Eindelijk een oplossing voor uw kapotte iPad! Of u nu e-mails wilt checken, een dansende kat wilt filmen of een serie wilt kijken op de iPad, een defecte iPad is erg vervelend. Maar geen zorgen, want met onze professionele reparatieservices bent u snel weer online. Kom voor een snelle en betrouwbare iPad Air 2 reparatie naar de iPhone Kliniek en laat onze getrainde technici er een blik op werpen, tien tegen één dat wij u snel weer op weg kunnen helpen. Neem contact op voor de mogelijkheden of loop binnen in de winkel. Lees verder

iPad Air 2 reparatie bij iPhone Kliniek

Erger u niet te lang aan een kapotte iPad maar laat hem repareren door de iPhone Kliniek. Dé specialist op het gebied van iPad reparaties. Van iPad Air tot iPad mini en iPad Pro: Breng ze gerust langs. Ons personeel beschikt over de juiste kwalificaties en is Apple gecertificeerd. Bovendien gebruiken we ook voor de schermreparaties altijd originele onderdelen die goed zijn gekeurd door Apple waardoor u kunt blijven beschikken over de garantie en een optimale werking van de iPad.

Reparatie iPad Air 2 scherm

Is het glas van het iPad scherm gebroken? Reageert het touchscreen nergens meer op? Wat de reden ook is dat uw iPad reparatie nodig heeft, stel het vooral niet te lang uit, maar schakel een professioneel herstelbedrijf in. Dat gaat u op de lange termijn geld schelen. Wij bieden standaard een zeer snelle service. Zo vervangen we ook het glas van uw iPad binnen 30 minuten, u kunt er dus op wachten. Plan online uw afspraak in, wij helpen u graag! Dit geldt voor alle soorten iPad reparatie, maar ook voor reparaties aan uw iPhoneMacBookiPod of Apple Watch.

iPad Air 2 scherm reparatie kosten

Over kosten doen wij nooit moeilijk. De kosten voor een scherm reparatie laten uitvoeren is inclusief de kosten voor het nieuwe frontglas en BTW. Ook de tarieven van alle andere reparaties zijn inzichtelijk via de website. Selecteer uw device, geef aan welke reparaties nodig zijn en de totale reparatiekosten verschijnen meteen in beeld. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

Verschillende soorten iPad Air 2 reparaties

Door de jaren heen hebben wij al heel wat verschillende iPad reparaties en problemen langs zien komen. Met stip op 1 staan reparaties van het glas, op de voet gevolgd door een versleten batterij vervangen. Hiervan doen onze monteurs er elke dag wel een paar. Verder zijn dit een aantal veelvoorkomende reparaties:

  • Scherm reparatie/Gebarsten scherm of touchscreen reageert niet meer.
  • Vervanging van de batterij/accu.
  • Oplaadpunt kapot. iPad laadt niet meer op.
  • Probleem met het moederbord.
  • Vastzittende of defecte knoppen/Home button of aan/uit knop doet niks meer.
  • Waterschade schoonmaak.
  • Beschadiging achterkant/backcover/behuizing.
  • Camera problemen.
  • Oplader aansluiting/Defecte oplaadpoort.

iPad Air 2 reparatie in Rotterdam of stuur op

In de regio Rotterdam zijn wij een vertrouwd adres als het gaat om snel uitvoeren van reparaties aan uw toestel. Klanten van buiten de regio maken veelal gebruik van de mogelijkheid om hun device op te sturen. Daarvoor rekenen wij geen extra kosten en u heeft uw iPad binnen no-time weer terug. Reken er op dat u enkele dagen zonder moet doen. Plan online uw afspraak in en wij helpen u verder per e-mail.

iPad Air 2 glas reparatie

Swipen als een pro gaat net wat minder lekker op een iPad waarvan het glas gebroken is of waarvan het beeld vol zit met zwarte vlekken of verticaal gekleurde strepen. In die gevallen is het verstandig om er een professional naar te laten kijken. Vervanging van het kapotte scherm door een nieuw scherm is niet alleen verstandig, maar als u het ons vraagt zelfs noodzakelijk. Te lang doorwerken op een kapotte iPad kan ervoor zorgen dat er meer beschadigingen ontstaan waardoor u uiteindelijk meer geld kwijt bent. Doe uzelf dus een plezier en kom langs voor het snel en betrouwbaar laten vervangen van het oude glas. Lees minder

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€239,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€129,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€99,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€129,-
Home button werkt niet meer
Home button werkt niet meer
€99,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPad Air 2 reparatie Rotterdam
iPad Air 2 specificaties
Scherm9.7 inch 2048 x 1536 p
Afmetingen240 x 169.5 x 6.1 mm
Gewicht437 gram
BatterijLi-ion