De iPhone 14 is het paradepaardje uit de stal van Apple iPhones. Wanneer u er één heeft, maar die werkt niet meer zo lekker als eerst (door bijvoorbeeld een beschadiging, slijtage of een ongeluk) kunt u bij ons terecht voor een betrouwbare en professionele iPhone 14 reparatie. Die bovendien snel geregeld is en voor een aantrekkelijke prijs. Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden! Lees verder

iPhone 14 reparatie bij iPhone Kliniek

Nieuwe iPhone kapot? Het getrainde technische team van de iPhone Kliniek lapt iedere defecte iPhone snel weer op. Bij ons krijgt uw iPhone 14 de beste zorg, van iPhone 14 Pro tot iPhone 14 Pro Max. En of het nu gaat om een schermreparatie of een ingewikkeldere operatie zoals issues met het moederbord. Onze technici zijn gekwalificeerd en expert op het gebied van iPhone reparatie, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon in veilige handen is. Er wordt bij ons niks uit de dikke duim gezogen, maar onze reparateurs hebben kennis en ervaring met vrijwel elke iPhone. Bij ons geen placebo’s, alleen echte genezing voor uw iPhone! Dus, wanneer uw iPhone in nood is, kunt u die het beste naar iPhone kliniek voor reparatie brengen en wij zorgen dat ‘ie weer snel in topconditie verkeert! En natuurlijk kunnen wij u helpen met het laten repareren van eerdere generaties iPhones zoals de nieuwste iPhone 14 Pro, 14 Pro Max en iPhone 13, 13 Pro en 13 Pro Max, maar ook oudere zoals de iPhone X, XS of de iPhone 8, 8 Plus.

Waarom bij ons?

Daarom naar de iPhone Kliniek.

 • ✓ Klaar terwijl u wacht.
 • ✓ Originele onderdelen.
 • ✓ Ervaren en vakkundig.
 • ✓ 12 maanden garantie.
 • ✓ 7 dagen per week geopend.

iPhone 14 scherm reparatie

iPhone scherm gebarsten? Geen paniek, wereldwijd gaan er per jaar meer dan 50 miljoen displays stuk. Daarom zijn er voldoende oplossingen om de iPhone weer een tweede kans te geven. Of u nu alleen maar krassen in het beeldscherm hebt of dat het touchscreen van uw toestel helemaal onbruikbaar is geworden. Er is gelukkig wat aan te doen. Onze technici zijn experts in scherm reparatie en zullen het display weer in hoge resolutie laten stralen, alsof er nooit iets is gebeurd! Dus geef uw iPhone 14 een verdiende opknapbeurt en breng hem naar ons toe voor een snelle scherm reparatie! En heeft u bijvoorbeeld een andere uitvoering van de iPhone 14? Ook een iPhone 14 Pro Max reparatie behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer het Max scherm defect is geraakt of beschadigd. Maar ook voor reparaties aan uw iPad, MacBook, iPod of Apple Watch.

Verschillende iPhone reparaties aan de iPhone 14

Er wordt ons vaak gevraagd welke iPhone reparaties wij allemaal uitvoeren. Met stip op 1 staat de schermreparatie/nieuw scherm plaatsen, maar dit zijn aantal andere veelvoorkomende problemen waar u mee te maken kunt krijgen en die wij voor u kunnen oplossen.

 • Waterschade schoonmaak/Chemische reiniging.
 • Problemen met geluid
 • Problemen met het moederbord
 • Vervanging of reparatie van de camera (complete module)
 • Nieuwe accu unit/iPhone batterij laten plaatsen
 • Achterkant/backcover laten repareren.
 • Sim kaart past niet goed meer.
 • Aansluiting oplader defect/Oplader wil niet aansluiten.

Daarnaast kunnen wij helpen met het installeren of herstellen van software en onderhoud aan uw toestel uitvoeren. Wanneer u een vaag of complex probleem heeft en de oorzaak nog niet heeft kunnen achterhalen kunnen wij uw telefoon onderzoeken en zoeken naar een passende oplossing. Hiervoor worden wel onderzoekskosten op de factuur in rekening gebracht, maar wanneer u de reparatie bij ons laat uitvoeren vervallen die.

iPhone 14 reparatie in Rotterdam of stuur op

Ook is er de mogelijkheid om uw toestel naar ons op te sturen. Dat werkt makkelijk en eenvoudig. U meldt uw toestel aan voor reparatie. Wij sturen verzendinstructies en labels per mail. Vervolgens stuurt u uw iPhone op. Na ontvangst gaan wij aan de slag met reparatie en sturen we de gerepareerd en wel weer retour. Dit kost niets extra en u bent de iPhone maar een paar dagen kwijt. Plan uw reparatie online in of neem contact op voor de mogelijkheden. Lees minder

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€239,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€319,-
Origineel Achterkant Incl. Sealing
Origineel Achterkant Incl. Sealing
€149,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€149,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€179,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€379,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€119,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 14 reparatie Rotterdam