Niemand wil graag lang zonder smartphone zitten. Wanneer uw telefoon beschadigd is, is het beste wat u kunt doen een bezoekje aan de iPhone kliniek brengen en ons uw iPhone 6 Plus reparatie laten uitvoeren. Bij ons wordt uw defecte toestel dezelfde dag, en in 90% van de gevallen binnen 30 minuten vakkundig voor u gerepareerd. Als Apple gecertificeerd reparatie bedrijf werken wij bovendien volgens de richtlijnen van Apple en gebruiken wij voor onze reparaties uitsluitend originele onderdelen. Dit betekent dat uw iPhone blijft werken zoals het hoort en dat de fabrieksgarantie intact blijft. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet. Gewoon binnenlopen kan namelijk ook. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Lees verder

iPhone 6 Plus reparatie Rotterdam op stuur op

Voor een snelle en vakkundige iPhone 6 Plus reparatie moet u bij iPhone Kliniek zijn. U maakt een afspraak om langs te komen op een dag en tijdstip dat het u het beste schikt, neem een kopje koffie en onze experts gaan met uw toestel aan de slag. De meeste van onze klanten komen uit de regio Zuid-Holland, dat wil zeggen Rotterdam, Schiedam, Dordrecht en omgeving. Maar steeds meer (zakelijke) klanten kiezen er voor om device naar ons op te sturen. Dat is snel en eenvoudig. U stuurt uw toestel op. Na ontvangst repareren wij hem voor u en dan gaat uw iPhone zo snel mogelijk weer retour. In de meeste gevallen is dit dezelfde dag nog. Gebruik maken van de opstuur service? Meld uw reparatie meteen aan en wij sturen instructies per mail. Dit geldt voor alle iPhone reparaties, maar ook voor reparaties aan uw iPad, Mac, Apple Watch of iPod.

iPhone 6 Plus reparatie bij iPhone Kliniek

Door onze jarenlange ervaring en doordat al ons personeel Apple gecertificeerd is mogen wij ons dé specialist noemen op het gebied van Apple reparaties. Bij ons kunt u met ieder type iPhone en vrijwel ieder probleem langskomen. Van een scherm vervangen, een kapotte microfoon repareren tot problemen met het touchscreen oplossen. Allemaal geen probleem voor de experts van de iPhone kliniek. En doordat wij altijd de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen we u snel helpen, zonder dat we eerst moeten wachten tot de onderdelen binnen zijn. Sneller kan bijna niet!

Dit zijn een paar van onze veelvoorkomende iPhone reparaties:

 • Scherm reparatie: van gebarsten glas tot touchscreen dat niet meer reageert.
 • Batterij vervangen: Na verloop van tijd moet bijna iedere smartphone eraan geloven, vervanging van de oude batterij door een nieuwe.
 • Waterschade herstellen: Door chemische reiniging is een groot deel van de waterschade te verhelpen.
 • Problemen met het geluid: U bent onverstaanbaar voor uw gesprekspartner of hoort de telefoon niet meer over gaan.
 • Camera: De camera produceert alleen nog wazige foto’s of het beeld blijft zelfs helemaal op zwart.

Maar ook als u een ander probleem met de iPhone heeft kunt u bij ons terecht. Daarnaast doen wij onderhoud en helpen we u ook met het oplossen van softwarematige problemen. Neem direct contact op of plan meteen uw afspraak in.

iPhone 6 Plus scherm reparatie

Wie heeft z’n smartphone nog nooit laten vallen? Bijna niemand. Daarom behoort reparatie van een gebarsten, gebroken of beschadigd scherm tot onze meest uitgevoerde reparaties. Is uw iPhone 6 Plus scherm kapot en wilt u het display van uw iPhone vervangen? Dit kan bij de iPhone kliniek. Wij kunnen het kapotte glas perfect herstellen. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van de iPhone 6 Plus door een gloednieuw, origineel exemplaar. Neem contact met ons op om uw scherm voor een scherpe prijs te laten maken. Natuurlijk plaatsen wij ook uw nieuwe scherm terwijl u wacht!

iPhone 6 Plus scherm reparatie kosten

Benieuwd naar de kosten voor schermreparatie? Onze scherpe tarieven zijn transparant en duidelijk. Ga naar ‘Maak afspraak’ en meld uw reparatie aan. Selecteer uw iPhone uit de lijst en kies uw gewenste reparatie. Daar ziet u meteen onze tarieven.

Schermreparatie van een iPhone 6 plus kunt u onderstaand berekenen.

iPhone 6 Plus glas reparatie

Zeg vaarwel tegen het gebarsten glas van de iPhone en kies ervoor om uw iPhone 6 Plus scherm door ons te laten herstellen. Maak een afspraak of kom gewoon eens langs. Onze winkel in Rotterdam is 7 dagen per week geopend.

iPhone 6 Plus oorspeaker reparatie

Heeft u problemen met de oorspeaker van uw iPhone? Dan kan het zijn dat uw oorspeaker/luidspreker defect is. Dit merkt u door:

 • U kunt u gesprekspartner niet of minder goed verstaan.
 • Tijdens het bellen hoort u veel ruis of harde, soms krakende geluiden.

Ook wanneer uw andere problemen heeft met het geluid van uw iPhone mag u ons inschakelen. Denk dan aan:

 • U hoort de ringtone niet meer.
 • Handsfree bellen lukt niet.
 • Geen geluid als u filmpjes opneemt.
 • U kunt geen muziek meer afspelen.
 • De speaker produceert ruisende geluiden.

Als u deze of andere problemen met het geluid ervaart bent u bij ons aan het juiste adres. Herstel van de oorspeaker en de microfoon is gelukkig een relatief eenvoudige reparatie. Kom langs en wij lossen alle geluidsproblemen voor u op. Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€99,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€99,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€59,-
Koptelefoon aansluiting kabel
Koptelefoon aansluiting kabel
€59,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€59,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€59,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€49,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€59,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€59,-
Tril motor
Tril motor
€39,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€20,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€39,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 6 reparatie Rotterdam
iPhone 6 Plus
ModelnummerA1522, A1524
Introductiejaar2014
Specificaties
Capaciteit16, 64 en 128 GB
Scherm5,5 inch 1920 x 1080p
Afmetingen158,1 x 77,8 x 7.1 mm
Gewicht172 gram
BatterijLi-ion