Kom voor een professionele iPhone 5 reparatie langs in onze winkel waar wij dagelijks een de meest uiteenlopende reparaties uitvoeren voor onze klanten. Zo kunnen wij u helpen met een schermreparatie, een batterij/accu vervangen die elke dag een stukje sneller leeg lijkt te lopen en plaatsen wij moeiteloos een nieuwe achterkant voor u wanneer deze een beschadiging heeft opgelopen. Zelfs waterschade kunnen we in de meeste gevallen verhelpen. Langskomen kan met of zonder afspraak. U krijgt altijd 12 maanden garantie en de meeste reparaties zijn klaar terwijl u wacht! Lees verder

iPhone 5 reparatie bij iPhone Kliniek

Bij de getrainde technici van de iPhone kliniek is iedere iPhone in de beste handen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. En doordat wij een Apple gecertificeerd herstelbedrijf zijn werken wij volgens de eisen en standaarden die Apple stelt aan reparatiebedrijven. Daardoor bent u verzekerd van Apple garantie en een iPhone die blijft werken zoals het hoort. Dit geldt natuurlijk ook voor andere reparaties aan uw Apple producten zoals uw iPad, iPod, Apple Watch, MacBook, MacBook Air of MacBook Pro.

Scherm reparatie iPhone 5

Per ongeluk de iPhone uit uw handen laten glippen? Dat is uiteraard erg vervelend want rondlopen met een iPhone met een gebarsten scherm doet niemand graag. Laat staan een touchscreen dat niet meer optimaal werkt of een scherm met zwarte strepen of vlekken. Wij adviseren om een gebroken beeldscherm altijd zo snel mogelijk te laten repareren of te laten vervangen door een nieuw scherm. Omdat dat fijner werkt, maar ook om erger te voorkomen. Maak nu een afspraak of kom langs en wij kunnen ervoor zorgen dat uw iPhone weer snel in topconditie verkeert. De kosten voor het scherm van uw iPhone vervangen kunt u onderstaand vinden.

Reparatie iPhone 5 in Rotterdam of stuur uw toestel op

In ons servicegebied Rotterdam en de omliggende regio is iPhone Kliniek de onbetwiste specialist op het gebied van Apple reparaties. Al meer dan 15 jaar weten particuliere én zakelijke klanten ons te vinden voor het vakkundig uitvoeren van al hun reparaties. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheid toestellen op te sturen. Binnen enkele dagen heeft u uw toestel dan gerepareerd en wel weer terug. Zonder daarvoor de deur uit te hoeven of extra kosten te betalen. Wel zo makkelijk!

iPhone 5 reparatie kosten

U kunt de kosten voor alle reparaties zelf inzien via de website. Kies uw model iPhone, geef aan welke reparaties u wilt laten doen en u ziet meteen de totale reparatiekosten. Alle tarieven zijn inclusief BTW en de kosten voor nieuwe onderdelen zodat u niet onverwacht voor verrassingen komt te staan.

iPhone 5 camera reparatie

Een camera is een complex onderdeel, waarin verschillende sensoren zitten verwerkt die zorgen voor een optimale werking van de verschillende functies van de camera. Gelukkig is vervanging een eenvoudige ingreep die wij binnen 30 minuten kunnen doen. Wij plaatsen dan een nieuwe camera van originele kwaliteit zodat u weer snel de mooiste plaatjes kunt schieten.

iPhone 5 aan uit knop reparatie

Doet de aan uit knop het niet meer? In sommige gevallen lost een reinigingsbeurt het probleem op, maar meestal is vervanging nodig. Een nieuwe aan uit knop laten plaatsen inclusief flex kabel kunt u onderstaand berekenen. Ook andere knoppen zoals de home knop/homebutton leveren soms problemen op, zelfs bij normaal gebruik. Ook dit kunnen wij herstellen. Een nieuwe home knop inclusief flex kabel kunt u onderstaand berekenen.

iPhone 5 achterkant reparatie

Bij een achterkant reparatie maken onze technici de achterkant los van de behuizing zodat het mogelijk wordt om alléén de glazen backcover te vervangen in plaats van dat de hele behuizing moet worden aangepakt. Een eenvoudige ingreep voor onze monteurs, maar wel één die ervoor zorgt dat uw telefoon er weer op z’n best uitziet.

iPhone 5 microfoon reparatie

Klagen de mensen aan de andere kant van de lijn dat u onverstaanbaar bent geworden of horen ze helemaal geen geluid meer tijdens het bellen? Grote kans dat er iets mis is met uw microfoon. Soms helpt een goede onderhoudsbeurt, maar soms is ‘ie echt niet meer te redden. Wij kunnen de microfoon dan voor u vervangen. Daarna bent u gegarandeerd weer kraakhelder te verstaan voor uw gesprekspartners.

iPhone 5 moederbord reparatie

Een defect moederbord kan allerlei problemen met uw smartphone veroorzaken waardoor het niet altijd duidelijk is of het moederbord werkelijk stuk is of dat het probleem ligt in de onderdelen zelf. Een kapot moederbord is bijvoorbeeld de oorzaak van oplaadproblemen, een beeldscherm dat rare kleuren of strepen laat zien, het heet worden van de iPhone en meer. Gelukkig kunnen wij dit voor u oplossen (ondanks wat vaak gezegd wordt). Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden! Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€69,-
Accu Unit
Accu Unit
€49,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€49,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€49,-
Koptelefoon aansluiting kabel
Koptelefoon aansluiting kabel
€49,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€49,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€49,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€49,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€49,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€49,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€49,-
Tril motor
Tril motor
€39,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€15,-
Trilmotor
Trilmotor
€39,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 5 reparatie Rotterdam
iPhone 5
ModelnummerA1428, A1429
Introductiejaar2012
Specificaties
Capaciteit16, 32 en 64 GB
Scherm4 inch 1136 x 640 p
Afmetingen123.8 x 58.6 x 7.6 mm
Gewicht112 gram
BatterijLi-ion