachten

De prijs voor een moederbord reparatie is afhankelijk van het MacBook-model en de ernst van de schade. We geven u daarom altijd een heldere en eerlijke prijsindicatie. Zo bent u goed geïnformeerd voordat u besluit tot een reparatie. Hier kunt u een lijst vinden met de meest gangbare moederbord reparaties voor MacBooks:

 

Model

Probleemomschrijving

Prijs indicatie

MacBook Laad
Chip Reparatie

Ondanks eerdere batterijvervangingen ervaart uw MacBook nog steeds een snelle batterijontlading of weigert zelfs op te starten. Het apparaat laadt niet op bij gebruik van een nieuw oplaadpunt en wordt heet tijdens het oplaadproces. De oorzaak is een defecte laadchip, een probleem dat vaak ontstaat door het gebruik van niet-originele laders of waterschade.

€249

MacBook
videokaart
Reparatie

Ondanks een nieuw scherm blijft het beeld instabiel of verschijnen er gekleurde strepen. Ook kan het zijn dat uw MacBook niet volledig opstart. Dit wijst op een defecte videokaart chip, een issue dat vaak ontstaat door oververhitting of waterschade aan uw MacBook.

€299

MacBook Audio Chip Reparatie

Geen geluid via de speakers en de koptelefoonaansluiting wordt niet gedetecteerd. Dit duidt op een defecte audiochip, vaak veroorzaakt door het inpluggen van een ongeschikte audiojack of door waterschade.

€249

MacBook
Connector
Reparatie

Een defecte of verbrande connector op het moederbord is vaak het gevolg van een elektrische kortsluiting. Dit kan gebeuren door onvakkundige reparaties van derden of door waterschade die tot kortsluiting heeft geleid.

€249

MacBook
Backlight
Reparatie

Uw MacBook scherm blijft donker, hoewel u nog wel opstartgeluiden hoort. Dit wijst op een defecte backlight-chip. Dit kan gebeuren als er een niet-origineel scherm is geplaatst, wat kortsluiting heeft veroorzaakt. Ook een ondeskundige reparatie door een derde partij kan tot kortsluiting leiden. Waterschade is eveneens een veelvoorkomende oorzaak.

€249

 

Aanvullende Services

Reparatie opsturen

Kan u uw MacBook niet zelf afleveren in onze winkel? Geen nood. Onze verzenddienst biedt u de mogelijkheid uw apparaat zorgeloos naar ons toe te sturen. We repareren het en sturen het veilig terug.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons online contactformulier of bel ons op 010 260 02 93. Ook kunt u meteen het Verzekerde Verzending Formulier’ invullen voor een zorgeloze verzending.

Verzekering & Garantie

Veel van onze reparaties kunnen mogelijk vergoed worden door uw inboedelverzekering, vooral als de schade in huis is ontstaan. Bezoek ons op een van onze Rotterdamse locaties voor een persoonlijke offerte, zodat u de kosten gemakkelijk kunt claimen bij uw verzekeringsmaatschappij. Heeft u hier vragen over? Wij staan voor u klaar via ons contactformulier of op 010 260 02 93.

Door voor iPhoneKliniek Rotterdam te kiezen, profiteert u van onze snelle en betrouwbare dienstverlening. Met jarenlange expertise in moederbordreparaties lossen we al uw MacBook-problemen op.