Heeft u een vervelende beschadiging aan uw iPhone of de behuizing? Slecht werkende knoppen of een batterij die te snel leegloopt? Het zijn maar enkele van de problemen die bij intensief gebruik of na verloop van tijd bij een iPhone kunnen voorkomen. Gelukkig hoeft u voor reparatie uw telefoon niet naar Apple op te sturen, maar kan dat tegenwoordig gemakkelijk en snel bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone problemen binnen slechts 30 minuten. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet zitten, maar laat het tegen een zeer scherp tarief herstellen. Maak snel online een afspraak! LET OP: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 11 komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding Lees verder

iPhone 12 Pro Max reparatie in Rotterdam

Omdat een iPhone vaak intensief gebruikt wordt, is het niet gek dat deze een keer valt of sporen van slijtage begint te vertonen. Het scherm, de achterkant en de batterij zijn iPhone onderdelen die wij regelmatig vervangen en waar wij jaren lange ervaring mee hebben. Ook voor andere problemen met uw iPhone kunt u uiteraard bij ons terecht. Een iPhone scherm vervangen of de complete achterkant vervangen zorgt ervoor dat uw telefoon er weer helemaal als nieuw uitziet. Ook een iPhone 12 Pro Max batterij vervangen geeft uw telefoon weer een heel nieuw leven. We maken bij de reparatie altijd gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Bovendien krijgt u 12 maanden extra garantie op de vervangen onderdelen. Hieronder vindt u de reparatie tarieven die het meeste voorkomen.

iPhone reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Reparaties aan uw iPhone worden vakkundig en snel door een gespecialiseerde monteur uitgevoerd. Bij iPhone Kliniek neemt u plaats aan de reparatietafel terwijl de reparateur met uw telefoon bezig is. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waardoor een probleem veroorzaakt wordt? Ook dan bekijken wij uw iPhone graag om te kijken wat er aan de hand is. Onze specialisten herkennen de meeste iPhone 12 Pro Max problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

Over iPhone 12 Pro Max

Maak kennis met de nieuwe grote iPhone 12 Pro Max, de grootste iPhone ooit. Met een groot 6,7-inch OLED display en betere camera kun je nog mooiere foto’s maken in het donker en je apps op een groter scherm bekijken. Vanaf november 2020 is de iPhone 12 Pro Max verkrijgbaar.

iPhone Kliniek Rotterdam

iPhone Kliniek heeft twee vestigingen in Rotterdam. U bent van harte welkom in Rotterdam Centrum of Alexandrium. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen en dat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten gaat. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Zien we u binnenkort? Lees minder

 

Compleet Scherm Unit
Compleet Scherm Unit
€429,-
Accu Unit
Accu Unit
€149,-
Origineel Achterkant
Origineel Achterkant
€309,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€149,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€149,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€149,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€299,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€399,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€149,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€149,-
Onderzoek kosten
Onderzoek kosten
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
iPhone 12 Pro Max reparatie
iPhone 12 Pro Max
Introductiejaar2020
Modelnummer A2411, A2342, A2410, A2412
Scherm6.7 inch OLED-Display
ChipA14 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-ion