Heeft u een vervelende beschadiging aan uw iPhone 12 Pro scherm of de behuizing? Slecht werkende knoppen of een batterij die te snel leegloopt? Het zijn maar enkele van de problemen die bij intensief gebruik of na verloop van tijd bij een iPhone 12 pro kunnen voorkomen. Gelukkig hoeft u voor reparatie uw telefoon niet lang kwijt, maar kan dat tegenwoordig gemakkelijk en snel bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone 12 Pro problemen binnen slechts 30 minuten. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet zitten, maar laat het tegen een scherp tarief herstellen. Maak snel online een afspraak of stuur uw toestel via onze opstuur service kosteloos op! LET OP: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 12 Pro komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding Lees verder

iPhone 12 Pro reparaties in Rotterdam

Omdat een iPhone vaak intensief gebruikt wordt, is het niet gek dat deze een keer valt of sporen van slijtage begint te vertonen. Het scherm, de achterkant en de batterij zijn onderdelen die wij regelmatig vervangen en waar wij veel ervaring mee hebben. Ook voor andere problemen met uw iPhone 12 Pro kunt u uiteraard bij ons terecht. Een scherm vervangen of de complete achterkant vervangen zorgt ervoor dat uw telefoon er weer helemaal als nieuw uitziet. Ook een iPhone batterij vervanging geeft uw telefoon weer een heel nieuw leven. We maken bij de reparatie altijd gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Bovendien krijgt u 12 maanden extra garantie op de vervangen onderdelen.

iPhone 12 Pro reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Transparante Reparatie in 3 simpele stappen.

  • Meld uw iPhone aan binnen in onze winkel of maak online een afspraak
  • U neemt plaats aan de reparatie tafel en kijkt gezellig mee
  • Uw telefoon is gerepareerd en u krijgt 12 maanden garantie!

Reparaties aan uw iPhone worden vakkundig en snel door een gespecialiseerde monteur uitgevoerd. Bij iPhone Kliniek neemt u plaats aan de reparatietafel terwijl de reparateur met uw telefoon bezig is. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waardoor een probleem veroorzaakt wordt? Ook dan bekijken wij uw iPhone graag om te kijken wat er aan de hand is. Onze specialisten herkennen de meeste iPhone problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

Over iPhone 12 Pro

De iPhone 5G gaat Pro. De A14 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken en is de snelste chip in een smartphone. Het pro-camera­systeem schiet nog mooiere beelden bij weinig licht, al helemaal op iPhone 12 Pro. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter bij een val en stoot schade.

iPhone Kliniek Rotterdam

iPhone Kliniek heeft twee vestigingen in Rotterdam. U bent van harte welkom in Rotterdam Centrum of Alexandrium. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat wij u direct kunnen helpen en dat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten gaat. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Vergeet niet uw inboedel of reis verzekering te raadplegen over de dekking van uw reparatie. Meestal kunt u dit vergoed krijgen!  Zien we u binnenkort? Lees minder

 

Compleet Scherm Unit
Compleet Scherm Unit
€259,-
Accu Unit
Accu Unit
€149,-
Origineel Achterkant
Origineel Achterkant
€289,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€149,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€149,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€149,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€299,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€399,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€149,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€149,-
Onderzoek kosten
Onderzoek kosten
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
iPhone 12 Pro reparatie
iPhone 12 Pro
ModelnummerA2407
introductiejaar2020
Scherm6.1 inch OLED-Scherm
ChipA14 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-ion