Wij snappen heel goed dat uw geen dag zonder uw iPhone kunt. Is uw iPhone XS kapot of heeft uw iPhone XS reparatie nodig? Schakel dan de experts van de iPhone kliniek in. Bij ons wordt u toestel snel gerepareerd. Dat doen we terwijl u wacht, zodat u razendsnel weer buiten staat met een gerepareerde iPhone die zo goed als nieuw is. Bovendien binnen de garantie en altijd volgens de richtlijnen van Apple. Maak een afspraak of kom langs in de winkel! Lees verder

iPhone XS reparatie bij iPhone kliniek

Is uw iPhone XS kapot? Plan uw reparatie online in en kom langs met de kapotte iPhone op een moment dat het u het beste uitkomt. Onze reparateurs herstellen uw iPhone gegarandeerd terwijl u wacht. Bovendien altijd met originele Apple onderdelen waardoor uw garantie intact blijft. Als door Apple erkende serviceprovider zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van alle denkbare reparaties aan alle denkbare Apple devices, zowel de nieuwste iPhone 14 en 13 als de iets oudere modellen iPhone X en iPhone 8.

Veelvoorkomende reparaties:

  • iPhone XS batterij vervangen
  • Kapot scherm repareren of nieuw scherm plaatsen
  • Problemen met de oplaadpoort
  • Camera stuk
  • Face ID werkt niet meer
  • Slecht werkende lichtsensor
  • Aan- uitknop die stuk is

Ook bij andere schade of problemen die niet in het lijstje staan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem u telefoon mee en laat onze specialisten er naar kijken. Wij stellen snel een diagnose en bespreken de opties voor reparatie.

iPhone XS scherm reparatie

Het scherm van iPhones (en alle smartphones) blijft een zwakke plek. Als u even niet oplet en de iPhone laat vallen of ergens tegenaan stoot ontstaat al vrij snel een barst. Lelijk om te zien, maar soms reageert ook het touchscreen niet meer zoals het hoort. In dat geval: Meteen laten repareren om erger te voorkomen. De meeste schermen zijn prima te repareren en hoeven pas bij extreme barsten en beschadigingen te worden vervangen. Maar ook in dat geval helpen we u graag. Vervanging gebeurt altijd door een origineel Apple beeldscherm van dezelfde kwaliteit als het originele fabrieksonderdeel.

iPhone XS scherm reparatie kosten

Bekijk de kosten voor een iPhone XS scherm reparatie of een iPhone XS scherm vervangen meteen online. Selecteer bij het maken van een afspraak het type iPhone en laat weten om welke reparatie het gaat om meteen de kosten te zien. Ook wanneer u meerdere reparaties tegelijk wilt laten doen krijgt u via het formulier eenvoudig inzicht in de totale reparatiekosten. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

iPhone XS waterschade reparatie

Is de iPhone XS in het zwembad of toilet gevallen? In dat geval is heel snel actie nodig. Eerst uitzetten en dan meteen naar de iPhone kliniek. De meeste waterschade kunnen wij herstellen. Dat doen we door de iPhone en de losse onderdelen chemisch te reinigen. Onderdelen die door het vocht te ernstig beschadigd zijn moeten helaas vervangen worden. Maar geen nood, ook dat kunnen we snel (we hebben de meeste iPhone XS onderdelen op voorraad) en vakkundig voor u doen.

Reparatie iPhone XS achterkant

Is de achterkant van uw iPhone XS beschadigd? Bijvoorbeeld doordat u hem per ongeluk uit uw handen hebt laten vallen? Vervelend, want dat ziet er niet uit en doet flink afbreuk aan het strakke design van de iPhone. Onze experts adviseren om er niet te lang mee te blijven rondlopen: de iPhone kan hierdoor verder beschadigen, bijvoorbeeld doordat er vocht of vuil- en stofdeeltjes in de telefoon kunnen komen. Laat de achterkant eenvoudig repareren bij de iPhone kliniek of laat de hele iPhone XS achterkant vervangen als ‘ie helemaal niet meer te redden is. U kunt direct een afspraak inplannen of langskomen met uw iPhone.

Face id reparatie iPhone XS

Weet uw iPhone XS niet meer wie u bent? Lastig, want dan moet u waarschijnlijk steeds opnieuw inloggen met het wachtwoord wanneer u de telefoon wilt gebruiken of via Apple Pay wilt betalen. Face ID werkt dankzij de TrueDepth camera. Hierin zitten alle onderdelen die Face ID nodig heeft om goed te kunnen functioneren: De frontcamera, de IR-sensor en de rasterprojector voor de gezichtsherkenning. Sinds kort is het mogelijk om deze te laten repareren door een Apple Authorized Service Provider in plaats van dat u het hele toestel meteen moet omruilen. Kom langs en we zoeken graag voor u uit waarom Face ID niet meer goed werkt.
iPhone XS moederbord reparatie

Moederborden zijn kwetsbare en essentiële onderdelen van iPhones en zorgen ervoor dat alle hardware in de iPhone goed functioneert. Als uw moederbord defect is kunt u dan ook last hebben van veel verschillende problemen: Van een niet werkende WiFi verbinding tot moeilijkheden bij het opladen en van batterij problemen tot een Sim-kaart die niet herkend wordt. Een moederbord repareren is een uitdaging, maar het is goed mogelijk. Vooral wanneer onze gespecialiseerde reparateurs ermee aan de gang gaan.

iPhone XS scherm reparatie prijs

Ondanks onze snelle service (binnen 30 minuten plaatsen wij een nieuw scherm) werken wij voor scherpe tarieven. Bekijk ze snel bij het maken van een afspraak, in het formulier ziet u meteen wat een nieuw scherm u gaat kosten.

iPhone XS achterkant reparatie kosten

Ook de kosten voor het repareren van de achterkant van uw iPhone XS ziet u direct bij het inplannen van uw afspraak. Selecteer uw iPhone en het type scherm reparatie en de totaalprijs verschijnt meteen in beeld.

Hieronder vindt u de iPhone XS reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone XS reparatie.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

XS reparatie

Is uw iPhone stuk gegaan door een val of werkt deze niet meer naar behoren, iPhone Kliniek repareert dit snel en vakkundig. De iPhone XS reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten repareren, zodat u uw iPhone niet lang hoeft te missen. Loop niet te lang rond met een kapot toestel en voorkom meer schade. Na uw iPhone reparatie in Rotterdam en omstreken bent u verzekerd van een iPhone waar u zonder zorgen van kunt genieten.

XS scherm vervangen

Is uw scherm kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPhone scherm laten vervangen. Wij kunnen uw kapotte glas perfect herstellen binnen 30 minuten. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact op met ons om uw iPhone XS scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht!

Over iPhone XS

Deze iPhone XS heeft een prachtige OLED-scherm met haarscherpe resolutie. Onder de motorkap is de nieuwe Apple A12 chipset aanwezig, hiermee is de XS nog krachtiger dan zijn voorganger. Uiteraard heeft het toestel ook weer een set zeer goede camera’ met 12 megapixel. De hoofdcamera schiet mooie heldere foto’s en kan onder andere filmen in 4K, 60 frames per seconde en slow motion. In plaats van een vingerafdrukscanner gebruikt deze iPhone een Face ID en maakt een 3D scan van je gezicht.

Garantie & Verzekering

iPhone Kliniek garandeert u van originele Apple onderdelen. Daarnaast werkt iPhone Kliniek met gecertificeerde monteurs om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Aan alle reparaties geldt bij ons twaalf maanden garantie. Vergeet nieuw om uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen, in meeste gevallen bent u verzekerd voor de schade aan uw toestel. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€109,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€179,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€179,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€79,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€79,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone XS Reparatie Rotterdam
iPhone XS
ModelnummerA2097,A2101
Introductiejaar2018
Specificaties
Capaciteit64, 256, 512 GB
Scherm5.8 inch 2436 x 1125
Afmetingen143,6 x 70,9 x 7,7 mm
Gewicht177 gram
BatterijLi-ion