iPhone XS reparatie bij iPhone Kliniek

Is uw iPhone XS aan een reparatie toe? Bij iPhone Kliniek Rotterdam begrijpen we hoe belangrijk uw telefoon is. Om u te helpen hebben we verschillende reparatiediensten. Of het nu gaat om een gebarsten scherm of een batterij die niet meer meegaat, onze experts staan klaar om deze problemen efficiënt en vakkundig op te lossen. Onze diensten omvatten iPhone XS scherm reparatie en iPhone XS Max batterij vervangen, uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsnormen. We streven ernaar om uw iPhone XS zo snel mogelijk te herstellen met premium onderdelen, waarbij onze focus ligt op duurzaamheid en klanttevredenheid.      

Lees verder 

iPhone XS scherm reparatie

Is uw iPhone XS scherm beschadigd? Onze iPhone XS scherm reparatie service biedt een snelle oplossing voor elk type schade. We hanteren transparante iPhone XS reparatie kosten, zodat u precies weet wat u betaalt. Ons team van deskundige technici zorgt ervoor dat uw iPhone XS scherm vervangen wordt met precisie, waardoor de touchscreen-functionaliteit en beeldkwaliteit hersteld worden. Daarnaast gebruiken we alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit om de duurzaamheid van uw gerepareerde scherm te waarborgen. Met onze service bent u verzekerd van een scherm dat niet alleen gerepareerd is, maar ook langdurig mee zal gaan.

iPhone XS Max batterij vervangen

Met onze iPhone XS Max batterij vervangingsservice verlengen we niet alleen de levensduur van uw toestel, maar verbeteren we ook de algehele prestaties. Wij gebruiken uitsluitend batterijen van topkwaliteit die garant staan voor een langdurige en betrouwbare werking. Ons team zorgt voor een vakkundige vervanging, waarbij we tevens de compatibiliteit met uw iPhone XS Max grondig controleren om optimale prestaties te verzekeren. Bovendien geven we advies over hoe u de levensduur van uw nieuwe batterij kunt maximaliseren, wat bijdraagt aan een langere en efficiëntere gebruiksduur van uw toestel. Kies voor onze iPhone XS Max batterij vervangingsservice en ervaar een merkbaar verschil in het dagelijks gebruik van uw iPhone.

iPhone XS achterkant vervangen

De achterkant van uw iPhone XS is cruciaal voor zowel het uiterlijk als de bescherming. Onze iPhone XS achterkant vervangen service herstelt niet alleen de schoonheid van uw toestel, maar biedt ook stevige bescherming tegen toekomstige schade. Wij zorgen dat uw iPhone XS er weer uitziet als nieuw, terwijl we de duurzaamheid en veiligheid van het apparaat garanderen. Bij het vervangen van de achterkant gebruiken we materialen van de hoogste kwaliteit die perfect passen bij het originele ontwerp van uw iPhone XS. Dit proces verzekert niet alleen een esthetische vernieuwing, maar versterkt ook de structurele integriteit van uw toestel. 

iPhone XS moederbord reparatie

Bij iPhone Kliniek Rotterdam begrijpen we het belang van het moederbord voor uw iPhone XS. Het is het kloppende hart van uw apparaat en is verantwoordelijk voor het goed functioneren ervan. Daarom zijn we gespecialiseerd in iPhone XS moederbord reparaties. Onze hoogopgeleide technici hebben de expertise om zelfs de meest complexe moederbord problemen op te lossen, of het nu gaat om stroomvoorziening of connectiviteitsproblemen. We streven naar een snelle en effectieve reparatie, waarbij we geavanceerde gereedschappen en hoogwaardige onderdelen gebruiken. Kies voor onze betrouwbare service en vertrouw op een nauwkeurig moederbord reparatie van uw iPhone XS. 

Waarom kiezen voor iPhone Kliniek Rotterdam?

Bij iPhone Kliniek onderscheiden onze reparatiediensten zich door uitstekende vakbekwaamheid en een sterke focus op klanttevredenheid. We hanteren de nieuwste technologieën en methodes om te garanderen dat elke reparatie, van schermvervanging tot batterijvervanging, aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Ons team van deskundige technici, met uitgebreide ervaring in iPhone-reparaties, is in staat om snel en efficiënt elk technisch probleem aan te pakken. Enkele voordelen van het kiezen voor onze service zijn:

  • Deskundige technici: Onze technici hebben uitgebreide ervaring en expertise in het repareren van iPhones, inclusief de iPhone XS.
  • Originele onderdelen: We gebruiken alleen originele en hoogwaardige vervangende onderdelen om ervoor te zorgen dat uw iPhone XS na de reparatie optimaal presteert.
  • Snel en efficiënt: We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom streven we ernaar om de meeste reparaties snel af te ronden.
  • 12 maanden garantie: We bieden een garantie van 12 maanden op al onze reparaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken na de reparatie.

Reparatiekosten voor iPhone XS

Bij iPhone Kliniek Rotterdam hechten we veel waarde aan helderheid over de kosten. Voor elke iPhone XS scherm reparatie, iPhone XS Max batterij vervangen of iPhone XS achterkant vervangen, verstrekken wij vooraf een duidelijke offerte. Dit betekent dat u altijd een transparant overzicht heeft van de iPhone XS reparatie kosten, zonder onverwachte uitgaven. U ontvangt een gedetailleerde offerte van de kosten, zodat u precies weet waarvoor u betaalt. Bovendien streven we ernaar om concurrerende prijzen aan te bieden, zodat u de beste service krijgt voor uw geld.

Kwaliteitsgarantie en ondersteuning 

Elke reparatie aan uw iPhone XS wordt bij ons ondersteund met een garantie, wat onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid benadrukt. Vertrouw op onze bekwame technici voor een zorgvuldige en deskundige reparatie. We staan achter ons werk en bieden een garantieperiode aan, waarmee we bevestigen dat uw iPhone XS na reparatie betrouwbaar functioneert. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning na de reparatie, zodat u altijd op ons kunt rekenen voor verdere hulp of advies. Met deze aanpak garanderen we niet alleen de kwaliteit van onze reparaties, maar ondersteunen we u ook in elke stap van het proces.

Plan nu uw iPhone XS reparatie 

Voor het gemak van onze klanten bieden we meerdere opties om een iPhone XS reparatie te plannen. Maak online een afspraak, bel ons voor direct contact, of kom langs bij een van onze twee locaties in Rotterdam. Profiteer ook van onze handige aan huis service. Ons klantenserviceteam is altijd beschikbaar om u te helpen en te adviseren over uw iPhone XS scherm reparatie, batterij vervanging of achterkant vervanging. Kies voor iPhone Kliniek Rotterdam voor betrouwbare en efficiënte reparatie services, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Lees minder

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€109,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€149,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€179,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€79,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€79,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone XS Reparatie Rotterdam
iPhone XS
ModelnummerA2097,A2101
Introductiejaar2018
Specificaties
Capaciteit64, 256, 512 GB
Scherm5.8 inch 2436 x 1125
Afmetingen143,6 x 70,9 x 7,7 mm
Gewicht177 gram
BatterijLi-ion