Als iMac liefhebber heb jij natuurlijk een iMac in huis. Dankzij het strakke design zijn ze prachtig om te zien en leveren ze prestaties waar je je vingers bij aflikt. Werken op een iMac is dan ook niets minder dan puur genot. Totdat ‘ie op een dag opeens niet meer zo goed functioneert. In dat geval is je iMac aan reparatie toe. Voor een vakkundige en snelle iMac reparatie schakel je de iPhone kliniek in. Wij repareren iedere iMac direct. Met originele Apple onderdelen. Terwijl je erop wacht. Maak nu je afspraak online of via Whatsapp. Lees verder

iMac reparatie bij iPhone kliniek

De iPhone kliniek krijgt iedere iMac weer aan de praat, van de eerste generaties tot de laatste modellen en van de 21.5 inch variant tot de 27 inch iMac. Welke iMac je hebt, maakt ons niet uit. Wij kunnen iedere iMac reparatie uitvoeren. Wij werken zorgvuldig en gebruiken bij ons werk uitsluitend originele Apple onderdelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze monteurs zijn bovendien Apple gecertificeerd waardoor de garantie intact blijft. Neem contact op voor de mogelijkheden.

iMac reparatie Rotterdam of opsturen

In en om Rotterdam kun je altijd bij de iPhone kliniek terecht. Bij al onze vestigingen kun je vlak bij parkeren en we kunnen je meestal meteen helpen. Mocht je daar zeker van willen zijn dan kun je het best even een afspraak voor reparatie inplannen. En wanneer langskomen geen optie is, maak je gewoon gebruik van de opstuur service. Geef het aan bij het afsprakenformulier en we sturen je verdere instructies per e-mail. Ook als je je iMac opstuurt helpen we je snel: In de meeste gevallen zit je maar een paar dagen zonder iMac en sturen we de iMac binnen een dag weer retour. In zeldzame gevallen duurt de reparatie langer, maar dan laten we je dit meteen weten. De opstuur service geldt voor alle Apple producten zoals de iPhone, iPad, iPod en de Apple Watch reparaties.

iMac scherm vervangen

Ook wanneer je een ernstige beschadiging aan het scherm van je iMac hebt kan de iPhone kliniek je verder helpen. Het scherm van een iMac kunnen we gelukkig relatief simpel voor je vervangen. Natuurlijk zetten we een 100% origineel Apple scherm terug. En ben je verzekerd dan regelen we een factuur voor de verzekering zodat je de reparatie makkelijk kunt declareren.

iMac repareren

Veel voorkomende reparaties zijn het herstellen van een defect moederbord, een kapotte videokaart of opstartproblemen verhelpen. Ook voor overige reparaties kun je ons altijd inschakelen. Bijvoorbeeld in het geval van een kapot scherm of luidsprekers, als je waterschade hebt, oververhitting, een SSD upgrade wilt laten uitvoeren of als je niet precies weet wat er aan de hand is. Maar ook bij softwareproblemen of onderhoud kunnen wij je helpen.

iMac moederbord reparatie

In veel gevallen kan een defect moederbord relatief eenvoudig gerepareerd worden, ook al wordt vaak gedacht dat een kapot moederbord een enkeltje naar de Apple store betekent. Voor reparatie van je iMac moederbord zit je in ieder geval goed bij de iPhone kliniek: Wij hebben ervaring met de reparatie van alle Apple moederborden, van iMac tot MacBook.

Je kunt op verschillende manieren merken dat er iets is met het moederbord, maar het is niet altijd meteen duidelijk dat het om een moederbord probleem gaat. Er kunnen verticale bewegende strepen in beeld verschijnen, het beeld kan traag verversen en in sommige gevallen blijft het scherm zwart. Ook kunnen bijvoorbeeld de harde schijf en USB poorten minder goed functioneren of reageert de iMac traag. Vermoed je dat jij een moederbord probleem hebt? Laat het ons weten en plan een afspraak in voor onderzoek of reparatie.

iMac reparatie Rotterdam

iMac reparatie laat je natuurlijk bij iPhone Kliniek in Rotterdam doen. Hier werken uitsluitend monteurs met de expertise en kennis van Apple producten. iPhone Kliniek geeft dan ook 12 maanden garantie op een alle iMac reparatie. Actuele en heldere prijsopgave staat op onze website te vinden. Kom je liever naar onze winkel op Westblaak 24 of bij Kleine Beer 9 in Rotterdam, iPhone Kliniek is 7 dagen in de week open! Wij repareren ook overige Mac modellen. Neem hiervoor contact op via de contactpagina of bel met 010 260 0293.

iMac scherm vervangen

Is het scherm van je iMac kapot? Laat dan je iMac scherm vervangen. Dit doe je natuurlijk bij iPhone Kliniek. Zodra wij jouw scherm vervangen ziet je iMac er weer als nieuw uit. Je iMac scherm vervangen is veel goedkoper dan een nieuwe iMac kopen. Daarom raden we je altijd aan om even langs te komen. Wij onderzoeken de iMac gratis en bekijken dan wat de kosten zullen zijn. Dat is de service van iPhone Kliniek.

Mac werkt niet meer

Je iMac repareren laat je bij iPhone Kliniek doen. Verder kun je bij ons terecht voor service en onderhoud aan Apple producten zoals de iPhone, iPad, iPod, Mac mini.
Daarnaast ben je bij iPhone Kliniek aan het juiste adres voor onderdelen en accessoires voor allerlei gadgets, zoals telefoons. Van alle grote merken hebben we wel hoesjes, onderdelen en doen we reparatie. Steeds meer tevreden klanten weten hun weg te vinden naar ons filiaal, onze website en ons verzendadres. Zo helpen we Nederland online te blijven. Heb je vragen over ons of over een product?

Garantie en verzekering voor iMac reparaties

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor uw iMac. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw iMac krijgt u bij ons 12 maanden garantie.  Meeste schade aan uw iMac is gedekt door uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u bij ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons vandaag nog op 010 260 02 93  voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een reparatie in Rotterdam.

Lees minder