Voor een snelle iPad reparatie schakelt u natuurlijk de hulp van de iPhone kliniek in. We kunnen ons voorstellen dat u liever niet al te lang zonder iPad wilt zitten, daarom verhelpen wij vrijwel ieder probleem met iedere iPad binnen no-time, meestal kunt u er gewoon op wachten. Maak een afspraak of kom gewoon eens langs met uw kapotte iPad. Wij staan garant voor een vakkundige reparatie van iPads, maar ook met andere Apple producten kunt u langs komen, zoals bijvoorbeeld een kapotte iPhone of MacBook. Lees verder

iPad reparatie bij iPhone kliniek

iPad kapot? Goede reden voor een bezoekje aan de iPhone kliniek. Wij streven ernaar dat uw iPad na een reparatie of onderhoudsbeurt weer als vanouds functioneert. Onze Apple gecertificeerde monteurs hebben ervaring met elk model iPad: van de vroegste generaties tot de laatste modellen en hebben iedere iPad zo weer aan de praat.

iPad reparaties die vaak voorkomen zijn:

 • Beschadigd scherm
 • Touchscreen werkt niet meer goed
 • Vervangen van de accu
 • Defecte aan-/uitknop
 • Waterschade
 • Batterij of accu vervangen
 • Oplaad problemen
 • Defecte of niet goed werkende volumeknop
 • Softwareherstel en onderhoud

Waarom bij ons?

Waarom onze klanten al meer dan 15 jaar moeiteloos de weg naar één van onze vestigingen weten te vinden?

 • Apple gecertificeerde reparateurs
  Als Apple Authorised Service Provider heeft de iPhone Kliniek alleen experts in dienst die de reparaties uitvoeren volgens de richtlijnen van Apple.
 • Gebruik van originele onderdelen
  Niet originele onderdelen komen er bij ons niet in. Als er een onderdeel vervangen moet worden gebeurt dat uitsluitend door originele fabrieksonderdelen die voldoen aan de kwaliteitseisen van Apple. Daardoor blijft de Apple garantie intact en weet u zeker dat uw iPad zo blijft functioneren als het hoort.
 • Ruime voorraad onderdelen
  Dankzij onze ruime voorraad aan onderdelen kunnen wij u meestal snel helpen en hoeven nieuwe onderdelen niet eerst besteld te worden. Scheelt weer.
 • GEEN data verlies
  Het spreekt voor zich dat, wanneer u uw gerepareerde iPad weer terugkrijgt, u niet wilt dat uw data verloren is gegaan. Bij ons is uw iPad in goede handen: Iedere reparatie gebeurt gegarandeerd zonder verlies van gegevens en instellingen. Wel zo prettig toch?
 • Wij repareren elke iPad
  Wij repareren iedere iPad. Van iPad Pro tot iPad Mini en van de eerste generaties tot de nieuwste modellen. Onze technici hebben ze stuk voor stuk langs zien komen en repareren iedere kapotte iPad snel en efficiënt.
 • Snelle service
  De meeste reparaties kunnen worden uitgevoerd terwijl u wacht. Bovendien kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Als u geen tijd heeft of niet in de buurt van één van onze vestigingen woont, maakt u gebruik van de opstuur service.
 • ✓ 12 maanden garantie
  Standaard krijgt u van ons 12 maanden garantie.

iPad reparatie Rotterdam of opsturen

De experts van de iPhone kliniek voeren iedere reparatie eenvoudig en snel uit. In de meeste gevallen lukt het ons om uw iPad te repareren in de tijd die het duurt om een kopje koffie (of thee) te drinken. Op onze locatie aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam werken onze technici dagelijks met veel plezier aan het repareren van Apple producten. Mensen die niet in de buurt wonen of niet zomaar langs kunnen komen, kunnen gebruik maken van onze opstuur service. Dat is snel en makkelijk. Maak direct een afspraak via het afsprakenformulier of neem telefonisch contact op, via e-mail of Whatsapp. Dit geldt natuurlijk voor alle Apple producten zoals de iPhone, Mac, iPod en Apple Watch.

iPad scherm reparatie

Een schermreparatie van een iPad is de meest voorkomende reparatie die wij uitvoeren. Het scherm is vrijwel het kwetsbaarste gedeelte van de iPad en na een val ontstaat al snel een barst in beeld.

Een gebarsten scherm kan vaak gewoon gerepareerd worden, wel is het belangrijk om dit snel te laten doen om ergere schade te voorkomen, dankzij de barst kunnen namelijk vocht en stofdeeltjes makkelijker binnendringen en de iPad verder beschadigen. Als het meezit is alleen het glas beschadigd, maar het kan ook zijn dat het touchscreen of LCD gedeelte niet meer naar behoren werkt. In beide gevallen biedt de iPhone kliniek uitkomst.

Wij repareren alle modellen iPads. En dankzij onze snelle service loopt u binnen no-time weer de deur uit met een gerepareerde iPad die weer als nieuw is.

iPad scherm reparatie kosten

Natuurlijk wilt u weten wat reparatie u ongeveer gaat kosten. Bij het maken van een afspraak ziet u meteen de prijs van de reparatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Afhankelijk van het type iPad dat u heeft en het type scherm waar het om gaat, krijgt u meteen een duidelijke prijsopgave.

iPad glas reparatie kosten

Ook reparatie van het glazen gedeelte van het scherm van de iPad doen wij voor u. Wat het gaat kosten kunt u zien bij het maken van een afspraak. In het formulier selecteert u gewoon het type iPad dat u heeft en het type scherm dat vervangen moet worden. Vervolgens krijgt u direct een duidelijke prijs in beeld. Wel zo makkelijk!

iPad reparatie wordt uitgevoerd vanaf de eerste iPad model. Bij iPhone Kliniek kunt u ook terecht voor een iPad reparatie! Onze monteurs hebben een ruime ervaring met repareren van alle iPad modellen. Van iPad Air 2 reparatie tot iPad mini reparatie kunnen onze specialisten een iPad reparatie uitvoeren naast onze klanten. Alle reparaties worden bij de gelegenheid van onze klanten uitgevoerd. Alles is transparant en duidelijk. iPad reparatie wordt uitgevoerd tijdens u geniet van een bakje koffie of thee. iPad reparatie is vaak nodig door val of stootschade. Als de oorzaak van de schade niet bekend is dan kunnen wij het onderzoeken. Als de schade al bekend is dan kunnen wij een iPad repareren binnen 45 minuten.

iPad Touchscreen vervangen

Is de touchscreen van uw iPad stuk en moet deze vervangen worden? iPhone Kliniek vervangt uw touchscreen al vanaf 149 euro inclusief montage van een origineel touchscreen met 3 maanden garantie. Elke iPad model heeft andere reparatie tarieven, dus kijk hieronder snel naar de tarieven voor uw iPad model. iPhone Kliniek is 7 dagen in de week open. U kunt een online afspraak maken als u snel geholpen wil worden. Maar u kunt ook zonder afspraak binnenlopen bij onze vestiging in centrum van Rotterdam. Onze ervaren monteurs kunnen alle iPad modellen repareren terwijl u meekijkt. Elke dag repareren onze ervaren monteurs iPads. Voor de beste en de snelste reparatieservice voor een iPad reparatie in Rotterdam bent u bij iPhone Kliniek van harte welkom! Neem contact met ons op via onze contactpagina.

iPad Reparatie Rotterdam

iPhone Kliniek zit in het centrum van Rotterdam. Vanuit alle kanten van Rotterdam is iPhone Kliniek vrij eenvoudig te bereiken en parkeren kan gewoon in de buurt. iPad reparatie in Rotterdam is ons dagelijks werk, dus geen zorgen dat wij u iPad niet zouden kunnen repareren. Voor vragen betreft iPad reparatie kunt u bellen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan klaar voor alle vragen die u maar kunt bedenken over reparatie van uw iPad. Lees minder