Ongelukken met een smartphone zitten in een klein hoekje. En slijtage is onvermijdelijk. Zeker na intensief en veelvuldig gebruik. Werkt uw iPhone 13 Pro Max niet meer zoals het zou moeten? Wat uw probleem ook maar is. Wij hebben de oplossing. Kom langs bij de iPhone kliniek voor een betrouwbare iPhone 13 Pro Max reparatie. Als Apple erkende service provider helpen wij u graag met uw iPhone. Plan online uw afspraak in of loop eens binnen wanneer u in de buurt bent. Dat kan ook! Lees verder

iPhone 13 Pro Max reparatie bij iPhone Kliniek

Van waterschade tot gebarsten scherm: Bij ons is uw iPhone altijd in goede handen. Bij ons werkt niet alleen zeer vriendelijk personeel, maar ook personeel dat over de juiste certificaten en kwalificaties beschikt om aan Apple devices te kunnen werken. Daarnaast hebben wij alle gespecialiseerde apparatuur in huis om alles aan uw iPhone te kunnen oplossen. Dat betekent dat de kwaliteit van uw iPhone 13 Pro Max gewaarborgd blijft en uw garantie intact. Dat is wel zo prettig. Dit geldt voor alle iPhone modellen, zowel de nieuwste iPhone 14, 14 Pro en iPhone 13, 13 Pro als een oudere zoals de iPhone X, XS of de iPhone 8, 8 Plus.

Waarom naar de iPhone kliniek?

 • ✓ Uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen.
 • ✓ Snelle service: De meeste reparaties doen we binnen 30 minuten.
 • ✓ Een afspraak maken mag, maar hoeft niet.
 • ✓Apple erkend servicebedrijf.
 • ✓12 maanden garantie.

iPhone 13 Pro Max scherm reparatie

Een scherm vol met krassen en barsten is geen gezicht. En niet alleen dat, het maakt gebruik van uw iPhone er zeker niet leuker op. Omdat niemand graag lang doorloopt met een kapotte iPhone adviseren wij altijd om in het geval van problemen met het display altijd zo snel mogelijk over te gaan tot schermreparatie.

Zo ziet uw toestel er niet alleen weer piekfijn uit, maar voorkomt u ook ergere schade. Kom uw toestel voor reparatie brengen of plan uw scherm reparatie online in! Als u een afspraak maakt kunnen we garanderen dat we u meteen kunnen helpen.

iPhone 13 Pro Max batterij vervangen

Er komt een tijd dat u eraan moet geloven en de batterij van uw iPhone 13 Pro Max moet laten vervangen. Ondanks de hoge kwaliteit en zeer hoge levensduur raken batterijen op den duur, door veelvuldig en intensief gebruik, capaciteit kwijt. Een nieuwe batterij laten plaatsen is gelukkig een relatief eenvoudige en goedkope oplossing waarna u weer jaren vooruit kunt met de iPhone 13 Pro Max.

We meten overigens altijd eerst de batterij door zodat we kunnen inschatten of een nieuwe plaatsen wel direct nodig is. Is dit het geval dan plaatsen we de nieuwe accu meteen en kunt u erop wachten. Dus kunt u de deur niet meer uit zonder oplader en kabel? Niet langer mee doorlopen maar een afspraak maken bij onze winkel.

iPhone 13 Pro Max achterkant reparatie

Telefoon laten vallen? Dat kan de beste overkomen. Maar net wanneer u opgelucht adem haalt omdat het display niet beschadigd is, en u draait de iPhone om komt u van een koude kermis thuis: Een flinke beschadiging op de behuizing. Erg balen natuurlijk. Gelukkig kunnen we dit voor u oplossen.

We kunnen een nieuwe (originele) backcover plaatsen (zonder de hele behuizing hoeven te vervangen) en er zo voor zorgen dat uw iPhone weer in optima forma verkeert.

iPhone  13 Pro Max moederbord reparatie

Ervaart u moederbord problemen met uw iPhone 13 Pro Max? Bij iPhone Kliniek Rotterdam staan we voor u klaar. Het moederbord is essentieel voor de prestaties van uw telefoon. Onze technici zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van moederbord problemen bij de iPhone 13 Pro Max. Dit omvat alles van elektrische storingen tot problemen met connectiviteit. Wij streven naar snelle, precieze reparaties met behulp van topgereedschap en hoogwaardige onderdelen. Kies voor iPhone Kliniek voor een professionele iPhone 13 Pro Max moederbord reparatie. U kunt rekenen op onze toewijding aan duurzaamheid, betrouwbaarheid en uw volledige tevredenheid.

Verschillende soorten iPhone 13 Pro Max reparaties

Als smartphone reparatie specialist hebben wij de afgelopen jaren natuurlijk het een en ander aan kapotte devices de revue zien passeren. En u kunt het zo gek niet bedenken of onze monteurs hebben er wel een keer mee te maken gehad. Onderstaande lijst bevat een aantal veelvoorkomende reparaties die wij regelmatig terugzien in de winkel:

 • ✓ Schermreparatie/scherm laten plaatsen.
 • ✓ Vervanging van een batterij die te snel leegloopt.
 • ✓ Chemische reiniging na waterschade.
 • ✓ Plaatsen van een nieuwe achterkant/backcover.
 • ✓ Probleem met de aan- uit knop oplossen.
 • ✓ Oplader sluit niet goed aan/Oplaadpoort defect.
 • ✓ De voor- of achter camera vervangen/repareren.
 • ✓ Problemen met de speaker.

Maar ook wanneer er iets mis is met uw telefoon, maar het is niet meteen duidelijk wat precies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw iPhone onderzoeken en komen met een passende oplossing. Daarnaast lossen we softwarematige problemen op of doen we onderhoud. Maak meteen een afspraak of bekijk de tarieven van onze reparaties.

Reparatie iPhone 13 Pro Max in Rotterdam of stuur op

Onze winkel is nu iets meer dan 15 jaar gevestigd in Rotterdam en klanten uit de regio komen graag bij ons langs voor een reparatie van een iPhone (of andere Apple producten). Ook mogen we tegenwoordig veel zakelijke klanten uit de omgeving tot onze klantenkring rekenen waar wij uiteraard zeer trots op zijn.

Wilt u ons uw iPhone laten repareren maar woont u niet in de buurt of heeft u niet de mogelijkheid om naar de winkel te komen? Geen nood. Ook in die gevallen kunt u van onze expertise gebruik maken. Stuur uw toestel gewoon naar ons op.

Na ontvangst wordt de iPhone vakkundig hersteld of onderzocht door een monteur. Toestel gerepareerd? Dan gaat ‘ie zo snel mogelijk weer retour. In totaal hoeft u het dus maar een paar dagen zonder uw iPhone te doen. En het mooie van allemaal? Geen extra kosten en het versturen gebeurt geheel veilig en verzekerd. Plan uw reparatie in en wij sturen verdere instructies per mail. Lees minder

 

Premium Compatible Scherm Unit
Premium Compatible Scherm Unit
€239,-
Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€429,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€279,-
Accu Unit
Accu Unit
€129,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€129,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€129,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€129,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€149,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€179,-
TrueDepth – Face ID Camera
TrueDepth – Face ID Camera
€449,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€99,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€129,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Trilmotor
Trilmotor
€129,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 13 Pro reparatie Rotterdam
iPhone 13 Pro Max
ModelnummerA2484
Introductiejaar2021
Scherm6.1 inch Oled
ChipA15 Bionic-Chip
BeschermingCeramic Shield
BatterijLi-ion