Problemen met uw iPhone 12 Pro? Dat wil natuurlijk niemand. Laat daarom uw iPhone 12 Pro reparatie met een gerust hart over aan de getrainde experts van de iPhone Kliniek. Grote kans dat zij snel het probleem weten te lokaliseren en kunnen herstellen. Dat allemaal met gebruik van originele Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit, volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen die Apple stelt aan herstelbedrijven én altijd razendsnel. De meeste reparaties doen we binnen 30 minuten en dat betekent dat u daar dus gewoon op kunt wachten. Plan online uw afspraak in of kom langs zonder afspraak. Wat u maar makkelijk vindt. Let op vanaf de iPhone 11 heeft Apple een software in gebruik die kan controleren of een scherm officieel via Apple is gerepareerd is of niet. Lees meer informatie over deze melding in de instellingen. Lees verder

iPhone 12 Pro reparatie bij iPhone Kliniek

Heeft u een vervelende beschadiging aan uw iPhone 12 Pro? Bijvoorbeeld aan het scherm, de achterkant of de behuizing? Een slecht werkend touchscreen of merkt u dat leeglopen van de batterij erg snel gaat? Het zijn, maar enkele van de problemen waar u als iPhone 12 pro bezitter op een gegeven moment tegenaan kunt lopen. Gelukkig hoeft reparatie niet duur te zijn en hoeft het zeker niet lang te duren. Bij de iPhone Kliniek is uw kapotte iPhone in goede handen. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van Apple reparaties in de regio Rotterdam. En naast uw kapotte iPhone, kunt u ook met alle andere Apple devices bij ons terecht zoals iPads, iPods, iMacs, MacBooks, MacBook Air, MacBook Pro en de Apple Watch.

Waarom de iPhone Kliniek?

 • ✓ Originele Apple onderdelen uit eigen voorraad.
 • ✓ Apple gecertificeerde reparateurs.
 • ✓ Razendsnel gerepareerd terwijl u wacht.
 • ✓ Langskomen op afspraak of opsturen.
 • ✓ 7 dagen per week geopend
 • ✓ 12 maanden garantie

iPhone 12 Pro reparatie in Rotterdam

Is uw iPhone 12 Pro defect of beschadigd? Kom uw iPhone voor reparatie brengen of stuur uw device naar ons op als u niet in de gelegenheid bent om de telefoon langs te brengen. Opsturen is erg eenvoudig en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Het werkt als volgt:

 1. Meld uw toestel bij ons aan voor reparatie via deze link.
 2. Volg de stappen.
 3. Laat uw gegevens achter.
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Daarna maken wij een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print het verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed stevig verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Hoe nu verder?

Zodra wij het toestel hebben ontvangen zullen wij u laten weten dat deze goed is gearriveerd. Wij gaan daarna over tot reparatie of doen eerst onderzoek indien nodig. Wanneer het toestel gerepareerd is nemen wij weer contact op. Dan handelen we de betaling af en als dat is afgerond sturen wij het toestel meteen naar u terug. In totaal bent u uw toestel dus maar enkele dagen kwijt.

Liever uw toestel niet opsturen? Begrijpen we ook. In dat geval kunt u, met of zonder afspraak bij ons binnenlopen en u telefoon aan ons afgeven voor reparatie. Onze filialen zijn 7 dagen per week geopend.

iPhone 12 Pro scherm reparatie

Als bescherming tegen vallen heeft Apple in de recente iPhone series Ceramic Shield geïntroduceerd. Ultrasterk glas dat de iPhone moet beschermen tegen barsten en krassen die ontstaan door bijvoorbeeld een val. Maar ondanks dat sterke glas zien we toch nog steeds iPhone 12 Pro’s langskomen met een gebarsten of ernstig beschadigd scherm. Gelukkig is ook daar wat aan te doen, want niemand loopt natuurlijk graag rond met een beschadigd display. Bovendien wilt u niet dat uw iPhone 12 verder stuk gaat. Zo snel mogelijk laten repareren dus als u het ons vraagt! Plan nu meteen uw afspraak in of kom langs.

Scherm reparatie/Plaatsen van een nieuw scherm van een iPhone Pro kan net als de meeste andere reparaties terwijl u wacht of meekijkt. Natuurlijk krijgt u er een origineel Apple scherm voor in de plaats.

iPhone 12 Pro achterkant reparatie

Anders dan de voorkant van de iPhone 12 Pro is de achterkant niet voorzien van valbestendig glas. Daarom blijft de achterkant relatief kwetsbaar en beschadigt deze snel bij een val. U kent dat wel: Even snel een sprintje trekken en nog net de metro naar kantoor halen, maar daar glipt de iPhone al uit uw zak. Achterkant kapot natuurlijk. In dat geval kunnen wij helpen met een snelle reparatie van de glazen achterkant. In de werkplaats maken wij met speciale apparatuur de backcover los van de behuizing en vervangen we de alleen de beschadigde glasplaat (en niet de volledige behuizing) door een gloednieuw exemplaar zodat uw iPhone 12 Pro er daarna ook echt weer helemaal Pro uitziet! Een achterkant laten vervangen is vaak iets duurder dan de voorkant, maar dit verschilt niet veel van elkaar. Zie onderstaande prijzen.

iPhone 12 Pro moederbord reparatie

Ontdek de deskundige iPhone 12 Pro moederbord reparaties bij iPhone Kliniek Rotterdam. We realiseren ons hoe cruciaal een goed werkend moederbord is voor uw iPhone 12 Pro. Het is het hart van de telefoon, verantwoordelijk voor alle functies. Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van allerlei moederbord problemen, of het nu gaat om kleine elektrische storingen of problemen met de netwerkverbinding. Onze focus ligt op snelle, maar zorgvuldige reparaties met gebruik van de beste materialen en gereedschappen. Kies voor iPhone Kliniek voor uw iPhone 12 Pro moederbord reparatie, waar we streven naar uw volledige tevredenheid en zorgen dat uw toestel weer perfect functioneert.

Overige reparaties aan uw toestel

Geen idee wat er mis is met uw toestel? Ook dan bent u bij de iPhone Kliniek aan het juiste adres. Laat ons gespecialiseerde personeel uw toestel onder de loep nemen. Meestal weten zij snel het probleem te vinden en kunnen ze het, als u dat wilt natuurlijk, ter plekke voor u oplossen. Van issues met het moederbord of de trilmotor, waterschade die de hardware van de telefoon heeft beschadigd, een camera die niet meer optimaal werkt, kabel die niet goed meer aansluit, tot software problemen of periodiek onderhoud. Allemaal geen probleem voor de monteurs van de iPhone kliniek! Plan uw reparatie online in, of kom gewoon langs in de winkel!

iPhone reparaties van de nieuwere modellen

De iPhone Kliniek voert naast reparaties van de iPhone 12 natuurlijk reparaties uit aan alle iPhone series. Van de eerste generaties tot de nieuwere modellen. Omdat Apple voortdurend met nieuwe innovaties komt in de iPhones zorgen wij ervoor dat wij onze kennis up-to-date houden zodat wij u kunnen blijven helpen met eventuele problemen die u heeft aan uw iPhones. En misschien heeft u als iPhone fan ook wel andere devices van Apple in huis? Ook die mag u bij ons langs brengen voor reparatie of onderhoud. Met Macs, iMacs, MacBooks, iPads en natuurlijk ook met uw Apple Watch bent u van harte welkom. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€119,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€209,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€239,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€349,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€129,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€149,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 12 Pro reparatie Rotterdam
iPhone 12 Pro
ModelnummerA2407
introductiejaar2020
Scherm6.1 inch OLED-Scherm
ChipA14 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-ion