De iPhone 14 Pro Max is het nieuwste en meest geavanceerde iPhone-model op de markt. Het absolute toptoestel van Apple. Hoewel duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van de Apple filosofie kan er toch schade ontstaan. Het is dan ook niet gek dat “iPhone 14 Pro Max reparatie” een term is waarop vaak wordt gezocht. Wanneer uw iPhone 14 Pro Max beschadigd is, is het belangrijk om snel professionele hulp in te schakelen. Een van de beste opties: de iPhone Kliniek. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan reparaties voor de iPhone 14 Pro Max, waaronder schermreparaties, reparaties van waterschade, en meer. Bovendien krijgt u standaard 12 maanden garantie en helpen we u binnen 30 minuten! Lees verder

iPhone 14 Pro Max reparatie bij iPhone Kliniek

Loopt u rond met een kapotte iPhone of heeft u er een ongeluk mee gehad? Wij zeggen niet langer aarzelen en gewoon een afspraak maken voor een iPhone reparatie. In bijna alle gevallen is een nieuwe iPhone aanschaffen helemaal niet nodig, maar kunnen de grootse problemen gewoon verholpen worden. De iPhone Kliniek kan, als Apple gecertificeerde reparateur, iedere reparatie uitvoeren die u maar kunt verzinnen. Van waterschade, vervangen van de iPhone 14 Pro Max batterij of andere onderdelen, tot problemen met het moederbord, aansluiting van de oplader of de camera.

Bij ons wordt u vlot geholpen. Bovendien gebruiken we voor ons werk altijd originele onderdelen van de hoogste kwaliteit die aan de eisen voldoen die Apple stelt aan iPhone reparaties. Een afspraak hoeft niet, mag wel. Bovendien weet u dan altijd zeker dat onze monteurs u op de afgesproken dag en tijdstip direct kunnen helpen. Plan uw reparatie online in, u bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam! Dit geldt voor alle iPhone modellen, zowel de nieuwste iPhone 14, 14 Pro en iPhone 13, 13 Pro en 13 Pro Max, maar ook oudere zoals de iPhone X, XS of de iPhone 8, 8 Plus.

iPhone 14 Pro Max scherm reparatie

Een reparatie waarvan we er elke dag wel een flink aantal uitvoeren bij de iPhone Kliniek is de scherm reparatie. Als het display van uw iPhone 14 Pro Max gebarsten of beschadigd is, ziet het er niet alleen niet goed uit, maar het kan ook zorgen voor problemen met het gebruik van de telefoon, het is op zijn zachtst gezegd natuurlijk niet erg prettig om door uw favoriete apps te scrollen met een fikse barst in het beeldscherm.

iPhone Kliniek heeft ervaren technici die snel en efficiënt uw scherm kunnen repareren zonder dat uw garantie verloren gaat. Wij plaatsen namelijk een nieuw scherm dat voldoet aan de kwaliteitseisen die Apple stelt. En niet alleen dat, ook werkt uw iPhone na reparatie weer als vanouds. Dit geldt ook voor reparaties aan uw iPad, MacBook, iPod of Apple Watch.

Reparatie iPhone 14 Pro Max in Rotterdam of stuur op

Soms is het niet mogelijk om zelf om uw iPhone 14 Pro Max langs te brengen, bijvoorbeeld als u ergens anders in Nederland woont of druk bent met andere bezigheden. Daarom heeft de iPhone Kliniek een opstuurservice in het leven geroepen. U kunt uw iPhone 14 Pro Max opsturen, waarna onze experts de reparatie uitvoeren en de telefoon gerepareerd en wel terugsturen. Voor het opsturen worden geen extra kosten in rekening gebracht en in totaal bent u de telefoon maar een paar dagen kwijt.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Liever niet opsturen? Dat snappen we ook. Daarom kunt u in de regio Rotterdam altijd gewoon langskomen in de winkel waar u kunt wachten op reparatie of zelfs mee kunt kijken hoe onze technici uw iPhone weer tot leven wekken.

iPhone 14 Pro Max waterschade reparatie

Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen is waterschade. Schoonmaak is dan niet alleen wenselijk, maar zelfs noodzakelijk. Als uw telefoon in contact is geweest met water, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om schade te voorkomen.

Het eerste wat u natuurlijk altijd moet doen is het toestel zo snel mogelijk uitschakelen om kortsluiting te voorkomen. Daarna een tijdje laten drogen en zo snel mogelijk hulp inroepen van een bedrijf zoals de iPhone Kliniek. In veel gevallen kunnen wij de ergste schade herstellen door het toestel van binnen en buiten chemisch te reinigen. In sommige gevallen is het nodig om te erg beschadigde onderdelen te laten vervangen.

Alle iPhone 14 Pro Max reparaties

Naast deze specifieke reparaties, biedt iPhone Kliniek ook een brede waaier aan oplossingen voor andere problemen die u kunt hebben met de iPhone 14 Pro Max. Denk dan aan reparaties die nodig zijn voor een slecht functionerende camera, touchscreen, luidsprekers, oplaadpoorten of batterij vervanging omdat opladen bijna niet meer lukt. Ongeacht het specifieke probleem dat u ondervindt met uw iPhone 14 Pro Max, kunt u erop rekenen dat de iPhone Kliniek u kan helpen. Kom dus uw toestel voor reparatie brengen of maak vandaag nog een afspraak.Lees minder

 

Compleet Scherm Unit
Compleet Scherm Unit
€569,-
Accu Unit
Accu Unit
€149,-
Origineel Achterkant
Origineel Achterkant
€549,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€149,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€149,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€149,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€449,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€299,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€399,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€149,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Onderzoek kosten
Onderzoek kosten
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€149,-
iPhone 14 Pro Max Reparatie