Is uw iPhone 12 Pro Max beschadigd of defect? Ook de grootste en snelste iPhone ooit kunt u met een gerust hart bij iPhone Kliniek in Rotterdam achterlaten. Onze getrainde technici staan garant voor een snelle en betrouwbare iPhone 12 Pro Max reparatie. Met originele Apple onderdelen van hoge kwaliteit, terwijl u wacht en volgens de geldende richtlijnen van Apple. Kwaliteit gegarandeerd! Langskomen kan met of zonder afspraak en uw toestel opsturen kan natuurlijk ook. Let op vanaf de iPhone 11 heeft Apple een software in gebruik die kan controleren of een scherm officieel via Apple is gerepareerd is of niet. Lees meer informatie over deze melding in de instellingen. Lees verder

iPhone 12 Pro Max reparatie bij iPhone Kliniek

Heeft uw iPhone 12 Pro Max een vervelende beschadiging opgelopen of vertoont ‘ie tekenen van slijtage? Merkt u dat de batterij elke dag een stukje sneller leeg lijkt te lopen? Reageert het touchscreen niet meer optimaal of heeft u een lelijke barst in het scherm? Ook iedere iPhone 12 Pro Max bezitter moet er op den duur aan geloven: Slijtage of beschadiging. Gelukkig hoeft een nieuwe kopen alleen in extreme gevallen en hoeft een snelle en professionele reparatie helemaal niet duur te zijn. Bij de iPhone Kliniek is uw kapotte iPhone in goede handen. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van Apple reparaties in de regio Rotterdam. En naast uw kapotte iPhone, kunt u ook met alle andere Apple devices bij ons terecht zoals iPadsiPodsiMacsMacBooksMacBook AirMacBook Pro en de Apple Watch.

Waarom de iPhone Kliniek?

 • ✓ Originele Apple onderdelen uit eigen voorraad.
 • ✓ Apple Gecertificeerde reparateurs.
 • ✓ Razendsnelle reparatie terwijl u wacht.
 • ✓ Langskomen op afspraak of opsturen.
 • ✓ 7 dagen per week geopend
 • ✓ 12 maanden garantie

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie

Het is toch minder genieten van een extra groot scherm wanneer deze beschadigd is. Het is niet fijn scrollen en bovendien kan de hardware in de telefoon verder beschadigen wanneer u er te lang mee blijft rondlopen. Laat daarom de iPhone kliniek er snel een nieuw iPhone Pro Max scherm inzetten. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Zo weet u zeker dat dat u precies dezelfde OLED display van precies dezelfde kwaliteit terugkrijgt waardoor u kunt blijven rekenen op de Apple garantie en een iPhone die exact zo werkt als voor de beschadiging. Ook op een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie kunt u wachten en na 30 minuten loopt u weer naar buiten met een iPhone die er weer gloednieuw uitziet en ook zo werkt. Plan uw reparatie online in of kom langs!

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie prijs

Gedoe over prijzen houden wij niet van. Daarom is bij de iPhone kliniek alles transparant. Het scherm van de iPhone 12 Pro Max laten vervangen is vaak binnen 30 minuten gebeurd terwijl u wacht en meekijkt. De tarieven voor alle andere reparaties kunt u zelf inzien via de site. Kies uw model en type iPhone, selecteer welke reparatie u wilt laten uitvoeren en de totale reparatiekosten komen in beeld. Dat is inclusief BTW en kosten voor de onderdelen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

iPhone 12 Pro Max achterkant reparatie

Heeft de achterkant van uw iPhone Pro Max een beschadiging opgelopen? Geen nood. Een achterkant vervangen is een relatief eenvoudige ingreep. We halen de glazen backcover zorgvuldig los van de behuizing en plaatsen er een gloednieuw exemplaar voor in de plaats. Zodat u weer de deur uitloopt met een iPhone die weer als nieuw is. Een afspraak inplannen kan online, maar gewoon even binnenlopen kan natuurlijk ook!

iPhone 12 Pro Max reparatie in Rotterdam of stuur uw toestel op

Is uw iPhone 12 pro Max aan reparatie toe? Kom de telefoon voor reparatie brengen of stuur uw device naar ons op. Dat is eenvoudig en kost niets extra. Het werkt als volgt:

 1. Meld uw toestel bij ons aan voor reparatie via deze link.
 2. Volg de stappen.
 3. Laat uw gegevens achter.
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Daarna maken wij een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print het verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed stevig verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Hoe nu verder?

Zodra wij uw toestel hebben ontvangen zullen wij contact opnemen en u informeren over de vervolgstappen. Wij gaan daarna over tot reparatie of doen eerst onderzoek indien nodig. Wanneer het toestel gerepareerd is nemen wij weer contact op. Dan handelen we de betaling af en als dat is afgerond sturen wij de iPhone 12 Pro Max direct weer retour. In totaal hoeft u maar een paar dagen zonder te doen.

Liever uw iPhone niet opsturen? In dat geval kunt u met of zonder afspraak bij ons binnenlopen en uw telefoon aan ons afgeven voor reparatie. Het team van iPhone Kliniek staat 7 dagen per week voor u klaar in onze filialen in Rotterdam.

Overige reparaties aan uw iPhone 12 Pro Max

Naast de bekende veelvoorkomende reparaties zoals een schermreparatie of het laten plaatsen van een nieuwe iPhone Max batterij, wat voor ons dagelijkse kost is, kunt u voor een veelvoud aan andere reparaties bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een vaag, complex of minder voor de hand liggend probleem met uw telefoon waarvan het u niet meteen duidelijk is waar de oorzaak ligt? Ook dan mag u ons gerust inschakelen. Onze monteurs hebben door jarenlange ervaring een getraind oog ontwikkeld en weten het probleem meestal snel te spotten en u kunt, als u dat wilt, meteen een reparatie uit laten voeren. Dus ook met waterschade, problemen met het moederbord, de oorspeaker, dockconnector, oplader, vastzittende knoppen of een niet lekker werkende camera: De iPhone kliniek inschakelen! Wellicht heeft u als iPhone 12 Pro Max bezitter ook andere Apple devices in huis? Ook voor Mac, MacBook, iPad of tablet reparaties bent u bij ons aan het juiste adres en natuurlijk kunnen wij ook een defecte Apple Watch voor u herstellen. Kom langs voor de mogelijkheden! Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€159,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€309,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€259,-
Accu Unit
Accu Unit
€99,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€129,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€149,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€349,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€149,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 12 Pro Max reparatie Rotterdam
iPhone 12 Pro Max
Introductiejaar2020
Modelnummer A2411, A2342, A2410, A2412
Scherm6.7 inch OLED-Display
ChipA14 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-ion