iPod Touch 4G reparatie Rotterdam

Als u een iPod 4G Touch reparatie wilt laten uitvoeren in Rotterdam, kunt u terecht op onze vestiging aan de Westblaak 24 in Rotterdam. iPod touch 4G is het meest verkochte iPod model van Apple. iPod Touch 4G is heel populair onder jongere generatie. Meest voorkomende reparatie voor iPod Touch 4g is kapotte scherm. Bij iPhone Kliniek kunnen wij ook de scherm van alle iPod modellen vervangen.

iPhone Kliniek is 7 dagen in de week open. U kunt een online afspraak maken als U snel geholpen wil worden. Maar U kunt ook zonder afspraak binnen lopen bij onze vestiging in centrum van Rotterdam. Onze ervaren monteurs kunnen bijna alle iPod modellen repareren terwijl U meekijkt. Voor de beste en de snelste reparatieservice voor een iPod Touch 4G reparatie in Rotterdam bent u bij iPhone Kliniek van harte welkom! Lees verder

Dagelijks worden verschillende reparaties uitgevoerd op onze vestiging in Rotterdam. Meestal kunnen wij een iPod Touch 4G scherm vervangen binnen 30 minuten. iPod Touch 4G reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Alle onderdelen zijn origineel met 3 maanden garantie.

Voor de beste service en kwaliteit kunt bij iPhone Kliniek terecht. Met jarenlang ervaring en klantvriendelijke monteurs staan wij ook klaar voor U. Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Hieronder vindt u de iPod Touch 4G reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPod Touch 4G reparatie. Lees minder

Frontglas beschadigd
Frontglas beschadigd
€79,-
LCD scherm beschadigd
LCD scherm beschadigd
€79,-
Accu reparatie
Accu reparatie
€59,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPod 4G Touch specificaties
Scherm3,5 inch 960 x 640 p
Afmetingen110 x 58.9 x 7.2 mm
Gewicht101 gram
BatterijLi-ion