Op zoek naar een professioneel bedrijf voor het laten uitvoeren van een iPhone 6s reparatie? Zoek niet verder. De iPhone Kliniek is dé specialist op het gebied van iPhone reparaties. Van de eerste generaties tot de nieuwste modellen en van een oorspeaker reparatie tot problemen met de camera. Niet moeilijk voor onze ervaren monteurs! Een afspraak maken mag. Hoeft niet. U kunt ook gewoon binnenlopen wanneer het u het beste uitkomt. Lees verder

iPhone 6s scherm reparatie Rotterdam of stuur op

iPhone Kliniek heeft twee vestigingen in Rotterdam. U bent van harte welkom in Rotterdam Centrum of Alexandrium. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om uw online afspraak direct in te plannen. Dan weet u zeker dat wij u meteen kunnen helpen en binnen een half uur onze zaak weer verlaat met een met een gerepareerde iPhone die zo goed als nieuw is. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Zien we u binnenkort? Geen tijd om kapotte iPhone persoonlijk langs te komen brengen? Begrijpelijk. Daarom hebben wij onze opstuur-service in het leven geroepen. U stuurt uw iPhone op. Wij doen een reparatie en sturen ‘m zo snel mogelijk weer retour. Meestal dezelfde dag nog. Makkelijker kan bijna niet! Goed om te weten: Voor het opsturen rekenen wij geen extra kosten. Dit geldt voor alle iPhone reparaties, maar ook voor reparaties aan uw iPad, iPod, Apple Watch of Mac.

iPhone 6s reparatie bij iPhone Kliniek

Heeft u een vervelende beschadiging aan uw iPhone 6S scherm of de behuizing? Slecht werkende knoppen of een batterij die steeds sneller leeg lijkt te raken? Heeft de achterkant reparatie nodig? Het zijn maar enkele van de problemen die bij intensief gebruik of na verloop van tijd bij een iPhone 6S kunnen voorkomen. Gelukkig hoeft u voor reparatie uw telefoon niet naar Apple op te sturen, maar kan dat tegenwoordig gemakkelijk en snel bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone 6S problemen binnen slechts 30 minuten. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet zitten, maar laat het tegen een zeer scherp tarief herstellen. Maak snel online een afspraak!

Waarom de iPhone kliniek de beste oplossing voor iedere iPhone reparatie is?

  • Apple gecertificeerd.
  • Klaar terwijl u wacht.
  • Originele onderdelen.
  • Ervaren en vakkundig.
  • 12 maanden garantie.

Reparaties aan uw iPhone 6S worden vakkundig en snel door een gespecialiseerde monteur uitgevoerd. Bij iPhone Kliniek neemt u plaats aan de reparatietafel terwijl de reparateur met uw telefoon bezig is. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waardoor een probleem veroorzaakt wordt? Ook dan bekijken wij uw iPhone 6S graag om te kijken wat er aan de hand is. Onze specialisten herkennen de meeste iPhone 6S problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

iPhone 6s camera reparatie

Aan de camera’s voor en achterop uw iPhone 6s heeft u weinig als ze niet goed werken. Wanneer een camera reparatie nodig heeft kan het zijn dat de camera niet meer werkt, voortdurend crasht of dat u bij openen van de camera app een zwart beeld ziet. Ook kan het zijn dat de foto’s wazig zijn of dat het glas van de lens beschadigd is. Camera problemen kunnen zowel hardware als softwarematig zijn, dat checken we altijd eerst zorgvuldig voordat we overgaan tot reparatie van de camera. Reparatie van de camera gebeurt altijd met originele onderdelen en als Apple gecertificeerd bedrijf zorgen we ervoor dat u kunt blijven rekenen op de Apple garantie.

iPhone 6s reparatie scherm

Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van iPhones in het algemeen en het glas in het bijzonder zit een ongelukje met het scherm van uw smartphone in een klein hoekje. Schermen vervangen is voor ons dagelijkse kost en behoren tot onze meest uitgevoerde reparaties. Is uw iPhone 6s scherm kapot? En wilt u het scherm van uw iPhone vervangen of laten repareren? Bij onze experts kunt u uw iPhone 6s scherm laten vervangen door een gloednieuw exemplaar dat aan de kwaliteitseisen van Apple voldoet. Neem voor een snelle service contact met ons op.

iPhone 6s waterschade reparatie kosten

Niets vervelender dan waterschade aan uw smartphone. Bij waterschade is het belangrijk om zo snel mogelijk de telefoon uit te schakelen. Stap 2 is een afspraak maken bij iPhone kliniek waar wij vrijwel alle waterschade kunnen herstellen. Wij reinigen uw iPhone en controleren de interne hardware op mogelijke beschadiging. Indien nodig repareren wij de onderdelen die te ver beschadigd zijn. Waterschade laten herstellen en uw iPhone 6s chemisch laten reinigen? Maak uw afspraak online of kom langs!

Batterij reparatie iPhone 6s

Als u het gevoel hebt dat na een aantal jaren van intensief gebruik de batterij van uw iPhone 6s steeds sneller leegloopt dan kan dat kloppen: De batterijen van de meeste smartphones hebben last van slijtage en verliezen na een grote hoeveelheid laadcycli (volledig op- en ontladen) batterijcapaciteit. Met als vervelend gevolg dat ze minder goed vol te laden zijn en alsmaar sneller leeglopen. Niets aan te doen. Wij kunnen dit eenvoudig voor u herstellen door een nieuwe batterij te plaatsen. Voordat wij een nieuwe plaatsen, controleren we altijd eerst de status van uw huidige batterij om zeker te weten dat het aan de batterij ligt en we u niet onnodig op kosten jagen.

iPhone 6s reparatie kosten

Over de kosten van onze reparaties zijn wij altijd transparant en eerlijk. U kunt daarom de kosten voor iedere reparatie inzien bij het maken van een afspraak. Geef aan welke iPhone u heeft, selecteer de gewenste reparatie en de reparatiekosten verschijnen meteen in beeld. Laat u uw iPhone alleen nakijken? Dan betaalt u kosten voor de diagnose, maar wanneer wij uw iPhone repareren dan vervallen deze. De vermelde prijzen zijn altijd inclusief onderdelen, montage en BTW. Onze koffie is gratis! Lees minder

 

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€99,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€99,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€59,-
Koptelefoon aansluiting kabel
Koptelefoon aansluiting kabel
€59,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€59,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€59,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€49,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€59,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€59,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€59,-
Tril motor
Tril motor
€59,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€20,-
Trilmotor
Trilmotor
€59,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone 6 reparatie Rotterdam
iPhone 6s
ModelnummerA1633, A1688, A1700
Introductiejaar2015
Specificaties
Capaciteit16, 64 en 128 GB
Scherm4,7 inch 1334 x 750p
Afmetingen138.1 x 67 x 6.9 mm
Gewicht129 gram
BatterijLi-ion