iPhone Kliniek Rotterdam

Is uw iPad 10.9-inch defect? Bij iPad Reparatie Rotterdam bundelen we onze technische knowhow met efficiënte service om uw iPad 10.9-inch snel en deskundig te repareren. Met ruim een decennium aan ervaring zijn we niet alleen een autoriteit op het gebied van reparaties, maar ook pioniers in duurzaamheid. Of u nu te maken heeft met schermdefecten, batterijproblemen of softwarekwesties, ons vakkundige team staat klaar om een oplossing te bieden. We weten dat uw iPad een essentieel deel van uw dagelijkse routine is, daarom streven we ernaar om reparaties van topkwaliteit te leveren, meestal binnen één dag.

Lees verder

iPad 10.9-inch reparatie bij iPhone Kliniek Rotterdam

Is uw iPad 10.9-inch toe aan een reparatie? Bij iPhone Kliniek Rotterdam hebben we de ervaring en technische deskundigheid om uw tablet weer als nieuw te maken. Als een bedrijf met meer dan een decennium aan expertise, zijn we uw betrouwbare partner voor zowel reparaties als duurzame oplossingen.

Deskundig in Apple reparaties
Onze hooggekwalificeerde technici zijn gespecialiseerd in het leveren van eersteklas reparaties voor Apple-producten. We maken gebruik van de nieuwste, betrouwbare technologieën om de prestaties en duurzaamheid van uw iPad 10.9-inch te garanderen.

Keuze voor kwaliteitsonderdelen
De onderdelen die wij gebruiken voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat we de optimale werking en levensduur van uw iPad 10.9-inch kunnen waarborgen.

Snel en gemakkelijk
Dankzij onze uitgebreide voorraad aan onderdelen kunnen we de meeste reparaties efficiënt uitvoeren. U hoeft geen afspraak te maken; kom gerust langs. Maakt u wel een afspraak, dan beginnen we direct met de reparatie bij uw aankomst.

Veiligheid van uw data
We snappen dat uw persoonlijke data van onschatbare waarde is. Daarom zorgen we ervoor dat alle reparaties zonder dataverlies worden uitgevoerd. Uw iPad 10.9-inch is bij ons in veilige handen.

Door te kiezen voor iPhone Kliniek Rotterdam, kiest u voor een snelle, betrouwbare en kwalitatieve reparatieservice voor uw iPad 10.9-inch.

 

Verschillende soorten iPad 10.9-inch reparaties 

Bij iPhone Kliniek Rotterdam bieden we een veelzijdig assortiment aan reparatiediensten voor uw iPad 10.9-inch. Of u nu te maken heeft met een gebarsten scherm, een falende batterij of softwareproblemen, onze specialisten staan klaar om uw apparaat weer als nieuw te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gangbare reparaties voor de iPad 10.9-inch:

Schermreparatie: Een val of stoot kan leiden tot schermdefecten. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie of vervanging.
Batterijservice: Als de batterij van uw iPad onvoldoende presteert, bieden we een efficiënte vervanging aan.
Softwarematige issues: Of het nu gaat om het oplossen van bugs of algemene software-optimalisatie, wij zorgen ervoor dat uw apparaat weer feilloos functioneert.
Oplaadpoort problemen: Moeite met opladen? Wij repareren uw oplaadpoort zodat uw iPad weer betrouwbaar stroom krijgt.
Knopreparatie: Of het nu de aan-/uitknop, volumeknoppen of de homebutton is, wij repareren het voor u.

 

Opstuur service bij iPhone Kliniek Rotterdam voor iPad 10.9-inch

Kunt u niet persoonlijk bij onze Rotterdamse vestiging langskomen? Geen zorgen, onze opstuurservice biedt u de mogelijkheid uw iPad 10.9-inch te laten herstellen zonder uw huis te verlaten. Het proces is eenvoudig en veilig: meld uw reparatie online aan, stuur uw apparaat naar ons op, en wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie. Bovendien wordt uw iPad na de reparatie veilig en verzekerd naar u teruggestuurd. Zo kunt u snel weer aan de slag met een iPad die als nieuw functioneert.

Hoe werkt het?

Stap 1: Aanmelden
Vul ons beknopte online formulier in om de reparatie van uw iPad 10.9-inch aan te melden. U ontvangt vervolgens een gratis verzendlabel.

Stap 2: Verzenden
Verpak uw iPad 10.9-inch zorgvuldig en stuur deze naar ons toe. Kiezen voor aangetekende verzending geeft u een extra laag zekerheid.

Stap 3: Diagnose en offerte
Na ontvangst van uw apparaat voeren we een uitgebreide diagnose uit en sturen we u een gedetailleerde prijsopgave.

Stap 4: Goedkeuring en reparatie
Met uw goedkeuring beginnen onze gespecialiseerde technici met de zorgvuldige reparatie van uw iPad 10.9-inch.

Stap 5: Terugzending
Na afronding van de reparatie verzenden we uw iPad 10.9-inch terug via een beveiligde en verzekerde verzendmethode.

 

Uitgebreide garantie bij iPhone Kliniek Rotterdam voor iPad 10.9-inch

Bij iPhone Kliniek Rotterdam zetten we ons in voor hoogwaardige service en topkwaliteit onderdelen. Daarom ontvangt u van ons een standaardgarantie van 12 maanden op alle reparaties die zijn uitgevoerd op uw iPad 10.9-inch.

Wat valt onder de garantie?
De 12-maanden garantie omvat alle defecten die direct gerelateerd zijn aan de uitgevoerde reparatie of vervangen onderdelen. Indien een vervangen onderdeel binnen de garantieperiode gebreken vertoont, wordt dit kosteloos door ons vervangen. Let op: de garantie is niet geldig als er nieuwe schade is aangebracht door de gebruiker, zoals schade door vallen of water.

Online afspraken voor garantieclaims
Heeft u eerder een reparatie door ons laten verrichten en wilt u gebruik maken van uw garantie? Maak dan gemakkelijk online een afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om uw claim efficiënt af te handelen.

Heeft u vragen over de garantie?
Bij vragen over de garantievoorwaarden zijn we gemakkelijk bereikbaar via ons online contactformulier of telefonisch. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden op te helderen.

 

Plan nu uw afspraak!

We weten hoe onmisbaar uw iPad 10.9-inch is in uw dagelijkse bezigheden. Daarom zijn we blij dat we de deskundigheid en de tools in huis hebben om uw toestel weer in topconditie te krijgen. Of u nu kiest voor onze gestroomlijnde opstuur service, onze winkel in Rotterdam bezoekt, of een afspraak online wilt maken, we bieden altijd service van de bovenste plank.

Is uw iPad toe aan spoedzorg? Schroom niet om contact op te nemen, een online afspraak in te plannen of langs te komen in onze winkel. Mocht een bezoek niet mogelijk zijn, dan staat onze opstuurservice tot uw beschikking.

Voor verdere vragen of om een reparatie te plannen, zijn we eenvoudig te bereiken via ons online contactformulier of per telefoon. Ook kunt u direct online een afspraak inplannen. We zijn erop gebrand uw iPad 10.9-inch weer als nieuw te laten werken en hopen u binnenkort te kunnen assisteren!

Lees minder

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€179,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€129,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€99,-
Home button werkt niet meer
Home button werkt niet meer
€99,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€129,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPad 10.2 9e gen reparatie
iPad 2021 10.2 Specificaties
Scherm10.2 inch
Release2021
ModelnummerA2602, A2604