Uw iPhone 13 reparatie snel, betrouwbaar en bovendien professioneel uitgevoerd? Dat kan wanneer u het team van de iPhone Kliniek inschakelt. Dus heeft u een iPhone die het niet zo lekker meer doet? Wij helpen u graag en zijn Apple gecertificeerd voor het laten uitvoeren van iPhone (en andere reparaties). Reparatie gebeurt standaard terwijl u wacht en altijd met originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Meld uw reparatie vandaag nog aan! Let op vanaf de iPhone 11 heeft Apple een software in gebruik die kan controleren of een scherm officieel via Apple is gerepareerd is of niet. Lees meer informatie over deze melding in de instellingen. Lees verder

iPhone 13 reparatie bij iPhone Kliniek

Uw nieuwe iPhone defect of beschadigd? Kom uw toestel voor reparatie brengen bij de iPhone kliniek. Bij ons is iedere iPhone in goede handen. Wat er ook maar aan scheelt. Of het scherm nu een fikse beschadiging heeft opgelopen of uw iPhone wil niet meer goed laden. Onze experts staan voor u klaar met een snelle service: Iedere bezitter van een kapotte iPhone loopt in de meeste gevallen al na een half uur weer tevreden ons pand uit met een zo goed als gloednieuwe gerepareerde iPhone 13! Dit geldt voor alle iPhone modellen, zowel de nieuwste iPhone 14, 14 Pro en iPhone 13, 13 Pro en 13 Pro Max, maar ook oudere zoals de iPhone X, XS of de iPhone 8, 8 Plus.

iPhone 13 scherm reparatie

Wij adviseren iedereen met een kapot scherm om zo snel mogelijk een schermreparatie uit te laten voeren. Een iPhone 13 met een gebarsten/gebroken beeldscherm bedienen is toch net wat minder fijn en het doet afbreuk aan het strakke design. En soms kan langer doorlopen met een kapot scherm de telefoon verder beschadigen waarna u helemaal verder van huis bent. En dat wil niemand. Kom daarom langs! Plan uw reparatie online in of loop zonder afspraak binnen. Kan ook! Dit geldt ook voor reparaties aan uw iPad, MacBook, iPod of Apple Watch.

iPhone 13 scherm reparatie kosten

Over de kosten voor onze reparaties zijn wij eerlijk en transparant. Daarom kunt u alle tarieven op deze website vinden. Onze experts zetten een nieuw scherm in uw iPhone 13. De kosten hiervoor kunt u onderaan de pagina vinden, dat is inclusief BTW en de kosten voor het nieuwe scherm. Ook alle andere reparatiekosten kunt u direct online inzien. Dat is wel zo makkelijk. Standaard krijg u 12 maanden garantie.

iPhone 13 achterkant reparatie

Naast de voorkant loopt ook de achterkant en de behuizing relatief snel een beschadiging op. Kunnen wij gelukkig voor u oplossen door een nieuwe backcover te plaatsen en u telefoon weer in optimale conditie te brengen. Met de apparatuur in onze winkel kunnen wij de backcover losmaken van de behuizing en er een nieuw exemplaar voor in de plaats terugzetten.

Alle soorten iPhone 13 reparaties

In de 15 jaar dat we iPhones repareren hebben we al veel verschillende iPhone problemen over de vloer gehad. Onze technici zijn zo langzamerhand dan ook gespecialiseerd geraakt in het snel herkennen en oplossen van allerlei iPhone problemen. Dit zijn een aantal problemen waarmee u langs kunt komen:

  • ✓ Scherm reparatie/Scherm beschadigd of touchscreen werkt niet meer.
  • ✓ Batterij vervangen/Nieuwe batterij plaatsen.
  • ✓ Achterkant/Backcover plaatsen.
  • ✓ Problemen met de camera.
  • ✓ Problemen met de loudspeaker.
  • ✓ Telefoon wil niet meer opladen/Aansluiting kabel werkt niet meer goed.

Maar ook met een ander probleem kunt u ons inschakelen. Zo kunnen we waterschade voor u verhelpen, software installeren of herstellen of onderhoud en reiniging uitvoeren. Plan online uw afspraak meteen in of kom eens langs in de winkel!

Reparatie iPhone 13 in Rotterdam of stuur op

Ons servicegebied is Rotterdam en omstreken. Woont u toevallig ergens anders in Nederland en wilt u toch van onze diensten gebruik maken? Dan kunt uw iPhone 13 eenvoudig naar ons opsturen.

Onze monteurs repareren ‘m dan en vervolgens wordt ie zo snel mogelijk weer naar u retour gestuurd. Zonder extra kosten en met veilige verzending. Liever niet opsturen? Dat begrijpen we ook. Kom in dat geval langs in onze winkel. Een afspraak maken hoeft niet, mag wel. Dan kunt erop rekenen dat wij u direct kunnen helpen. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€169,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€269,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€259,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€379,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€199,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€249,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€99,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 13 reparatie Rotterdam
iPhone 13
ModelnummerA2633
Scherm6.1 inch OLED-Display
Introductiejaar2021
ChipA15 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-Ion